reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Aga nie mierzylam Kacpra do zadnego maclarena ale ogladalam questa i wsadzalam majke do niego i calkiem wygodnie siedziala dlatego chce ten model.poza tym dla mnie waga sie liczy gdyz ja bede nosic wozek na 3 pietro...wozek skladam i na ramie a w druga reke Kacper...i pare znajomych na questy i ogolnie maclareny i sobie bardzo chwala..mi sie tez cybex podoba ale waga jest duza jak dla mnie bo on tylko 2kg mniej od speedziaka wazy..

reklama
no i mam wozek :) 1 odczucia mega pozytywne !!! siedzenie fakt nie jest duze jak w trójczesciowym wozku ale starcza jak dla Pawla ! kolorek boski ! no i LEKKI !!!! SERIO :) Pokrowiec na nozki ocieplany ! Paweł nie chce z niego wyjsc :) wyjełam tacke i sam sie wspina i zchodzi aa no i kosz duzy na zakupy :D odrazu mi z klaudzia sie skojarzyło bo ona pokazywala jak obładowuje swoj wozek zakupami :D aa no i koła wygladaja na solidne :) ciesze sie bardzo niesety jutro 1 spacer bo dzis do pracy zaraz :(

Aga co do wciagania po schodach (i zjezdzania tez) to zalezy jakie kółka te tylne. Ja mam coneco Flash i spokojnie wjezdzam i zjezdzam z małym. Jesli juz chodzi o nasza typowa parasolke to juz nie idzie jej wciagnac tak łatwo (chociaz czasem mi sie udaje) U nas nie zdało rezultatu schodzenie za raczke z dzieckiem a w drugim wozek, zwłaszcza z powrotem gdy dochodza zakupy.

001.jpg002.jpg003.jpgWózeczek dotarł!!!! oto foty.:-D

bardzo ładny!! super sie prezentuje a Antek ma w nim dużo miejsca!! musiałam sobie laptopa przekręcić zeby zobaczyć je w pionie hehehehe. ale fajniusi sie wydaje :) A jakie Twoje odczucia jestes zadowolona??

Więc tak jest zaje... :) pojdziemy go przetestować dziś na naszych chodnikach i się okaże,Miejsca naprawde jest duzo , wózio jest zwinny i zwrotny. Jaki minus dostrzegam na teraz - ta wkladka zielona sie troche zsuwa w dół. Ale o tym czytałam wczesniej i wystarczy sparwic sobie rzep

Gieoska wiec tak. Prowadzilam tyle co po mieszkaniu i naprawde płynnie jedzie. Składa sie w laske :) Oparcie rozkłada się do spania. W sklepie przymierzałam młodego do inglesiny , maclarena i innych (modele nie mam pojecia) i najwiecej miejsca w xlanderze jest

reklama
Marta to czekam na relacje z wypadu na dwor i chyba jutro podjade oblukac na zywo ten wozio:-)szkoda ze sa tylko 2 kolry do wyboru;-(

Do góry