reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

No właśnie to czy jeździ czy nie to każdego indywidualna sprawa, tak jak to w jakim wózku jeździ. Po prostu robienie fotek obcej osobie i umieszczanie ich w necie na forum mnie tak oburzyło.
Sama nie chciałabym żeby moje dziecko ktoś fotografował z ukrycia i pokazywał w necie...

Wybacz, ale oprócz tego mam jeszcze okres a to potęguje emocje:dry:

reklama
tia spoko, tak samo jak mnie oburzyło ze ktoś produkuje takie badziewia a potem dzieci w tym jezdza scisniete jak nie wiem co ;/;/ zreszta produkcja jak produkcja ale ze ludzie to kupuja....
zreszta robienie fotek jak robienie fotek, jest tryliony zdjec na necie, bez tego nie byloby demotywatorów i innych tym podobnych stron. To jest czesc internetu bez którego by on nie istniał. A ze zrobiłam zdjecie temu dzieciakowi? cóz życie. widać Pani miała pecha. nie napisalam pod jej adresem nic obrazliwego. jest tylko zdjęcie...zreszta heh. wolny kraj kazdy robi co chce.
Jesli ktos widzi w tym cos obrazliwego czy niemoralnego to niech to mod usunie i po problemie.
Żeś sie mnie dziunka uczepiła i to nie pierwszy raz ale luz, kazdy ma prawo :cool::ninja2::confused2:

Ostatnia edycja:
uuu... ale dyskusja sie rozwinela...
Ja tez kilka razy widzialam malutkie dziecko w takim wozku i to takie pol roczne. I na serio wygląda to okropnie i z pewnoscia nie jest mu w nim wygodnie. Wiem ze wiekszosc ludzi dostało taki wozek w spadku i dlatego uzywa, ewentualnie kupic za pare groszy(widzialam kiedys w biedronce za 70 zł) i to rozumiem. Nie rozumiem natomiast faktu zeby ktos kupował taki wozek za 150 zł jesli za ta kwote mozna kupic duzo lepszy (nawet nowy) wozek, ktory przynajmniej ma usztywnione plecy.

hehe, ja woze maja 3,5 latke w wozku dosc czesto, zwlaszcza jak gdzies idziemy daleko.

Mama masz to jak w banku. Jutro juz powinien wózeczek być :p

oj ale fajnie że tak szybko się zdecydowaliście i w ogóle też czekam na zdjęcia:-):-)

Dziunka a mi sie jednak wydaje ze 2-3letnie dzieci jezdza w wozkach...no chyba ze masz na mysli wozki wielofunkcjne ne parasolki??:cool:

różne są dzieci jedne jeżdżą inne nie nic w tym dziwnego...

tia spoko, tak samo jak mnie oburzyło ze ktoś produkuje takie badziewia a potem dzieci w tym jezdza scisniete jak nie wiem co ;/;/ zreszta produkcja jak produkcja ale ze ludzie to kupuja....
zreszta robienie fotek jak robienie fotek, jest tryliony zdjec na necie, bez tego nie byloby demotywatorów i innych tym podobnych stron. To jest czesc internetu bez którego by on nie istniał. A ze zrobiłam zdjecie temu dzieciakowi? cóz życie. widać Pani miała pecha. nie napisalam pod jej adresem nic obrazliwego. jest tylko zdjęcie...zreszta heh. wolny kraj kazdy robi co chce.
Jesli ktos widzi w tym cos obrazliwego czy niemoralnego to niech to mod usunie i po problemie.
Żeś sie mnie dziunka uczepiła i to nie pierwszy raz ale luz, kazdy ma prawo :cool::ninja2::confused2:

wiesz myślę że dziunka ma rację z tym zdjęciem powinnaś była buzie dziecku zasłonić ta kobieta miała by prawo cię o to do sądu pozwać a tak gdyby buzi nie było widać to by było ok

natomiast co do wózka to ja się z tobą zgodzę nigdy bym czegoś takiego nie kupiła...

gie-oska
a czy ty przymierzałaś Kacperka do tego maclarena?? i co myślisz jaki to był model??

wiecie co poradźcie coś cybex jest śliczny i w ogóle ale waży 9kg to chyba dużo jak na spacerówkę no i w związku z tym bardzo się zastanawiam...

Aga to nie jest duzo. X lander ma 8kg i naprawde nie jest ciezki. Pytanie , czy bedziesz go nosic na plecach , albo w zebach kilometrami :) dla mnie wazne zeby zajmował mało miejsca np. w aucie

Aga to nie jest duzo. X lander ma 8kg i naprawde nie jest ciezki. Pytanie , czy bedziesz go nosic na plecach , albo w zebach kilometrami :) dla mnie wazne zeby zajmował mało miejsca np. w aucie

:-) nie w zębach nie ale mieszkam na 2piętrze w bloku bez windy i ten wózek co teraz mam to wciągam z Igorem w środku po schodach na górę zresztą zjeżdżanie na dół też tak wygląda a spacerówkę będę musiała wnosić razem z dzieckiem do góry bo na kółkach nie pompowanych raczej nie wciągnę czy nie zjadę po schodach a wózka na klatce nie zostawię...

Aga - syna trzymasz za raczke i grzecznie schodzicie sobie po schodach , w drugiej rezy złozony wozek. Wychodzicie przed klatke i tam elagancko rozkladasz swoje slicznego cybexa i wiśta wio!!!

reklama
Aga - syna trzymasz za raczke i grzecznie schodzicie sobie po schodach , w drugiej rezy złozony wozek. Wychodzicie przed klatke i tam elagancko rozkladasz swoje slicznego cybexa i wiśta wio!!!

hahahaha :-) no cybex jest boski chyba szukam dziury w całym... z tym że mój syn nie za bardzo pragnie schodzić i wchodzić za rączkę on chce sam...
tak właśnie myślałam o składaniu wózka i rozkładaniu tylko ciekawe ile ten wózek tego wytrzyma...

Do góry