reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

jupiiii przyszła nasza nowiusieńka spacerówka ..... szybko dostarczyli, wczoraj kupiona a dzisiaj juz u nas :D No i zamiast spac to sie woziliśmy :D Marcel zmarnowany ale co tam :D zdjęcia Wam zaraz wkleje tylko je zmniejsze i zaglądnę do zupki ;p aha i musze Wam powiedziec ze z allegro razem z przesyłką wyszło nas 120 zł taniej niz ze sklepu na mieście .....:szok:. Szkoda tylko ze nie mozemy jej przetestowac przez tą jelitówke :(:( ale jak wszystko bedzie OK to w piątek pokusze sie o spacer :):) fotencje:

super Marcel się w nowej bryce prezentuje:-)
faktycznie dużo miejsca :-)

mama ale ci zazdroszcze , ja to się dalej zdecydować nie mogę jaki wózek wybrać
no a Marcel się prezentuje w wózku superowo , widać że ma dużo miejsca

też mam ten problem nie mogę się na nic zdecydować....:-(
ostatnio mi się podoba ten casualplay co zdjęcie wstawiałam wyżej ale w PL niedostępny...

Coneco fajne, tez mi wpadło w oko, ale niestety ta folia na podnóżku i już dziękuję. Latem dziecko z gołymi nóżkami siedzi w wózku, będą jej się przyklejać do folii. Zresztą odradzała mi też to babka w sklepie.
Ale wózek z wyglądu SUPER.

hmmm wiesz Gosia niektóre mamy tą folię odrywają, podobno się da

reklama
no niby tak ale nie ma za bardzo wyboru w wózkach bez folii........zreszta Marcel w naszym wielofunkcyjnym wózku tez miał folie.....latem stopy tam akurat na niej miał i nic mu sie nie lepiło. A wygladało to tak: LGIM0044.jpg Pozyjemy zobaczymy, najwyzej coś sie podłoży.

Mama - śliczny wózek, a własciciel jaki dumny.

My tez z folia mamy spacerowke i wielofunkcyjny tez. Spacerowka po Zuzi (chociaz własciwie nowa bo stara nam ukradli ale miala identyczna) - nawet nie zrwocilam uwagi zeby jej sie nogi lepily, zreszta juz jej opuszczalam na lato ten podnozek, za to w wielofunkcyjnym sie ta folia zdarla (Julek rozdarł) i cały ten podnozek sie niemiłosiernie brudzi od butów:wściekła/y:

Mama super kolor wozka chodz nie moj gust ale fakt duzo miejsca ma Marcel a to chyba najwazniejsze..

Aga a co to za model capsuleta co wkleilas??mi sie tez bardzo podoba:-)

Gosia casualplay downtown
casualplay downtown - Szukaj w Google

w Czechach i na Słowacji są ja mam niedaleko i tu i tu no ale to nowy wtedy a nowy to koszt ok 1200 a wolałabym używany ale tańszy

znalazłam podobny do tego stary model x-landera xgo x land.jpg

ale też o niego ciężko bo stary model a nowe mi się nie podobają...
bo mają podwójne kólka a ja bym chciała pojedyncze i tak koło się zamyka...

mama Marcel sie super prezentuje w tym wozeczku;) kolorek bardzo ladny, mnie sie tylko te boki jakies dziwne wydaja (ale to mi sie moze tylko wydawac:)) a jesli chodzi o zdjecie z lata to slicznie wygladal (oczywiscie teraz tez slicznie wyglada:)), mialysmy podobne chyba wozki (kolory tylko inne)
a ja w niedziele bylam na dluzszym spacerze z Mlodym i Ora (haha) i Kuba zadowolony bo ona ma super pasy, dziecko moze sie wygiac do przodu itp. Nie siedzi przypiety i ma swobode ruchu, cieszylo Go to:) wczesniej chyba nie zauwazyl tego bo wozek mialam w Polsce a tam szybkie spacery :)

Gosia casualplay downtown
casualplay downtown - Szukaj w Google

w Czechach i na Słowacji są ja mam niedaleko i tu i tu no ale to nowy wtedy a nowy to koszt ok 1200 a wolałabym używany ale tańszy

znalazłam podobny do tego stary model x-landera xgo Zobacz załącznik 332363

ale też o niego ciężko bo stary model a nowe mi się nie podobają...
bo mają podwójne kólka a ja bym chciała pojedyncze i tak koło się zamyka...

Aga ja kiedys widzialam ten wozek co wkleilas zdjecie i strasznie mi sie podobal przez te kola:-) uzywka cena poczatkowa byla 199 i nikt nie kupil ale to chyba bylo wrzesien-pazdziernik..i fakt drogi ten capsuaplay...a cybexa,zappa,maclarena juz nie chcesz?? buzza sprzedajesz??
tu masz ten wozek o ktorym pisze ale to z wrzenia aukcja http://archiwumallegro.pl/wozek_casualplay_downtown_xgo_cybex_quinny-1250775260.html

Ostatnia edycja:
Aga a widzialas ten wozek M&P nuna?ja widzialam w hurtowni i jest on mega niski i mega waski dla dziecka..taka duza zabawka...

też mam ten problem nie mogę się na nic zdecydować....:-(
ostatnio mi się podoba ten casualplay co zdjęcie wstawiałam wyżej ale w PL niedostępny...
no ja wracam myślami do cybexa bo znalazłam wczoraj fajną stronę gdzie były same opinie o wózkach od ludzi użytkujących i ten chicco kiepsko tam wypadł za to świetne i same pozytywne opinie miał cybex topaz ,w sumie mi się podoba ale on ma podwójne kółka :zawstydzona/y: ale widziałam że jest dostępny tutaj w sklepie internetowym ,wolałabym calisto ale na niego musze poczekać do maja no i pewnie znowu mi się odwidzi :zawstydzona/y:

reklama
Aga ja kiedys widzialam ten wozek co wkleilas zdjecie i strasznie mi sie podobal przez te kola:-) uzywka cena poczatkowa byla 199 i nikt nie kupil ale to chyba bylo wrzesien-pazdziernik..i fakt drogi ten capsuaplay...a cybexa,zappa,maclarena juz nie chcesz?? buzza sprzedajesz??
tu masz ten wozek o ktorym pisze ale to z wrzenia aukcja Wózek CasualPlay Downtown x-go cybex quinny (1250775260) - Publiczne Archiwum Allegro

widziałam już tą aukcję troszkę zmasakrowany ten wózek wogóle co to za dziwne archiwum?? widziałaś jaka cena gdybyś chciała dane kontaktowe tej osoby??
był jeszcze z zieloną wkładką ale kosztował z 500 zł

buzza nie sprzedaję przynajmniej do wiosny przyszłego roku przynajmniej tak myślę co do cybexa etc etc to myślę nad wszystkimi:D:D:D i nie mogę się zdecydować ech...
gdyby ten casual był dostępny to na 99%bym go już zamówiła
a tak skłaniam się jeszcze do zappa ale muszę Igora do niego przymierzyć bo wydaje i się że dziecko w nim jest na półleżąco ale może się mylę
a ty Gosia na co się decydujesz?? widziałam twojego mutsy na allegro

Aga a widzialas ten wozek M&P nuna?ja widzialam w hurtowni i jest on mega niski i mega waski dla dziecka..taka duza zabawka...

nie widziałam go na żywo ale dobrze wiedzieć że lipa :-)

no ja wracam myślami do cybexa bo znalazłam wczoraj fajną stronę gdzie były same opinie o wózkach od ludzi użytkujących i ten chicco kiepsko tam wypadł za to świetne i same pozytywne opinie miał cybex topaz ,w sumie mi się podoba ale on ma podwójne kółka :zawstydzona/y: ale widziałam że jest dostępny tutaj w sklepie internetowym ,wolałabym calisto ale na niego musze poczekać do maja no i pewnie znowu mi się odwidzi :zawstydzona/y:

hahahahahaha masakra wybieramy te wózki jak by nie wiadomo co to było

Do góry