reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

quest:-) ladny kolor i porzadny:-) napisz do sprzedawcy czy za 350zl nie sprzeda poza allegro...widaC ZE wozek nie jest zniszczony oprocz tego niewielkiego ubytku na raczce...

Ula ten quest byl juz na all wystawiony za 350zl( jest w zajkonczonych aukcjach) i nikt nie kupil ja bym zadzwonila i moze babka jest sklonna do negocjacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a mnie z tych pokazanych to podoba sie wózek od pass - x-lander xs lub ten easy go senso. Jakos nie wierze uzywanym wózkom. ale to tylko moja opinia. A juz w ogóle te maclareny mi sie nie podobaja. Po co miec za 350 zł wózek z ubytkiem skoro mozna miec nówke. Bez uszkodzen i nie rozklekotany

mi sie podoba ten co dziunka wstawila
w mclarenach nie widzę nic pięknego i nadzwyczajnego...chyba że chodzi o markę i szpan :-Dzaraz mi sie dostanie

Mi się też nigdy maclareny nie podobały, ale u nas jeździ taki boski, że aż się zakochalam. Bo one po prostu mają super kolorystykę:-)

Mama codziennie dziękuję Tobie dobra kobieto za mojego Cybexa:tak::-D

a ten coneco saturn to wreszcie MÓJ wózek! do tej pory miałam 3 spacerówki i z każdą było coś nie tak (już od pierwszego dnia), a coneco jestem zachwycona :-) i moja Martynka również :-)
a ten wózek co ma Pass też oglądałam. wahałam się między nim a coneco, ale przekonało mnie to, że coneco jest obszerniejszy i do 20 kg. natomiast ten xlander był znacznie lżejszy od coneco

reklama
Do góry