reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

gosiu siedzisko ma nawet dosc duże;) nawet nogami nie siega do samego dolu mimo ze on wysoki (90cm), no chyba ze sie wychyli opierajac sie na pałaku. Mysle, ze w nim pojezdzi dosc dlugo;) i nie wiem ile dokladnie wazy, tez czytalam ze kolo 13, 14 a na innych stronkach, ze 10kg nie wiem od czego to zalezy ale jest naprawde lekki wozeczek;) pojezdze nim troche i Ci jeszcze napisze, ok?:) ale na dzisijszy dzien polecalabym:tak:
a zaplacilam 60 funtow ( w sklepie widzialam za 160), a ten niewiele sie rozni od nowego (kilka rys na ramach), nawet kółka jakby nim w ogole nie jezdzila;)

reklama
a wiesz ze nawet nie wiem ;p jeszcze sie nie orientowalam ;p baaa nawet temat nowego wózka nie wyszedł poza granice moich myśli wiec najpierw musze z D. obgadac. Juz wiem ze bedzie ciezko bo przeciez ten tez jezdzi wiec po co mi potrzebny drugi....no nic tak jak pisalam, pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie..

oo znalazłam kogoś na allegro kto sprzedaje te wózki w zabrzu ;] mozna zobaczyc je w sklepie. wiec luz prawie po drodze do moich rodziców :D moze sie skusze zobaczyć..... tapicerke czlowiek widzi wiec obrana jakaś juz jest ale martwie sie ze raczka nie jest regulowana [chyba] no i ja jako kurdupel [158cm] nie chce zeby sięgała mi po zęby ;p bo w tym moim wielgachnym wielofunkcyjnym jest regulowana i mam troche oblizoną :) jest na płasko a nie na szpiczasto ;p o ile rozumiecie :D
nie martw się ja mojemu już wbiłam do głowy że potrzebny nam jest drugi wózek lekki , tym bardziej że dużo podróżujemy ;-) ,na pewno znajdziesz jakiś argument :tak: a jak nie to zastosuj metodę klaudzi ;-)
poza tym też bym wolała coś z regulowaną rączką bo jak z moim D idziemy na spacer to on pcha wózek i będzie się musiał garbić żeby go prowadzić

Gosia no mój to chodzić jeszcze nie chce ,tak mu raczkowanie spasowało że opanował je do perfekcji a chodzenie na nogach to owszem ale za ręke i przy meblach ewentualnie przy ścianie i z pchaczem :szok: ,więc wózek mi jeszcze pewnie posłuży troche

gosiu siedzisko ma nawet dosc duże;) nawet nogami nie siega do samego dolu mimo ze on wysoki (90cm), no chyba ze sie wychyli opierajac sie na pałaku. Mysle, ze w nim pojezdzi dosc dlugo;) i nie wiem ile dokladnie wazy, tez czytalam ze kolo 13, 14 a na innych stronkach, ze 10kg nie wiem od czego to zalezy ale jest naprawde lekki wozeczek;) pojezdze nim troche i Ci jeszcze napisze, ok?:) ale na dzisijszy dzien polecalabym:tak:
a zaplacilam 60 funtow ( w sklepie widzialam za 160), a ten niewiele sie rozni od nowego (kilka rys na ramach), nawet kółka jakby nim w ogole nie jezdzila;)

ok testuj testuj i daj mi znac moze jednak sie skusze blizej wakacji:-)i faktycznie duzego masz synka hehe..no nic to cykaj foty i mnie tu wrzucaj:-)

Ania ja licze ze jednak Kacper jeszcze pojezdzi w wozkach bo ja chce jeszcze oprocz zappa jednak ore hehe:-)

hahaha Gosia wiedziałam ;) ,a jeszcze jak ci się na foto spodoba ten wózek to już wogóle :) ,chyba sobie kolejnego malucha będziesz musiała zafundować :p

haha ono ja widzialam foto ory na allegro i mi sie bardzo podoba poza tym wzielam przyklad z Klaudzi i zabralam sie za udobrychanie M hehe sytuacja na dzien dzisiejszy brzmi ze nie ma odmowy:p:p:p:p poza tym M chce sobie z londynu rower kupic czyli bedzie paczke zamawial do pl wiec maly zappik i lunka lub orka sie zmieszcza hehe

laseczki ale się wózków naoglądałam :-)
gdzieś kiedyś przeczytałam że Angole mają bure wózki ale to nie prawda:-)
zakochałam się w bugaboo bee czy jak to się tam pisze ale kosmiczny :-)

polaa klaudzia gdzie zdjęcia???????????

laseczki ale się wózków naoglądałam :-)
gdzieś kiedyś przeczytałam że Angole mają bure wózki ale to nie prawda:-)
zakochałam się w bugaboo bee czy jak to się tam pisze ale kosmiczny :-)

polaa klaudzia gdzie zdjęcia???????????

Agus Angole chyba zauwazyli ze sa inne kolorki niz czarne bo faktiko coraz wiecej kolorowych jezdzi. Mi sie bugaboo wogole nie podoba. Chyba jedyny wozek z tych "modnych" ktory do mnie wogole nie przemawia hehe ale za to mozna dostac go w cudnych kolorach (mozna dokupywac od prywatnych osob recznie robione budy, siedziska itd. :) Cena za uzywany okolo 500 funtow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za to coraz wiecej jezdzi Stokee po ulicach. Kosmiczny i przerazliwie drogi!!!!

Widze ze Ci sie podobalo w UK? Kiedy do mnie wpadasz? :D hehe

Co do zdjec to dalej nie ma bo Lune mam u mamy a Ziko stoi nie uzywany bo Oli znowu chory i nie chce mi wsiasc do niego hehe.

reklama
Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.
dziunka u mnie co 2-3 wózek taki jeździ ,cieszy się powodzeniem zwłaszcza u filipinek ;) , moim zdaniem okropny ale każdy ma swój gust

Aga moja szwagierka miała Bugaboo ale Cameleon i nie byłam nim zbytnio zachwycona , zwłaszcza jak śnieg spadł , jeszcze się nie przesiadła w spacerówkę i już go sprzedała i kupiła Quinny Freestyle

Do góry