reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Aniu fajny ten wózio...

Kiragold ja też myślałam, że nasze dzieciaczki moga się zbuntować ale na wyjazdy przydałaby się parasoleczką bo pochodzi, pochodzi a nagle będzie chciał na rączki ;))) Ja planuje wakacje za granicą więc nie chce się tachać z dużym wózkiem :))

mozliwe ze sie zbuntują alezawsze gdzieś sie przyda :) ja w koncu wydusiłam to z siebie i mój D. powiedział ze OK. Normalnie SZOK :szok: w auchanie jest podobny do baby design mini - tzn hamulec, koszyk, koła, rączka i był świetny :) operowałam nim dwona palcami :) mojemu D tez sie ten wózek najbardziej podoba czyli ten droższy hehehehe no i teraz mozemy kupowac tylko stówke uzbieramy ;];] ahaaaa i jeszcze jedno..........najpierw musze zobaczyć czy Marcel bedzie chętnie jeżdził przodem do kierunku jazdy bo poki co jezdzi tyłem czyli przodem do mnie. Jeśli nie spodoba mu sie jazda bo nie bedzie mnie widział to nie ma sensu kupowania wózka.......ale i tak jestem mega happy!!! bo byłam przekonana ze nie zgodzi sie......ale wiecie co?? i tak zgadłam jego pierwsze zdanie....."a po co? przeciez jest wózek" hahahhaa.....

Dziewczyny bardzo prosze Was o pomoc!
Otóż jestem na etapie wybierana spacerówki. na początku napaliłam się na Wózek Spacerowy MINI BABY DESIGN Wysyłka 0zł (1462170682) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale poczytałam i są w wiekszosc złe opinie ze on faktycznie taki mini i ciasny dla dwulatka no i że ogólnie lichy - koła sie szybko scieraja i stelaż słaby. Waham sie strasznie by chciałabym zeby Marcel pojezdził w zakupionym wózku juz do końca.....ewentualnie na dużą zimę mamy "traktor" wielofunkcyjny z pomp. kołami ;]
A wiec szukając dalej wpadłam na takie wózki: Wózek Spacerówka BABY DESIGN PONY 2010 Wys. 0zł (1462170687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy oraz WÓZEK CONECO TRAPER 6 KOLORÓW + SUPER GRATISY !! (1471225464) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. Co mogłybyście mi o tych wózkach powiedziec? czytałam ze te dwa ostatnie dają rade, sa lepiej wykonane i wieksze - takze mamy polecają je. Pony mi sie chyba bardziej podoba - fajnie sie prezentuje [do tego jest lżejszy i szersze ma siedzisko] bo ten traper jakis taki rozlazły ;p chociaz kółka ma ładniejsze :) Prosze Was o pomoc!!! Nie chce wywalić kasy i byc niezadowoloną a tez nie mam wiecej mamony ma cos markowego :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry