reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ania ale fajnie Kubus wyglada na tym zdjeciu:tak:
aga a jaki kupilas wozek? Bo przegapilam....:zawstydzona/y:

My tez juz nie uzywamy pałaka, Kuba zawsze wolal jezdzic bez, wychyla sie, oglada wszystko i pasuje mu to ;) ami jeszcze bardziej bo sie popsul :)

reklama
Mój małż oddał auto do naprawy, przed wyjazdem nad morze. W jednym msc zapłacił 400 zł i okazało sie ze nie ejst przyczyną czegos tam....oddal do salonu na komputer i znowu zaplacił, potem częśc ok 400 zł i to nie wszystko. Pewnie wyjdzie ze 2000 a ja mialabym za to wózek ;/ chcialabym od kogos pozyczyc małą spacerowkę na wyjazd ale nie mam od kogo i naszego łolopa muszę brac ;/

Mama znajdz mi taką spacerówkę za gorsze jak Dziunce hehehehe chętnie łyknę :)

Ostatnia edycja:
a ja kupiłam wózek . o taki coneco wózek SATURN+ NAJLEPSZE GRATISY !!! (1731370144) - Aukcje internetowe Allegro No najbardziej lekki to on nie jest! ale w sumie wysoko go nie wnoszę, bo na I piętro tylko :) i martynka idzie sama, a ja tacham wózek :-) za to super się prowadzi :-) na razie jestem zadowolona i nie mogę się tym wózkiem nacieszyć :-) nawet go sobie na wprost łóżka postawiłam, żeby na niego patrzeć :-D normalnie walnięta jestem

Ja dzisiaj wypróbowałam CoTo i całkiem spoko, aztroche dziwnie, bo tai malutki i leciutki. Pewno nie do jeżdżenia cąły dzien ale od czasu do czasu mysle ze sie sprawdzi, dobry zakup (tym bardziej ze za takie pieniadze)

Gawit - ja tez mam coneco saturn. Masz racje nie jest z tych najlżejszych ale mnie tez nie zależało na wadze bo do domu wnosze go raptem na pare schodów. Ważne ze jest obszerniejszy i wygodny a nie tak jak pisałas o twoim poprzednim wózku ze porażka i liliput....

Dziunka ja mysle o takim torbie..ona chyba do wszystkich wozkow pasuje Wyprzedaż Torba Do Wózka Organizer A'guuu (PROMO!) (1747025962) - Aukcje internetowe Allegro

Kilolku ladny kolor wozka:-)

Superaśna:tak: też zaczęłam o niej myśleć:rofl2:

Ile Twój waży i czemu tak tanio zapłaciłaś hehehehe?
na allegro juz tych ruby nie widzę. A jaka jest ta 2 stopniowa regulacja? widoczna czy nie? Podejrzewam ze do spania sie nie rozkłada?

Waży 5kg, nie wiem czemu tak mało, nie chcę nawet tego wiedzieć;-) a wyobraźnie mam bujną. W każdym razie był nowy z metkami:tak: Normalnie kosztuje niecałe 600 zł.
Co do oparcia, tak, ta regulacja jest taka dosyć mała, ale Asia raczej nie śpi w wózku. Ostatnio zdarzyło się u Marty i mloda nie narzekała;-)

Sprawdzają się wozki bez pałąka?

Sprawdzają się jak najbardziej. Poprzedni wózek miałam z tackami, ale młoda tylko syf na nich robiła;-)
Myślę że pałąk jest dobry jak nie zapinasz pasami, ja zapinam zawsze to i pałąk zbędny.

Gosia on jeststraszzzzzzny!!!! tragiczny i w ogóle najgorszy zakup w moim życiu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja się tylko buzzem poruszam a ten dziad stoi na klatce może go ktoś w końcu ukradnie...

HAHAHHAHA:-D sorki:zawstydzona/y:

ahaahahahhaah ale się usmialam ;p

nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac :)

Jak pisałam wyżej - miałam wózek z tackami, a Joasia picie i inne ciekawe rzeczy chowała za siebie lub z boku, a tacka służyła do np. mieszania paluszków z piciem....

Aha, Ula, wszystko zalezy od tego ile Twoje dziecko spędza czasu w wózku. Asia już mało, raczej służy on do uziemienia jej podczas zakupów czy jak potrzebuję szybkiego transportu (nie mam czasu na bieganie za młodą).

a ja kupiłam wózek . o taki coneco wózek SATURN+ NAJLEPSZE GRATISY !!! (1731370144) - Aukcje internetowe Allegro No najbardziej lekki to on nie jest! ale w sumie wysoko go nie wnoszę, bo na I piętro tylko :) i martynka idzie sama, a ja tacham wózek :-) za to super się prowadzi :-) na razie jestem zadowolona i nie mogę się tym wózkiem nacieszyć :-) nawet go sobie na wprost łóżka postawiłam, żeby na niego patrzeć :-D normalnie walnięta jestem

Bardzo fajny:tak:

No jestem zadowolona:tak: i nie zamieniłabym na zaden inny:no:

Marta hehehe nie 2000 zł na wozek ;p tyle juz bym nie dała :) Chodzi i sam fakt wywalenia pieniędzy na auto a w zamian to mogłabym kupic wozek i inne rzeczy, albo kupic wozek a resztę w skarpetę ;p

reklama
Ula cos dla Ciebie ORGANIZER DO SPACERÓWKI BUGGY TRAY Sunshine Kids (1748731408) - Aukcje internetowe Allegro

Aga to czemu takie "wrak" kupilas??nie wiedzialas o jego wadach??ja bym jednak probowala go sprzedac nawet za pol ceny:p

Dziunka a Ty bedziesz uzywac w zimie do tego wozka spiworrka czy kocykiem bedziesz nozki nakrywac?bo sie zastanawiam czy nie kupic oryginalnego spiworka maclarena ale nie wiem czy to juz nie za pozno dla naszych dzieciakow?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry