reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.

u mnie na osiedlu sa takie dwa,jeden niebieski drugi pomaranczowy...obrzydliwe te wozki i tak bardzo wysoko maja siedziska spacerowe...

Ania nie ma jak to quinny na pompowanych kolach co??ja tam swojego speedziaka jednak nie sprzedaje:p i ory nie kupuje zapp mi starczy...:-)

reklama
Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.

Dokladnie taki!

Ania u nas tez filipinki i chinki takie szczegulnie kupuja. Moja znajoma tez ma taki i bugaboo. Jak ja spotkam kiedys to musze podpytac o ten wozek z ciekawosci. Mi tez nie bardzo sie podoba. Lubie kosmiczne wozki ale ten to chyba przesada. no i jak widze nie raz 2 letnie dzieciaki w nim to mi ich zal bo sie nie mieszcza

u mnie na osiedlu sa takie dwa,jeden niebieski drugi pomaranczowy...obrzydliwe te wozki i tak bardzo wysoko maja siedziska spacerowe...

Ania nie ma jak to quinny na pompowanych kolach co??ja tam swojego speedziaka jednak nie sprzedaje:p i ory nie kupuje zapp mi starczy...:-)
Gosia pewnie że quiniaki rządzą :-):-);-) ,ja swój jak już się Kuba nie zmieści schowam w garażu i kiedyś jak zajdzie taka potrzeba to dokupię tylko gondole i fotelik :tak:
a co do spacerówki to w sumie myślę o zappie bo z reguły i tak na spacery chodzę jak Kuba jest po drzemce więc .... ale to jeszcze zobaczymy , muszę sobie pooglądać najpierw titanium baby Titanium Baby Spider prawie jak Quinny Zapp (1433532119) - Aukcje internetowe Allegro bo klaudzia mówiła że one niskie są i opadają , no pooglądam i zobacze , mam w końcu trochę czasu na to:tak:
Dokladnie taki!

Ania u nas tez filipinki i chinki takie szczegulnie kupuja. Moja znajoma tez ma taki i bugaboo. Jak ja spotkam kiedys to musze podpytac o ten wozek z ciekawosci. Mi tez nie bardzo sie podoba. Lubie kosmiczne wozki ale ten to chyba przesada. no i jak widze nie raz 2 letnie dzieciaki w nim to mi ich zal bo sie nie mieszcza
no widać że to jakoś narodowością idzie hehe

Aniu ale chyba Twoj quinny tez ma dosc duze siedzisko spacerowe co??moj speedziak ma ogromne i juz nie moge sie doczekac wiosny i pozbycia sie spiworka...mysle ze do 3lat spokojnie nam starczy poza tym jak kupilam speedziaka to wozilam Maje a wtedy miala 3,5roku i spokojnie sie w nim miescila...a co najlepsze wozilam i Majke i Kacpra jednoczesnie tym wozkiem hehe...

co do zappa to ja juz na 100& jestem zdecydiwana na niego i kolro Iron najlepiej.

U nas rządzą ostatnio wózki ze sklepu Leebruss, ale nie wiem czy tej firmy akurat. Są na złotym stelażu na sprężynie. Nie mogę znaleźć, chyba przejdę się do sklepu spisać nazwę :D

Aniu ale chyba Twoj quinny tez ma dosc duze siedzisko spacerowe co??moj speedziak ma ogromne i juz nie moge sie doczekac wiosny i pozbycia sie spiworka...mysle ze do 3lat spokojnie nam starczy poza tym jak kupilam speedziaka to wozilam Maje a wtedy miala 3,5roku i spokojnie sie w nim miescila...a co najlepsze wozilam i Majke i Kacpra jednoczesnie tym wozkiem hehe...

co do zappa to ja juz na 100& jestem zdecydiwana na niego i kolro Iron najlepiej.

Mi tez sie iron dla chlopcow najbardziej podoba, ale one ida najdrozej, przynajmniej w UK :tak: a dla dziewczynki to mi sie podoba taki fioletowo pomaranczowy ;) boski

Gosia pewnie że quiniaki rządzą :-):-);-) ,ja swój jak już się Kuba nie zmieści schowam w garażu i kiedyś jak zajdzie taka potrzeba to dokupię tylko gondole i fotelik :tak:
a co do spacerówki to w sumie myślę o zappie bo z reguły i tak na spacery chodzę jak Kuba jest po drzemce więc .... ale to jeszcze zobaczymy , muszę sobie pooglądać najpierw titanium baby Titanium Baby Spider prawie jak Quinny Zapp (1433532119) - Aukcje internetowe Allegro bo klaudzia mówiła że one niskie są i opadają , no pooglądam i zobacze , mam w końcu trochę czasu na to:tak:

no widać że to jakoś narodowością idzie hehe

Aniu tego linka co dalas to na pierwszej fotce to jest maksymalna wysokosc oparcia w pozycji siedzacej wiec dziecko wlansie praktycznie jest w pozycji pol lezacej. Moja kolezanka miala petite star zia identyko jak ten co dalas i z tego powodu i niskich raczek wlasnie sprzedala ten wozek po doslownie tygodniu. Zapp jest wyzszy i siedzisko nie jest ma oparcia pod kontem 90 stopni ale dzieciaki o wiele bardziej komfortowo w nich wygladaja :) Zreszta tak jak pisalas najlepiej samemu przetestowac najpierw :)

Mi tez sie iron dla chlopcow najbardziej podoba, ale one ida najdrozej, przynajmniej w UK :tak: a dla dziewczynki to mi sie podoba taki fioletowo pomaranczowy ;) boski
widze mamy ten sam gust hehe:-) iron dla facecika a pomarancz-fiolet dla babeczki i niestety niewiele ironow na ebayu jest:-( i fakt drogo sie sprzedaja byl jakis czas temu w opcjii kup teraz za 65 plus wysylka trza bylo brac bo teraz w ogole nie ma:-( ale zauwazylam ze te fiolet-pom duzo taniej sie koncza:-(
Klaudzia a gdzie jeszcze moze szukac wozkow oprocz ebaya i gumtree??

EDIT: wlasnie sie skonczyl pom-fiolet ze spiworkiem za 51f http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-Zapp-S...hairs_GL&hash=item3364861a94&autorefresh=true taniocha.

Ostatnia edycja:
widze mamy ten sam gust hehe:-) iron dla facecika a pomarancz-fiolet dla babeczki i niestety niewiele ironow na ebayu jest:-( i fakt drogo sie sprzedaja byl jakis czas temu w opcjii kup teraz za 65 plus wysylka trza bylo brac bo teraz w ogole nie ma:-( ale zauwazylam ze te fiolet-pom duzo taniej sie koncza:-(
Klaudzia a gdzie jeszcze moze szukac wozkow oprocz ebaya i gumtree??

EDIT: wlasnie sie skonczyl pom-fiolet ze spiworkiem za 51f Quinny Zapp - Steel Umbrella Stroller on eBay (end time 01-Feb-11 14:09:46 GMT) taniocha.

na preloved.co.uk sa inne wozeczki i rozne inne rzeczy cos jak gumtree.

a ja mam dla Was nowosc mima | a new european infant product brand . ;-) gondola jest schowana w normalnym siedzisku !!!! szkoda tylko ze budy nie ma! wyglada jak krzeselko do karmienia bloom :)

Gosia no właśnie nie ma zbyt dużego tego siedziska , mogę go sobie założyć przodem lub tyłem do kierunku jazdy i z reguły te siedziska są węższe niż normalnie , ten wcześniejszy freestyle miał normalne siedzisko do jazdy przodem i było ono szersze niż tutaj , dlatego jak się już zdecyduje na jakiś wózek to pewnie gdzieś w lecie już będe nim jeździć

Aga byłabym zapomniała , dzwoniła do mnie koleżanka i ma dla mnie torebeczkę do wózka , ty byłaś druga w kolejce więc zobacze ile by wyniosła wysyłka stąd a jak nie to popytam kto ze znajomych jedzie w kwietniu do PL na święta to Ci przywiozą tzn z PL by wysłali pocztą
jeszcze tylko jedną dla Azy muszę załatwić i będzie super :))

reklama
Do góry