reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny odświeże trochę ten wątek bo znowu będą wózki na tapecie ;-)
gieoska dawno się nie odzywała więc liczę że ją zachęce ;-) (o ile nas podczytuje)
podoba mi się ten wózek Rabat Wozek Quinny Zapp z USA + torba + akcesoria (2052237930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no i nie wiem czy nie uzbieram jakiegoś grosza na niego :tak:, tylko nie wiem czy dam rade przed kwietniem :zawstydzona/y:

Aniu wolasz wiec jestem:-D co do zappa ja sie z niego skutecznie wyleczylam podobno jest bardzo ciezki jak na taka spacerowke i kola sa bardzo glosne...maclarena tez juz nie mam tandeta jakich malo teraz testuje buggstera i to jest wozek ktorego szukalam:)dla kogo chcesz zappa dla Kuby czy malej??

Ania ja mam zappa od września i sprawuje się doskonale zajmuje bardzo malutko miejsca co do wagi to faktycznie mógłby być troszkę lżejszy ale w porównaniu z buzzem jest leciutki :tak::tak:

tylko ja mam 3 kołowca ale kolor ten sam:-D

Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku :tak: , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona :tak:
Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ;-) ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra :tak:

Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku :tak: , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona :tak:
Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ;-) ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra :tak:

Ania u nas ok jakos leci:))
do buggstera tez mozna wpiac fotelik tylko trzeba miec adaptery:)) ja jestem zadowolona bo on podobny do zappa jest ale wieksze siedzisko,rozkladane do spania,Kacper siedzi jak krol w nim:))tylko jest troche wiekszy niz zapp po zlozeniu. Mi sie tez podoba ten 4 kolowy ale strasznie duzo chca za niego na all i to chyba wysylka ze stanow. A nie masz kogos kto moglby Ci kupic go w usa i wyslac bo one duzo tansze tam sa albo moze z ebaya mozesz kupic moze sprzedawcy maja mozliwosc wysylki do Norwegii??
quinny zapp | eBay mi sie osobiscie ten zapp podoba Quinny 2012 Zapp Xtra Stroller Limited Edition in "Vivid Colors" Brand New!!! (884392566760) | eBay

Aniu tu masz zdjecia zappa i buggstera zapp vs buggster - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl a Twoja kolezanka jaki ma kolor buggstera?? ja mam taki kolorek te na srebnej ramie mi sie nie podobaja.

Ostatnia edycja:
a my sprzedaliśmy chauck jeep 3 kołowy i kupiliśmy Espiro City (kolor czarny z dodatkiem pomarańczowego). Poprzedni już mi się znudził, a z drugiej strony ciężko by było młodemu do niego samodzielnie wejść i wyjść. A Espiro to typowa duża parasolka, bardzo jestem zadowolona (jedyny minus to waga, bo aż 10 kg)
tu widać nasz kolorek:
Wózek Espiro City Spacerowy - Ceneo.pl

a ja się wkurzyłam bo wczoraj do mnie zadzwonił facet że wózek który kupił nie mają już na magazynie i mogę wybrać inny lub czekać do końca marca na dostawe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały tydzień stracony a mogłam szukać już innego w tym czasie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , znalazłam inny sklep w necie i wysłałam zapytanie ile trzeba czekać bo mają ten sam wózio tylko w innym kolorze no i teraz czekam na odp

reklama
Do góry