reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

cena ma tez kosmiczna:p to teraz bee chcesz jako spacerowke??:-)

nieeeeeee :-):-) w 80% zappa zakupię ale tak żeby buzza nie sprzedawać muszę pokombinować

Widze ze Ci sie podobalo w UK? Kiedy do mnie wpadasz? :D hehe

Co do zdjec to dalej nie ma bo Lune mam u mamy a Ziko stoi nie uzywany bo Oli znowu chory i nie chce mi wsiasc do niego hehe.

przyjadę przyjadę :-p:-p:rofl::rofl: tylko jeszcze nie wiem kiedy
a fotki chociaż domowe pokaż bo ciekawa jestem bardzo szczególnie LUNY

Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.

moja koleżanka go posiada i jeszcze jakiś rok temu woziła w nim swojego 3letniego synka mi się zdecydowanie nie podoba:no::no::no::no:

na preloved.co.uk sa inne wozeczki i rozne inne rzeczy cos jak gumtree.

a ja mam dla Was nowosc mima | a new european infant product brand . ;-) gondola jest schowana w normalnym siedzisku !!!! szkoda tylko ze budy nie ma! wyglada jak krzeselko do karmienia bloom :)

no tak jak krzesełko z tym że krzesełko mi się bardzo podoba a ten wózeczek nie...

Aga byłabym zapomniała , dzwoniła do mnie koleżanka i ma dla mnie torebeczkę do wózka , ty byłaś druga w kolejce więc zobacze ile by wyniosła wysyłka stąd a jak nie to popytam kto ze znajomych jedzie w kwietniu do PL na święta to Ci przywiozą tzn z PL by wysłali pocztą
jeszcze tylko jedną dla Azy muszę załatwić i będzie super :))

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)SUPER!!!! to daj znać co i jak:-D:-D

reklama
Gosia no właśnie nie ma zbyt dużego tego siedziska , mogę go sobie założyć przodem lub tyłem do kierunku jazdy i z reguły te siedziska są węższe niż normalnie , ten wcześniejszy freestyle miał normalne siedzisko do jazdy przodem i było ono szersze niż tutaj , dlatego jak się już zdecyduje na jakiś wózek to pewnie gdzieś w lecie już będe nim jeździć

Aga byłabym zapomniała , dzwoniła do mnie koleżanka i ma dla mnie torebeczkę do wózka , ty byłaś druga w kolejce więc zobacze ile by wyniosła wysyłka stąd a jak nie to popytam kto ze znajomych jedzie w kwietniu do PL na święta to Ci przywiozą tzn z PL by wysłali pocztą
jeszcze tylko jedną dla Azy muszę załatwić i będzie super :))

Hehe... Ty jeszcze pamietasz o mnie? Szalona... Ja już Ci nie chciałam trupy duć ;))) Ale jak gdzies zanjadziesz do bedzie super a jak nie to trudno, chyba przeżyje... hehe... ;))))

hahaha i kto by przypuszczał :p

No ba... Ja to wstydliwa jestem :pPPP

A co do wózeczków to ja tak czytam te wszystkie nazwy i masakra jakie Wy obcykane jesteście... Ja to muszę patrzeć o których Wy wózach gadacie a Wy to hasłami lecicie... Muszę ponadrabiac troche wiedzy :)))

reklama
Asia u mnie z wózkami jak z butami , mogłabym mieć wszystkie co mi się podobają , no ale finansowo by mnie chyba D pogonił hehe

No właśnie a mi się póki co super jeździ moim woziem i boje się, że jak coś zmienię to pewnie będzie gorsze hehe... Jednak owszem myśle o parasolce jakiejś na wyjazdy, jednak bez konkretów ;)))

Do góry