Aga nie mierzylam Kacpra do zadnego maclarena ale ogladalam questa i wsadzalam majke do niego i calkiem wygodnie siedziala dlatego chce ten model.poza tym dla mnie waga sie liczy gdyz ja bede nosic wozek na 3 pietro...wozek skladam i na ramie a w druga reke Kacper...i pare znajomych na questy i ogolnie maclareny i sobie bardzo chwala..mi sie tez cybex podoba ale waga jest duza jak dla mnie bo on tylko 2kg mniej od speedziaka wazy..
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no i mam wozek 1 odczucia mega pozytywne !!! siedzenie fakt nie jest duze jak w trójczesciowym wozku ale starcza jak dla Pawla ! kolorek boski ! no i LEKKI !!!! SERIO Pokrowiec na nozki ocieplany ! Paweł nie chce z niego wyjsc wyjełam tacke i sam sie wspina i zchodzi aa no i kosz duzy na zakupy odrazu mi z klaudzia sie skojarzyło bo ona pokazywala jak obładowuje swoj wozek zakupami aa no i koła wygladaja na solidne ciesze sie bardzo niesety jutro 1 spacer bo dzis do pracy zaraz
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Aga za takie pieniadze pozostaje wierzyc , ze jest niezniszczalnytak właśnie myślałam o składaniu wózka i rozkładaniu tylko ciekawe ile ten wózek tego wytrzyma...
Kasiula dawaj fote
Aga co do wciagania po schodach (i zjezdzania tez) to zalezy jakie kółka te tylne. Ja mam coneco Flash i spokojnie wjezdzam i zjezdzam z małym. Jesli juz chodzi o nasza typowa parasolke to juz nie idzie jej wciagnac tak łatwo (chociaz czasem mi sie udaje) U nas nie zdało rezultatu schodzenie za raczke z dzieckiem a w drugim wozek, zwłaszcza z powrotem gdy dochodza zakupy.
martolinka
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
bardzo ładny!! super sie prezentuje a Antek ma w nim dużo miejsca!! musiałam sobie laptopa przekręcić zeby zobaczyć je w pionie hehehehe. ale fajniusi sie wydaje A jakie Twoje odczucia jestes zadowolona??
martolinka
Więc tak jest zaje... pojdziemy go przetestować dziś na naszych chodnikach i się okaże,Miejsca naprawde jest duzo , wózio jest zwinny i zwrotny. Jaki minus dostrzegam na teraz - ta wkladka zielona sie troche zsuwa w dół. Ale o tym czytałam wczesniej i wystarczy sparwic sobie rzep
sliczne sie prezentuje a jak prowadzilas juz go??jak wrazenia??on sklada sie w laske??kurcze podoba mi sie moze na taki sie skusze??rozklada sie do spania??
czekam na wrazenia z "terenu"
martolinka
Gieoska wiec tak. Prowadzilam tyle co po mieszkaniu i naprawde płynnie jedzie. Składa sie w laske Oparcie rozkłada się do spania. W sklepie przymierzałam młodego do inglesiny , maclarena i innych (modele nie mam pojecia) i najwiecej miejsca w xlanderze jest
reklama
Podziel się: