reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny jak dla mnie ta ora jest leciutka;) nawet Moj zadowolony;) powiedzial, ze super wozek:)
odebralam juz ja, jest sliczna;) hehe, i stan idealny, jak nowa, czysciutka itp. Ma torbe, spiworek i folie na deszcz, wozek byl uzywany tylko dwa miesiace(babka tak powiedziala) i to naprawde widac. niedawno wypralam torbe i spiworek (widac ze byly prane) ale nie ma jak w swoim proszku:tak: susza sie i jutro biore wozek do Polski:)
ciesze sie jak glupia, jak dziecko z nowej zabawki:p

ANia chcialam Ore ale ona ciezka jest bo z wszystkim wazy 13,5 kg wiec duzo wiecej niz moj speedziak...takze dziekuje jakbym nie musala jej nosic to pewnme bym sie skusila...jeszcze zapp i koniec z wozkami:-)
ja się chyba też w końcu na zappa skuszę :) chociaż do lata jeszcze troche czasu

pola wiem co czujesz też tak mam :)

dziewczyny jak dla mnie ta ora jest leciutka;) nawet Moj zadowolony;) powiedzial, ze super wozek:)
odebralam juz ja, jest sliczna;) hehe, i stan idealny, jak nowa, czysciutka itp. Ma torbe, spiworek i folie na deszcz, wozek byl uzywany tylko dwa miesiace(babka tak powiedziala) i to naprawde widac. niedawno wypralam torbe i spiworek (widac ze byly prane) ale nie ma jak w swoim proszku:tak: susza sie i jutro biore wozek do Polski:)
ciesze sie jak glupia, jak dziecko z nowej zabawki:p

daj zdjecia:-)

Ania powiem ci ze juz mam dosyc przegladania tych wszystkich wozkow...wiadomo ze chcialoby sie jeszcze paroma pojezdzic ale nie wiem czy Kacper na wiosne jeszcze bedzie z wozka korzystal bo jak on taki rzywiol i wszedzie biega...ale zappik bedzie hehe

gie-oska zrobie zdjecia jak Mlody bedzie w wozku jutro i wstawie na pewno;)
mam nadzieje, ze sie wozeczek sprawdzi :) az bylam w szoku, ze taki czysty.
Wczesniejszy jak kupilam w lipcu to dwa dni go szorowalam, zeby doprowadzic do stanu uzywalnosci(nie byl zniszczony ale mega brudny) a ten jak nowy:)

gie-oska zrobie zdjecia jak Mlody bedzie w wozku jutro i wstawie na pewno;)
mam nadzieje, ze sie wozeczek sprawdzi :) az bylam w szoku, ze taki czysty.
Wczesniejszy jak kupilam w lipcu to dwa dni go szorowalam, zeby doprowadzic do stanu uzywalnosci(nie byl zniszczony ale mega brudny) a ten jak nowy:)

a jaki masz jeszcze wozek oprocz graco bo pisalas ze dwa a ta ora jest trzecia..

Goisu jeszcze mam taki:
3w1 WÓZEK AKJAX TORENT +FOT+ROZEK/BECIK + 6 grat (1409941503) - Aukcje internetowe Allegro
czerwono czarny;) kupilam Go w Polsce, zawsze mi sie bardzo podobaly te wozki i jako gleboki sprawdzil sie idealnie, bylismy zadowoloni, mimo ze ciezki.
Ale jako spacerowka masakra jak dla Kuby (on jest bardzo wysoki i byc moze dlatego mial ten palak tak dziwnie nisko i chodzac z Nim na spacerki jak juz siedzial musialam Go doslownie trzymac reka bo sie wychylal, pasy tez dziwne;/ ale tak jak pisze gleboki jak dla mnie idealny:) czeka na drugie dziecko heh;) albo go sprzedam, sama nie wiem:) gondole mial duza i Kuba mimo ze sie duzy urodzil dlugo w niej jezdzil(chodzi mi o ta wyciagana) a ta druga tez duza;) sluzyl nam 8 miesiecy (6 jako gleboki) , w lipcu kupilam graco, dzisiaj jest rowne pol roku jak Kubus nim jezdzil:)

oo pola a ja tez mam taką podobną kobyre ;p ;p co prawda ciezka i nie zwrotna, ale idealna dla zimowych noworodków :) ciepła, gruba i obszerna..... jestem z takich wózków zadowolona nawet teraz..chociaz moim szczytem marzeń byłaby na wiosne spacerówka ze skretnymi kołami :D słabe wymagania no nie? :D ale cóz........zobaczymy jak to bedzie, czy ten urwis bedzie w ogóle chciał korzystac z wózka...... oo taki mamy PRODUCENT - GABI -dowolny własny kolor, + tacka (1421969503) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze mysly brali aluminiowe felgi, pompowane koła i fotelik wiec wyszło nas to 850 zł. kolor 1 oliwka + pasy ;] a teraz poki co nie rozgladam sie ale podoba mi sie takie cuś, niby zwykłe ale dla mnie by wystarczyło Super wózek MINI 6,5kg BABY DESIGN ,WYSYŁKA 0 Z (1437717919) - Aukcje internetowe Allegro . Z tym ze z neta bałabym sie kupić....mam do niego kilka uwag które wolałabym przed zakupem sprawdzić.... nie wiem tez w jakim sklepie mogłabym go spotkac ;[ ......... a pozyjemy zoabczymy.
jeszcze taki mozliwy ....... http://allegro.pl/wozek-spacerowy-bunny-plus-baby-design-warszawa-i1426206759.html szczególnie nr 2 tapicerka tylko nie wiem co oznacza kubełkowy typ siedzenia no i nie wiem po kij jest z tyłu budki te czarne wajchy ......

Ostatnia edycja:
Pola a ora to siedzisko spacerowe ma duze-szerokie??ile myslisz Kuba w nim pojezdzi??mozna wiedziec ile dalas za wozek??

Mama a nie masz jakiejsc hurtowni w okolicy aby zobaczyc te wozki co Ci sie podobaja??

reklama
Mama a nie masz jakiejsc hurtowni w okolicy aby zobaczyc te wozki co Ci sie podobaja??

a wiesz ze nawet nie wiem ;p jeszcze sie nie orientowalam ;p baaa nawet temat nowego wózka nie wyszedł poza granice moich myśli wiec najpierw musze z D. obgadac. Juz wiem ze bedzie ciezko bo przeciez ten tez jezdzi wiec po co mi potrzebny drugi....no nic tak jak pisalam, pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie..

oo znalazłam kogoś na allegro kto sprzedaje te wózki w zabrzu ;] mozna zobaczyc je w sklepie. wiec luz prawie po drodze do moich rodziców :D moze sie skusze zobaczyć..... tapicerke czlowiek widzi wiec obrana jakaś juz jest ale martwie sie ze raczka nie jest regulowana [chyba] no i ja jako kurdupel [158cm] nie chce zeby sięgała mi po zęby ;p bo w tym moim wielgachnym wielofunkcyjnym jest regulowana i mam troche oblizoną :) jest na płasko a nie na szpiczasto ;p o ile rozumiecie :D

Ostatnia edycja:
Do góry