reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a ja od naszego allegro. Jeszcze troche i market nie bedzie mi potrzebny hahahahaha

No u mnie tak samo.... cholerstwo jedne wciaga strasznie... wszystko kupuje na ebayu :dry: ;-) no ale coz wszystko jest dla ludzi hahaha

edit: zrobilam zdjecia buzza i dzis wystawiam na sprzedarz. posle linka gdyby ktoras chciala sie skusic hahaha!!!!! Uwaga MEGA ZESTAW!!!!! takiej okazji nie mozecie przepuscic :-D

reklama
Gdyby ktoras chciala kupic BUZZA dla kolejnego dzieciaczka to zapraszam Quinny BUZZ Sulphur + Capri Dreami CarryCot HUGE PACK! on eBay (end time 30-Oct-10 21:52:36 BST) :-D:-D hehe jestem dumna z siebie ze w koncu go wystawilam na sprzedarz... trzymajcie kciuki co by sie drogooooo sprzedal. Aukcja zaczela sie jakies pol h temu a juz 2 obserwujacych ;-) mam nadzieje ze beda obstawiac i nie obserwuja wozka z czystej ciekawosci ;-)
fajnie sie prezentuje:-)a jaka masz cene minimalna??

fajnie sie prezentuje:-)a jaka masz cene minimalna??

£150.00 za mniej go nie sprzedam chocbym miala go miec na strychu hehe ;-) ale jest 5 osberwujacych juz wiec mam nadzieje ze sie sprzeda. Ostatnio sam zielony bez fotelika tylko z gondola sprzedal sie za £205 :szok: wiec jak moj sie nie sprzeda przynajmniej za te £150 to bede w wielkim szoku.

£150.00 za mniej go nie sprzedam chocbym miala go miec na strychu hehe ;-) ale jest 5 osberwujacych juz wiec mam nadzieje ze sie sprzeda. Ostatnio sam zielony bez fotelika tylko z gondola sprzedal sie za £205 :szok: wiec jak moj sie nie sprzeda przynajmniej za te £150 to bede w wielkim szoku.
to trzymam kciuki aby ladnie Ci sie sprzedal bo naprawde super wyglada:-)

a nowy za ile mozna kupic?

nowy model (ja mam starszy) z gondola, 2 siedziskami, fotelikiem dodatkowymi kolami i wszystkimi dodatkami pewnie okolo £800 -£1000
z tym ze nikt z reguly nie kupuje 2 siedzisk i dodatkowych kol itp wiec to raczej niespotykane...

to trzymam kciuki aby ladnie Ci sie sprzedal bo naprawde super wyglada:-)

dzieki ;-) z tym ze w PL by docenili kolory i ogromny zestaw, smetni angole wola czarne wozki choc ostatnio coraz czesciej widac ladne kolorki...

Sprzedałam BUZZA!!!! :szok: Babka dziś dzwoniła ze chce ogladnac wozek najpierw i spytala czy moze go kupic od razu jezeli sie jej spodoba. A ze ma daleko (2 godziny jazdy samochodem) to przyjezdza i bierze go jutro za £200. Mozliwe ze sprzedalabym go za wiecej ale tak przynajmniej bede miec kase od razu i nie bede musiec placic ebayowi za ostateczna cene ;-) :-D

Sprzedałam BUZZA!!!! :szok: Babka dziś dzwoniła ze chce ogladnac wozek najpierw i spytala czy moze go kupic od razu jezeli sie jej spodoba. A ze ma daleko (2 godziny jazdy samochodem) to przyjezdza i bierze go jutro za £200. Mozliwe ze sprzedalabym go za wiecej ale tak przynajmniej bede miec kase od razu i nie bede musiec placic ebayowi za ostateczna cene ;-) :-D
SUPER !!! :)))))))))))))))))))))) PEWnie zadowolona co ? :) heheheh

reklama
SUPER !!! :)))))))))))))))))))))) PEWnie zadowolona co ? :) heheheh

ahhh bardzo. w koncu pokupie to co potrzebuje ;-) wiesz teraz jak juz wiem ze sie sprzedaje to mysle se ze moglam poczekac i moglabym wiecej dostac na aukcji no ale apetyt rosnie w miare jedzenia... hehe niech tylko mnie w konia nie zrobi i niech przyjedzie jutro bo ja zabijem telefonicznie... ;-)

Do góry