reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Martolinka i jak wózek?? Oglądaliście?
A ja spotkałam babke w auchanie z wózkiem pseudo-spacerowym. Pamiętam ją bo przy mnie go kupowała w auchanie za 170 pare zł. Porażka. Wygląda jak dla lalek. Ta dziewczynka bedzie miała z roczek co babki? a jak ona w tym wózku wygląda :( ani pałąka ani podnózka juz nie mówiąc o śnie, budce, porządnym podparciu pleców....szmata na patykach z kółkami.....przesadzili troszke ;/ ps. w kąciku kawałek naszego saturna :D tylko sie nie smiejcie ze mnie ale musiałam to Wam pokazać... kto widział to widział. foto usuniete bo sprawa dla niektórych dyskusyjna

Ostatnia edycja:
reklama
no nie wiadomo do jakiego przeznaczenia go kupiła ale ja nawet na zakupy juz nie mówiąc ze za taka cene ;/......a do centrum handlowego mam 500 m okolo. Moje jedyne centrum rozrywki auchan, castorama, jysk, centrum chinskie, komfort i jeszcze cos ze sprzetami hehe ;)

Ja tez oglądałam te wozki w Auchan, jak dla mnie totalna porażka - kiedys identyczne byly w Biedronce za 70 zł. A juz krew mnie zalewa jak widze polroczne dzieci z wygietym kregosłupem w takim wozku.
My kupilismy w zeszłym roku dla Zuzi na wakacje taki, dalismy za niego ok 150 zł a naprawde jest super. Rozkłada sie na połleżąco, Julka tez w nim troche woziłam. No luksus w porownaniu z tym auchanowskim. A i mamy taki sliczny waniliowy kolorek.

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 25
Aga spoko teraz kumam:-) ale cena tego maca co dalas masakryczna...

:-):-):-):-) masakra ten wózek no ale cóż...

hehehe to się w końcu dogadałyście :)
właśnie piszę z babką odnośnie cybexa ale to na pewno nie jest callisto :( no cóż muszę coś jednak kupić lekkiego bo mi z Kubą ciężko w quiniaku ,czekam teraz na fotki bo chciałam go z przodu zobaczyć
a Aga był ostatnio cybex callisto na allegro używany fiolet za 450 kup teraz i nawet 12h nie był od razu poszedł :)

widziałam... strasznie szybko się rozchodzą :-(

Gosiu tutaj w Norwegii bo nie chce mi się czekać aż z PL coś dojdzie , poza tym mogliby mi vat doliczyć na granicy a w sumie nie wyjdzie mnie tak tragicznie , z babką już w sumi się dogadałam tylko czekam jeszcze na wiadomość odnośnie jeszcze jednego wózka co mi by bardziej kolor odpowiadał ale jak się do jutra nie odezwie to biorę tego to ONYX Zobacz załącznik 334874

Ania a opinie czytałaś??
pencil.png

no tez b. ładny :) i faktycznie siedzisko wygląda na obszerniejsze :) i waga podobna do mojego :) aa i kolorek tez ładny....... i tu tez wychodzi to czego mój D nie rozumiał. Po co przymierzać dziecko a tym bardziej oglądać wózek skoro widze go na zdjęciu. Teraz sam wie bo sie przekonał ;) Super ze i Ty juz wybrałas i jestes zadowolona :)

Mama jedyny problem , ze kosztuje drugie tyle co easy go i nie bylismy na to przygotowani :) ale cos wymysli mój M :p
zdecydowanie trzeba przymierzyc , to zupełnie co innego niz na zdjeciu

reklama
dokładnie, a co do ceny.....hmmm no cóz.......moim zdaniem lepiej podłożyć niz dziecko miałoby sie czuć jak sardynka w puszcze. Ja tez na poczatku jakis wózek znalazłam o połowe tańszy a potem w miare oglądania było a ten tylko 50 zł wiecej....a moze taki a ten jeszcze troszke aaa nieszkodzi i wyszło ze dałam 340 zł a miał byc jakis zwykły za połowe ceny :) ale to i tak tanio bo w sklepie saturn kosztował 455 zł ;p z tym że ja przymierzyłam, pooglądałam w sklepie a zakupiłam na allegro ;p

Do góry