reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Agrafka ale jedna rączka to już nie parasolka.... moim zdaniem one są nieporęczne.

Mój da się bez problemu prowadzić jedną ręką:tak:

Ula Asi zapinam pasy tylko na dole i nie ma żadnego problemu - problem zaczyna się jak ją chcę zapiąć też na ramionach ale to teraz niepotrzebne.
A ten WÓZEK SPACEROWY EASY GO SENSO NOWOŚĆ 2011 (1746239147) - Aukcje internetowe Allegro

Na Twoim miejscu wzięłabym ten Easy na 100 %.

reklama
Agrafka ale jedna rączka to już nie parasolka.... moim zdaniem one są nieporęczne.

Mój da się bez problemu prowadzić jedną ręką:tak:

Ula Asi zapinam pasy tylko na dole i nie ma żadnego problemu - problem zaczyna się jak ją chcę zapiąć też na ramionach ale to teraz niepotrzebne.
A ten WÓZEK SPACEROWY EASY GO SENSO NOWOŚĆ 2011 (1746239147) - Aukcje internetowe Allegro

Na Twoim miejscu wzięłabym ten Easy na 100 %.

Ja Kacprowi tez tylko na dole pasy zapinam bo on tj Asia nie lubi miec pasow na raczkach ale te miedzy nozkami nam starczaja i Kacper nie ma mozliwosci ucieczki z wozka:)

a mój pierwsze co robi to zapina pasy........jak mi sie nie chce zapinać bo jedziemy np tylko kilka kroków dalej to mówi "oj oj oj" i zakłada nieporadnie sam a potem woła "tyk tyk" ze mam zapiąć........

i jestem tego samego zdania co Dziunka. Brałabym ten wózek. Jest ZA JE FAJ NY !!!!!!!
gdybym wczesniej na niego wpadła na pewno miałabym go zamiast saturna.

Dziewczynki wszystkim dziękuję
A wiec tak na szybko bylam w sklepie dziecięcym mieli dwa rodzaje i akurat te ktore dzis patrzylam:
wiec tak:
PROMOCJA___ Wózek Arti City - końcówka - NOWA Cena (1741816689) - Aukcje internetowe Allegro ten u nas kosztuje 159 hahahhaha nieźle co!!!! ale jak Oli wsiadł do wozka było tak wąsko ze Oli łokciami dotykał boków, jak mam juz cos kupic i wyrzucic wolę dołozyć. Z drugiej strony neizła przebitka co, ten sam wozek w zielonce, 25 min jazdy ode mnie autem, kosztuje ok 90 zł. Ale badziewie dla mnie. Ja juz rozpuszczona jestem bo moja teutonia naprawdę nie mogę sie do niej doczepic.

Ha był też i ten co Mama wklejała Quatro : SPACERÓWKA QUATRO MINI +TYLKO U NAS FOLIA GRATIS ! (1739546823) - Aukcje internetowe Allegro u nas za ok 260 zł ;p siedzisko faktycznie duze. Nie mogę się przyzwyczaic bo w mojej teutoni Olis tak wysoko siedzi a w tych parasolkach strasznie nisko głowa koło "kolan" moich tak w przyblizeniu ;p Ale coś ciężkawy sie wydawał. I ten pałąk pod brodą, odpada :)

dziewczynki a co powiecie na takie wymiary siedziska? Małe duze?
wysokość oparcia siedziska 45 cm
dł. siedziska 35 cm
wysokość 109 cm
szerokość 36 cm
średnica kółek 16 cm

Wymiary po złożeniu 27x27x106 cm

Dziewczynki usmiecham się tym razem ja do Was.
Decyzja zapadła ze chyba naszego wozka nie bierzemy wiec musze kupic cos lekkiego, malego, wygodnego hehehe i taniego. Ja się na tym kapletnie nie znam, potrzebuję cos do max 300 zł.

Ula - my mamy ten od miesiąca i bardzo sobie chwalę!
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: XS lekki wózek spacerowy (6kg) gwarancja 2 lata!

(kupilam jakos duzo taniej niz tu maja cene. Cos koło 280 zł)

reklama
Do góry