reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Martolinka super, że już masz wózio. Ja nie obejrzałam w Gorzowie tego Easygo bo nie mieli na stanie a wg producenta powinni. Dobrze, że Ty chociaż go oblukałaś. Co do x-landerka to tez o nim myślałam choć ciut szkoda mi kaski no ale zobaczymy ;)))

reklama
juz ci napisze. mianowicie rozchodzi sie o to ze siedzisko jest male Wózek Spacerowy Star 5.5 kg BERTONI Promocja !!! (1477704493) - Aukcje internetowe Allegro tutaj na aukcji sa wymiary. Moze i szerokość siedzenia ok bo 32 cm to głebokość marna 15 cm.... gdzies jeszcze spotkałam sie z opisem ze 18 cm.... no ale jak Ci wózek przyjdzie to sama ocenisz czy jest na tyle wąski jak pisze czy raczej Ok :) Twoja opinia na pewno pomoże wyjątkowej. Ja wózek widziałam na żywo i wg mnie wyglądał licho ale nie wiem czy to ten model bo pisało tylko bertoni......z tym ze chyba innych nie ma ;/

Mi się podobał własnie ten wózek z misiem bertoni foxy ale jak mama napisała to wole iśc już do sklepu i zobaczyć czy bedzie dobry tym bardziej ,że w sklepie dla dzieci pracuje ciotka mojego B to będziemy mogli przetestować spacerówki

reklama
no ja też ostatnio biegałam z Kubą po sklepach i go mierzyłam i dobrze się stało bo bym kupiła wózek z nieregulowaną rączką którą bym miała zaraz pod biustem :szok: , no jakaś niziutka nie jestem ale wózek chyba dla wyższych produkowany
Kasia też oglądałam graco i myślałam że będzie się lepiej prezentował w rzeczywistości a tu lipa

Do góry