reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ania chyba jesteś zwyciężczynią w rankingu ilość wózków :-)
bardzo ładny ten czekoladowy quinny :-) a tobie do twarzy w takiej fryzurce :-)
a przepraszam bardzo ja tez mialam 4 szt:-)
widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butów :) każdy na inną okazję
mamy tak samo...hehe...

widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butów :) każdy na inną okazję

A ja maniaczka ubran dzieciecych :D:D mama moja juz na mnie warczy...nie ma gdzie tego chowac, zajmusza cała 4 szufladowa komode, szafe obok i pełen kosz bielizniany, od tego na biezaco cos w brudach jest. młody nawet tego nie zużyje masaaaakraaaaa ale ja sie oprzec nie moge :((((((((((( wczoraj pojechalam poogladac kafelki do lazienki i oczywiscie naprzywiozlam bodziaki, czape na zime, ksiazeczke, koszulki, sweterki i spodnie..... potem podesle foty bo sie baterie ładuja z aparatu. Niestety nawet jak nie wychodze juz specjalnie zeby nie łazic po dzieciecych sklepach to istnieje allegro....uwielbiam buszowac, wyszukiwac unikalne rzeczy. Ale sie chyba juz opamietałam troche, stwierdziłam ze troche tego zapału moge na zabawki przelać.... i buszuje w poszukiwaniu czegos fajnego :):):)

Co do wózka to ja mam jeszcze taki wielofunkcyjny ze wzgledu na to ze jest obszerny, solidny, duzy i ma wielki pompowane koła, wiec mały w kombinezonie spiworku/kocu bedzie mial wygodnie i cieplutko no i na sniegi jak znalazł a na wiosne jakas spacerowka lekka, zwrotna, mała....chociaz nie sadze zeby moje dziecko na lato duzo jeszcze kozystalo z wozka bo to szatan mały pieprz ma w pupie, teraz cos drepci ledwo ledwo a siedziec nie chce a co dopiero potem :))) ale na dłuzsza wyprawe miec trzeba :)

a przepraszam bardzo ja tez mialam 4 szt:-)

mamy tak samo...hehe...

ooooo przepraszam bardzo więc obie zajmujecie miejsce number one :-):-)
swoją drogą uwielbiam wózki a posiadam tylko jeden :-( z tym że ja np chciała bym pracować w sklepie i sprzedawać takowe nie odczuwam chęci posiadania, a tak poza tym podziwiam waszych mężów mój nie ma serca do wózków z tym że gdyby zobaczył tego zappa to pewnie by mu do gustu przypadł bo już się pytał kiedyś o niego, szkoda że nie rozkłada się normalnie :-(

Gośka wiesz że w Londynie jest sklep A&F byłaś??

ooooo przepraszam bardzo więc obie zajmujecie miejsce number one :-):-)
swoją drogą uwielbiam wózki a posiadam tylko jeden :-( z tym że ja np chciała bym pracować w sklepie i sprzedawać takowe nie odczuwam chęci posiadania, a tak poza tym podziwiam waszych mężów mój nie ma serca do wózków z tym że gdyby zobaczył tego zappa to pewnie by mu do gustu przypadł bo już się pytał kiedyś o niego, szkoda że nie rozkłada się normalnie :-(

Gośka wiesz że w Londynie jest sklep A&F byłaś??

Aga wiem ze jest ale nie znalezlismy go na Oxford a tam powinien byc... wiec musi byc gdzies na uboczu tej ulicy...
tez bym chciala pracowac w wozkach bo z tego co wiem potem mozna je taniej kupowac hahahahahahaha:-)

Aga wiem ze jest ale nie znalezlismy go na Oxford a tam powinien byc... wiec musi byc gdzies na uboczu tej ulicy...
tez bym chciala pracowac w wozkach bo z tego co wiem potem mozna je taniej kupowac hahahahahahaha:-)
hahahahahaha można i tak :-) a adres tego sklepu to
London (Flagship)
7 Burlington Gardens
London, UK W1S 3ES
0844 412 5750

Ajjjj dziewczyny, wozki i ubranka dzieciece to UWIELBIAMMMMMM! I oficjalnie moge powiedziec ze jestem UZALEZNIONA od EBAYA.... Ja kupilam ten wozeczek ktory mam a w ten sam dzien buszowalam juz po necie w poszukiwaniu kolejnego hahah.

W sklepie z wozkami chetnie bym pracowala ale pewnie nie dlugo bo by mnie wyrzucili za kradziez wozkow hahaha.

Aga ten zapp xtra jest zajebisty!!!! dzis widzialam jadac autem... az mialam ochote sie zatrzymac i podpytac o opinie hehe ale ulica ruchliwa a zaparkowac nie bylo gdzie!

reklama
Do góry