reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

dla mnie [158cm] saturn jest idealny - nie za szeroki ani nie wysoki, dobrze sie podbija i lekko prowadzi, bude mozna rozłozyc az do samego siedzenia, pałąk tzn raczej te podłokietniki mi sie podobają. Jedyny minus - brak okienka w budzie ale da sie przezyc ;] no i ewentualnie pas w kroku do barierki mógłby byc bo czasami sie dziecka na 2 min nie zapnie np zeby podjechac do drugiego sklepu na pasazu i ciagle obserwuje zeby mi nie zjechał. Ale podrośnie i bedzie git - kwestia przyzwyczajenia. Ogólnie jest dobrze - cieszy mnie ze i Marcel zadowolony a i mnie lżej i podoba mi sie wizualnie wózek :) Niestety nie tylko design sie liczy ale przede wszystkim wygoda dla dziecka, rodzica a reszte trzeba dopasowac juz wg uznania.

reklama
Aga jakie modele maclarenow byly badziewne??i juz na 100% kupujesz cybexa??na all juz same przebrane kolory z 2010 ale ty chyba chcialas z 2011..ja sie ciagle nie moge na nic zdecydowac:-( ten cybex tez mi sie podoba...i co teraz??

Gosia takie chyba

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: 4 SEASONS RYDER z torbą i wyściółkami

wiesz mi się też rzygać chce tymi wózkami...

co do cybexa to oprócz pojedynczych kółek bardzo przemawia do mnie rączka pojedyncza zawsze można taki wózek jedną ręką prowadzić
co do modeli to te 2010 są dużo ładniejsze od tych z2009 no i praktyczniejsze ta biała rączka do mnie nie przemawia ale wezmę co będzie...

Aga dalas link z wozkiem za 1500zl..wiec chyba nie o to chodzilo:p to kiedy zamawiasz cybexa i jaki kolor??

Gosia ale tamten był bez torby i tych wszystkich bajerów a na 100% w tym kolorze
no ale co do modelu to na 100%pewna nie jestem no i kółka były takie same wiem bo na to zwracam uwagę te dwukolorowe są dużo ładniejsze...

Aga chyba sie nie zrozumialysmy...napisalas wczoraj ze ogladalas maclareny ale to tandety i ze jakies byly tansze modele i wlasnie chcialam sie dowiedziec jakie to byly maclareny tansze??? i tego maclarena za 1500zl chcesz czy cybexa??bom zglupiala:-)

Aga chyba sie nie zrozumialysmy...napisalas wczoraj ze ogladalas maclareny ale to tandety i ze jakies byly tansze modele i wlasnie chcialam sie dowiedziec jakie to byly maclareny tansze??? i tego maclarena za 1500zl chcesz czy cybexa??bom zglupiala:-)

ja cybexa (ale ten zielony maclaren też mi się podoba)
a pisząc tańsze modele chodziło mi o to ze nie kosztowały tyle
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MACLAREN Leather
w zasadzie to były po ok 1000
czyli DROGIE ale i tak TAŃSZE od tych DROŻSZYCH rozumiesz????
no i podtrzymuję że tandety

hehehe to się w końcu dogadałyście :)
właśnie piszę z babką odnośnie cybexa ale to na pewno nie jest callisto :( no cóż muszę coś jednak kupić lekkiego bo mi z Kubą ciężko w quiniaku ,czekam teraz na fotki bo chciałam go z przodu zobaczyć
a Aga był ostatnio cybex callisto na allegro używany fiolet za 450 kup teraz i nawet 12h nie był od razu poszedł :)

hehehe to się w końcu dogadałyście :)
właśnie piszę z babką odnośnie cybexa ale to na pewno nie jest callisto :( no cóż muszę coś jednak kupić lekkiego bo mi z Kubą ciężko w quiniaku ,czekam teraz na fotki bo chciałam go z przodu zobaczyć
a Aga był ostatnio cybex callisto na allegro używany fiolet za 450 kup teraz i nawet 12h nie był od razu poszedł :)

ANia widzialam tego fioletowego cybexa sliczniutki byl:-) a ty jakiego dogadujesz cybexa?i to w polsce czy u siebie w norwegi dogrywasz??dla drugiego bobo dokupujesz tylko gondolke do quiniaka?

reklama
ANia widzialam tego fioletowego cybexa sliczniutki byl:-) a ty jakiego dogadujesz cybexa?i to w polsce czy u siebie w norwegi dogrywasz??dla drugiego bobo dokupujesz tylko gondolke do quiniaka?
Gosiu tutaj w Norwegii bo nie chce mi się czekać aż z PL coś dojdzie , poza tym mogliby mi vat doliczyć na granicy a w sumie nie wyjdzie mnie tak tragicznie , z babką już w sumi się dogadałam tylko czekam jeszcze na wiadomość odnośnie jeszcze jednego wózka co mi by bardziej kolor odpowiadał ale jak się do jutra nie odezwie to biorę tego to ONYX julebilder 096.jpg

Do góry