reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny odświeże trochę ten wątek bo znowu będą wózki na tapecie ;-)
gieoska dawno się nie odzywała więc liczę że ją zachęce ;-) (o ile nas podczytuje)
podoba mi się ten wózek Rabat Wozek Quinny Zapp z USA + torba + akcesoria (2052237930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no i nie wiem czy nie uzbieram jakiegoś grosza na niego :tak:, tylko nie wiem czy dam rade przed kwietniem :zawstydzona/y:

Aniu wolasz wiec jestem:-D co do zappa ja sie z niego skutecznie wyleczylam podobno jest bardzo ciezki jak na taka spacerowke i kola sa bardzo glosne...maclarena tez juz nie mam tandeta jakich malo teraz testuje buggstera i to jest wozek ktorego szukalam:)dla kogo chcesz zappa dla Kuby czy malej??

Ania ja mam zappa od września i sprawuje się doskonale zajmuje bardzo malutko miejsca co do wagi to faktycznie mógłby być troszkę lżejszy ale w porównaniu z buzzem jest leciutki :tak::tak:

tylko ja mam 3 kołowca ale kolor ten sam:-D

Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku :tak: , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona :tak:
Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ;-) ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra :tak:

Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku :tak: , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona :tak:
Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ;-) ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra :tak:

Ania u nas ok jakos leci:))
do buggstera tez mozna wpiac fotelik tylko trzeba miec adaptery:)) ja jestem zadowolona bo on podobny do zappa jest ale wieksze siedzisko,rozkladane do spania,Kacper siedzi jak krol w nim:))tylko jest troche wiekszy niz zapp po zlozeniu. Mi sie tez podoba ten 4 kolowy ale strasznie duzo chca za niego na all i to chyba wysylka ze stanow. A nie masz kogos kto moglby Ci kupic go w usa i wyslac bo one duzo tansze tam sa albo moze z ebaya mozesz kupic moze sprzedawcy maja mozliwosc wysylki do Norwegii??
quinny zapp | eBay mi sie osobiscie ten zapp podoba Quinny 2012 Zapp Xtra Stroller Limited Edition in "Vivid Colors" Brand New!!! (884392566760) | eBay

Aniu tu masz zdjecia zappa i buggstera zapp vs buggster - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl a Twoja kolezanka jaki ma kolor buggstera?? ja mam taki kolorek te na srebnej ramie mi sie nie podobaja.

Ostatnia edycja:
a my sprzedaliśmy chauck jeep 3 kołowy i kupiliśmy Espiro City (kolor czarny z dodatkiem pomarańczowego). Poprzedni już mi się znudził, a z drugiej strony ciężko by było młodemu do niego samodzielnie wejść i wyjść. A Espiro to typowa duża parasolka, bardzo jestem zadowolona (jedyny minus to waga, bo aż 10 kg)
tu widać nasz kolorek:
Wózek Espiro City Spacerowy - Ceneo.pl

a ja się wkurzyłam bo wczoraj do mnie zadzwonił facet że wózek który kupił nie mają już na magazynie i mogę wybrać inny lub czekać do końca marca na dostawe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały tydzień stracony a mogłam szukać już innego w tym czasie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , znalazłam inny sklep w necie i wysłałam zapytanie ile trzeba czekać bo mają ten sam wózio tylko w innym kolorze no i teraz czekam na odp

reklama
Do góry