reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
X lander wprowadził nowe modele na rynek X-LANDER XA 2012 + gondola +NOWE KOLORY ! NOWOŚĆ (2159024656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w zasadzie z tego co widzę to różnią się one od modeli z 2011 jedynie kolorem i budową wkładki redukcyjnej .. oczywiscie ceną również- droższe o około 400zł
ma wszystkie kola pompowane, a to duży +. Myślałam o nim ale kurcze,cena i jesczez do tego fotelik trzeba kupic

Ja się chyba zdecyduję na taki
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas... (jasny zielony albo beż)

Powiem ci , ze ja juz nie mam siły do tych wózków. Co czytam to do kadego jest jakies ale. Ja o tym z kolei slysałam, ze opony ma slabe ale nie nalazłam wózka w podobnym typie na który nie byloby skarg, I już sama nie wiem. Nie mam ja jechac gdziekolwiek i poogladac

Moja siostra jest bardzo wybredna.A to za mała gondola,a to kolorystyka nie taka a to spacerówka za mała/duża,a to że źle się prowadzi bo twardy.W końcu stanęło na tomasie bo i cena przystępna bardzo.Jeszcze nad Matim się zastanawiała ale ma malutką gondolę.A roan który chciała spacerówkę wąziutką.Wszystkie miała okazję zobaczyć.
Ta znajoma mówiła że tako i tutki są często reklamowane.

Kilolek model z 2011 roku też ma pompowane koła;-)

Dziunka są tańsze , bo od 1500 się zaczynają. model z 2011 od najtańszego sprzedawcy to około 1100 zł więc różnica jest

reklama
Do góry