reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

A ja mam Baby Design i mam wrażenie że niczym nie różni się od Twojego Foxy Kasiu:tak: Baby Design Walker - Tosia.pl

Ogólnie jestem zadowolona, Asia siedzi jak należy, nie zjeżdża, pasy są super, dziś fajnie w nim spała. Mam wrażenie że jest zrobiony na wymiar pod Asię:-D

Kiedyś uważałam też ze tacki nie są zbytnio przydatne, ale teraz stwierdzam że nie da się bez nich żyć! I młoda chyba myśli tak samo :) Ma barek po ręką:-D

reklama
Martolinka ja tez czekam na zdjecia nowego wozka..i relacje jak sie sprawuje:-) kolorek super wybralas...

Kasia,Dziunka gratuluje nowych wozkow:-)

Martolinka i jak wózek?? Oglądaliście?
A ja spotkałam babke w auchanie z wózkiem pseudo-spacerowym. Pamiętam ją bo przy mnie go kupowała w auchanie za 170 pare zł. Porażka. Wygląda jak dla lalek. Ta dziewczynka bedzie miała z roczek co babki? a jak ona w tym wózku wygląda :( ani pałąka ani podnózka juz nie mówiąc o śnie, budce, porządnym podparciu pleców....szmata na patykach z kółkami.....przesadzili troszke ;/ ps. w kąciku kawałek naszego saturna :D tylko sie nie smiejcie ze mnie ale musiałam to Wam pokazać... ukradkiem zrobiłam zdjęcie :zawstydzona/y:Zobacz załącznik 334891

Ja mam taki, z Biedronki właśnie i jak na porażkę w życiu nigdzie go nie oddam. REWELACYJNIE sprawdza się u dziecka 2-3 letniego na przykład w zoo.
A no i mój ma daszek jeszcze.

No i dodam że nie wsyztskich stać by kupowac wózki za 500 zł np.

zgadzam sie ze nie kazdego stać na kupowanie wózków za 500 zł. Mnie np nie stac..... ale widząc dzieci w takich wózkach to wolałabym moje juz wozic w wielofunkcyjnym. Z tym ze kazdy robi jak uważa. Chociaz mozliwe ze jest jak piszesz ze 2-3 latka fajnie sie wozi ale czy wygodnie? no dla roczniaka tym bardziej chyba nie jest to super idealny komfort. A mnie przede wszystkim o to chodzi. Zreszta kazdy ma inne oczekiwania i wymagania względem wózka. Moze faktycznie tej Pani zależało tylko na tym aby wózek woził dziecko. Ja oczekuje jeszcze czegoś więcej. Mysle ze kupiony przeze mnie wózek nie za 500 zł a za 300 zł spełnia te wymagania mimo ze jest średnią klasą wśród wózków.

Ostatnia edycja:
Dla mnie 300 też kosmiczna kwota i gdyby nie to że koleżanka miała do sprzedania wózek za 150 zł na gwarancji jeszcze, długo nie mielibyśmy nowego, tylko dalej jeździłabym moją krową, w której na pewno Asi nie jest wygodnie, bo zjeżdża w dół np.

I masz rację - wożenie w takiej parasolce non stop to masakra, ale dla dziecka które większość czasu chodzi - do odsapnięcia jest rewelacyjny. I uwierz - wygodny. Jak zapadasz się w hamak też wygodnie przecież ;) a to na podobnej zasadzie, tyle ze bardziej w pionie.

Poza tym przecież 2-3 latki już nie jeżdżą w wózku. No z wyjątkiem sąsiadki która wozi swoją 2,5 latkę w x-landerze, a że mała jest ogromna to wygląda w nim:szok: conajmniej jakby ta kobieta ją tam na siłę upychała:szok:

Dziunka a mi sie jednak wydaje ze 2-3letnie dzieci jezdza w wozkach...no chyba ze masz na mysli wozki wielofunkcjne ne parasolki??:cool:

No dziunka racje przyznaje ze taki wózek to moze i fajna sprawa dla wiekszego dziecka ktore faktycznie wozek potrzebuje by odsapnąć ale nie dla malucha które jezdzi w nim non stop. A to czy 2 lub 3 letnie dzieci jezdza w wózku to indywidualna sprawa. Ja nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Jedne jezdza inne nie. Dzieciak od mojej przyszłej bratowej w wieku 2 lat (w tym wieku go poznaliśmy) nie miał juz wózka bo to taki łazik ze nie usiedzi nigdzie 2 minut i od poczatku ciagle na nogach i nawet na wycieczkach. Te dziecko sie nigdy nie męczy ;];]

reklama
Do góry