reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Aga to archiwum wyskoczylo jak wpisalam nazew wozka w googlach..nie widzialam tam zadnych danych kontaktowych sprzedawcy...a patrzylas na np ebayach zagranicznych czy nie ma tego wozka?? ja w sumie na zappa jestem zdecydowanego i chcialam maclarena volo lime...ale to sa dwa wozki ktore sie nie rozkladaja(tzn oparcie) i nie wiem...speedziaka chyba jeszvze zastawie bo mi go szkoda...no chyba ze sprzedam i buzza kupie hehe:-)

Aga a powiedz Ty uzywasz tylko tego siedziska xl w buzzie ??jak Ci igi sie tam miesci>??mozesz dac jakies zdjecie??

Dziewczynki a ten wózek co link wkleiła wyżej Aza ma jakieś minusy? na co zwrócić uwagę?
Ja jestem na razie za cybexem, ale ten całkiem fajny i cena też fajna :)

W sumie opinie ma dobre . :) nie ukrywam , ze dużo zależy od tego jak M ruszy z robotą na wiosnę . Oby wystarczyło na cybexa:)

Ja też już mialam wózek kupowac ale zastanawiam się...
Ostatanio ala lubi po domu w nosidełku Tuli chodzić, wiec moze na plac zabaw czy zakupy tez tak będzie lubiła. Plus do tego jakiś rowerek do pchania... Sama nie wiem.

Dziewczynki a ten wózek co link wkleiła wyżej Aza ma jakieś minusy? na co zwrócić uwagę?
Ja jestem na razie za cybexem, ale ten całkiem fajny i cena też fajna :)
Opini dużo nie ma a te co są to pozytywy. Mam zamiar w ten piątek oblukać go w Gorzowie Wlk. Jak za tą cena to wygląda całkiem całkiem. ja nie chce drogiego bo to tylko na wyjazdy ma być a na co dzień mój XQ będzie ;)))

Aza to bede czekac teraz na opinie Twoja :)
agrafka jak jestes ze swojego teraz zadowolona to po co kupowac :) ja sie zastanawiam , czy nie kupic tanszego i zainwestowac jeszcze w lepsze MT

reklama
Do góry