reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a czy to jest jeden i ten sam wózek bo jednakowe

ANIASM nie wiem czy widziałaś że te chicco są również takie z pojedynczymi kółkami do mnie bardziej pojedyncze kółka przemawiają nie wiem czemu...

dziewczyny co do torb do wózków to ceny POWALAJĄCE

a powiedzcie mi czy przymierzałyście dzieciaki do zappa?? chciała bym wiedzieć w jakiej pozycji dziecko siedzi w półleżącej?? przynajniej tak to wygląda na zdjęciu...

reklama
Aga nie widziałam ,ale chyba poszukam , u mnie te wózki kosztują 2000nok czyli ok 1000zł więc chyba kupię w PL i albo mi go wyślą albo mi szwagierka w maju przywiezie
pola to mój Kuba jest na tym foto ;)

Ania tak wiem, ze Twoj Kuba (ten usmieszek na odleglosc zobacze heh:)) ale przejrzalam kilka stron tez i jest tez Marcel Mamy (jej avatarek:))

dziewczyny a nie wiecie może co to za wózek happy.jpg

już wiem:D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a czy to jest jeden i ten sam wózek bo jednakowe

ANIASM nie wiem czy widziałaś że te chicco są również takie z pojedynczymi kółkami do mnie bardziej pojedyncze kółka przemawiają nie wiem czemu...

dziewczyny co do torb do wózków to ceny POWALAJĄCE

a powiedzcie mi czy przymierzałyście dzieciaki do zappa?? chciała bym wiedzieć w jakiej pozycji dziecko siedzi w półleżącej?? przynajniej tak to wygląda na zdjęciu...

przyjrzyj sie dokladnie one nie sa jednakowe ;p przede wszystkim różnica w pałąku, o jeden ma boki bardziej obudowane :)

jupiiii przyszła nasza nowiusieńka spacerówka ..... szybko dostarczyli, wczoraj kupiona a dzisiaj juz u nas :D No i zamiast spac to sie woziliśmy :D Marcel zmarnowany ale co tam :D zdjęcia Wam zaraz wkleje tylko je zmniejsze i zaglądnę do zupki ;p aha i musze Wam powiedziec ze z allegro razem z przesyłką wyszło nas 120 zł taniej niz ze sklepu na mieście .....:szok:. Szkoda tylko ze nie mozemy jej przetestowac przez tą jelitówke :(:( ale jak wszystko bedzie OK to w piątek pokusze sie o spacer :):) fotencje:

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 41
  • 1.jpg
    1.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Dokładnie!! miejsca jest duzo :):) siedzi rozwalony jak król a ja ciesze pyszczek bo w koncu swobodnie manewruje wózkiem do tego zakochana jestem w tym intensywnie turkusowym kolorze hehehehehe. Poza tym te koła nie sa takie małe i twarde.... wiec powinno byc OK. Aaaa i najlżejsza nie jest [z Marcelem na pokładzie] ale mnie o wage akurat nie chodziło . Wole juz o te 2 kg cięższą ale lepszą, stabilniejszą która nie wygląda jakby sie miała pod ciezarem dziecka poskładac :) grunt ze wygodna i skrętna ;p

reklama
Coneco fajne, tez mi wpadło w oko, ale niestety ta folia na podnóżku i już dziękuję. Latem dziecko z gołymi nóżkami siedzi w wózku, będą jej się przyklejać do folii. Zresztą odradzała mi też to babka w sklepie.
Ale wózek z wyglądu SUPER.

Do góry