reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no właśnie pola pochwal się co kupiłaś??
klaudzia a gdzie fotki twojego??

Aniu nie mialam czasu jeszcze jeszcze zrobic. Dzis mialam zamiar ale zas Oli mi sie rozchorowal wiec nie bylismy na spacerku :( Jak nie zapomne to moze w przyszlym tyg. no chyba ze cykne w domu

edit. ale juz mi sie nim lepiej jezdzi. kwestia przyzwyczajenia, choc napewno go sprzedam po przylocie. na 2 miejsca nie mam a wole Lune :) na lato kupie buzza albo oba sprzedam i moze cos innego hehe :D

kupialam wozek mamas&papas ora (czarny>, Klaudzia chyba taki sam jak Ty mialas ten pomaranczowy, bardzo mi sie podobal;) zreszta mowilam Ci o tym, zalowalam nawet, ze od Ciebie nie odkupilam:D ( z torba i ze spiworkiem:)) zobaczymy jak sie sprawdzi

na lato kupie buzza albo oba sprzedam i moze cos innego hehe :D
buzza:p czy zappa??
kupialam wozek mamas&papas ora (czarny>, Klaudzia chyba taki sam jak Ty mialas ten pomaranczowy, bardzo mi sie podobal;) zreszta mowilam Ci o tym, zalowalam nawet, ze od Ciebie nie odkupilam:D ( z torba i ze spiworkiem:)) zobaczymy jak sie sprawdzi
Poka zdjecia:-) i Klaudzia pomaranczowy to chyba miala innej firmy niz mamas and papas??

Pola ORA to limitowana wersja mojej LUNY sa identyko! pomaranczowy to byl cosatto tribo :)

buzza:p czy zappa??

Poka zdjecia:-) i Klaudzia pomaranczowy to chyba miala innej firmy niz mamas and papas??

upppss buzza hehe pomylilam sie chociaz kto wie hehe :p

no tak, dziewczyny macie raacje;) nie wiem co mi sie tak pomylilo ale to pewnie przez to, ze non stop od pewnego czasu ogladalam wozki na necie:tak:
Klaudzia pamietam to byl cosatto ale tez mi sie strasznie podobal, ta ora tez wyglada slicznie no ale zobaczymy jak sie sprawdzi;) jade po nia za dwie godziny:)

pola to czekamy na zdjęcia :)
Gosia a Ty przypadkiem nie chciałaś Ory?? bo jakoś mi się tak kojarzy ,
ja na razie przestaje oglądać wózki bo mi znowu coś do głowy wpadnie , no chyba że się jakaś okazja trafi ;) heheh mojemu powiedziałam że na pewno będe chciała coś kupić lekkiego :) na razie mój quinny jest jednak niezastąpiony

pola to czekamy na zdjęcia :)
Gosia a Ty przypadkiem nie chciałaś Ory?? bo jakoś mi się tak kojarzy ,
ja na razie przestaje oglądać wózki bo mi znowu coś do głowy wpadnie , no chyba że się jakaś okazja trafi ;) heheh mojemu powiedziałam że na pewno będe chciała coś kupić lekkiego :) na razie mój quinny jest jednak niezastąpiony
ANia chcialam Ore ale ona ciezka jest bo z wszystkim wazy 13,5 kg wiec duzo wiecej niz moj speedziak...takze dziekuje jakbym nie musala jej nosic to pewnme bym sie skusila...jeszcze zapp i koniec z wozkami:-)

reklama
Do góry