reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

No to Marcel lubi w wózku jeżdzić, na prawdę :) na nóżkach raczej pobrykać, pouciekać, pozwiedzać, pobawić się...... ale jak zakuma ze trzeba iść to po kilkunastu metrach na rączki ;p wiec póki co nigdzie bez wózka sie nie ruszę, no chyba ze ewentualnie po mojej ulicy :D ale kto wie jak młody do lata sie rozbryka :)..........ale jakby nie patrzec zawsze gdzies sie ten wózek przyda :)

reklama
No ja tez mówiłam, że po co mi spacerówka ale zaplanowałam wyjazd na wakcje za granicę więc nie chce tachać ze sobą mojego x-landera. Jakbyśmy samochodem jechali to co innego ale do samolotu lepiej mniejszy wózio...

Co do rowerka to kupiliśmy podobny ale dużo tańszy bo jak dla mnie 300 zł to za dużo jak na dziecięcy rowerek :))) Jednak nie powiem Anadri rowerek fajny :))

Andari ja mam taki rowerek kupiony juz na ciepłe dni w ubiegłym roku i powiem szczerze ze jest za mały i napewno go nie kupuj ;/
Ja za mój dalam ok 400 zł (wtedy jeszcze bylam kozak bo i pieniążki na koncie mialam) mamy taki:
ROWER SUPER HIT! ROWEREK SMART TRIKE ZOO- KATOWICE (1453672644) - Aukcje internetowe Allegro czerwony.

Powiem tak siedzisko jest za małe juz wtedy mały miał jego za mało pod pupcią. Nie wiem jak bedzie teraz ;/
Poza tym przecież na obwódki chyba juz maluszki nasze są za duże wiec jedna funcka odpada.
Przepraszam ze się wtrąciłam ale tak uważam a zrobisz jak zechcesz :)

Ogolnie rowerek jest sliczny ale mały jakis a przecież mój Oli nie jest puplasny ;p

Jest tez rowerek podobny do tego ale dla starszaków, gdzies kiedys dziewczyny wrzucały jego.

Martolinka a ty nie chcialas tego cybexa collisto??

Aza jak twoj rowerek bo mialas pisac czy fajny??

Ula faktycznie nieciekawie z tym rowerkiem...bedziesz kupowac inny??

ja ostatecznie zdecydowalam sie na maclarena questa czarno-zielony w jabluszka jak dobrze pojdzie zaniecale 300zl bede go miec.....zappa narazie chyba nie kupie bo dwie znajome mialy i mowily ze wozek tragedia:-( najgorsze jest to zenie moge go nigdzie u siebie zobaczyc...no chyba ze blizej wakacji-jesieni kupie..

AZA my to mamy chyba identyczne x-landerki :D powiem szczerze, ze poki mieszkalismy w domu i nie musiałam wózka wnosic to bylo super, ale teraz tachanie go na drugie pietro to masakra ...

Uleńka bardzo ci dziekuję za informację ! jest bardzo użyteczna :) teraz sie zastanawiam czy nie wystawic x-landera na e-bayu i jaks ie sprzeda to wtedy nie kupic jakiejs malej spacerówki hahaha

Gieoska jasne, ze chciałam. Tylko zastanawiam sie , czy nie kupic tańszego i zainwestowac w nosidło MT :)
Aza miała oblukac tamten wozek i dac znac jak sie prowadzi

byłam wczoraj oglądać spacerówki i wiecie co tragedia!!!! nie było nic ciekawego głównie pojechaliśmy zobaczyć cybexa (mój mąż postanowił że tego chce i kropka)

natomiast były maclareny i powiem wam że tandeta ale były same te tańsze modele...

reklama
Do góry