reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Szukałam moze jakiejs okazji na allegro , ale tam w ogole nie ma tych wozków. Pani zachwalała , ze mozna do tego wozka dokupic gondole bo tam tez sa zaczepy ,a le to mnie akurat nie przekonuje , bo koła pompowane sa niezastapione przy gondoli

reklama
dokładnie przy niemowlaczku najlepsze sa pompowane koła :) a ile dałas w sklepie jesli mozna spytac? ja na allegro znalazłam cała strone tech wózków i są po 419 zł + kurier co daje jakies 430, 440 zł

na allegro znalazłas? to jak ja szukałam?
nic jeszcze nie dałam. Na razie zamówiłam i bedzie stał i czekał na mnie , a jak nie przyjde do pojutrza to pani ma prawo go sprzedac

Mama w sklepi chca 519 zł !!! jestes boska. Zle po prostu zapisałam nazwe- bez myslnika . Zaraz je oblukam i moze zamowie a Pani podziekuje

hahahaha no widzisz :happy2: co dwie głowy to nie jedna :rofl2: super ze mogłam sie do czegos przydac :cool2: :happy2:
to jak juz Wam wózek przyjdzie to prosze sie tu publicznie na forum ładnie zaprezentować z pasażerem i kierowcą włącznie :tak::-p:-)

reklama
Do góry