reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ahhh bardzo. w koncu pokupie to co potrzebuje ;-) wiesz teraz jak juz wiem ze sie sprzedaje to mysle se ze moglam poczekac i moglabym wiecej dostac na aukcji no ale apetyt rosnie w miare jedzenia... hehe niech tylko mnie w konia nie zrobi i niech przyjedzie jutro bo ja zabijem telefonicznie... ;-)

Mnie sie wydaje ze juz go sprzedałaś ;-) Skoro babka bedzie jechać 2h to go wezmie. Gratulacje

reklama
Wozek sie sprzedal ale teraz zaluje :dry: oczywiscie okazalo sie ze wozek chca kupic polacy :/ nie zebym miala cos do Polakow ale Ci byli masakryczni :dry: debile oczekiwali ze wozek bedzie jak nowka no pojeb.... baba stwierdzila ze niebieski fotelik sie jej nie podoba wiec kupi se nowy pokrowiec no i ze zielona spacerowka i gondola tez jej kolorystycznie nie odpowiada i pewnie dokupi inne kolory... po jaka cholere kupuje zielony jak sie jej nie podoba no DEBILKA!!!!! nazekala ze logo quinny sie spralo, to niech se kupi nowy wozek. I doszukiwala sie kazdej najmniejszej wady. Na koniec jej facet pyta sie czy go biora napewno? jak kur... czy go biora? juz przeciez sciaglam go z ebaya tylko dlatego ze go chcieli na 100%, a nie tylko dla kaprysu :/ na sam koniec chciala sie jeszcze targowac... no chyba ja pogielo!!!! juz i tak zeszlam z ceny! no ale przynajmniej go sprzedalam i mam na remont salonu i inne duperele ;-)

Wozek sie sprzedal ale teraz zaluje :dry: oczywiscie okazalo sie ze wozek chca kupic polacy :/ nie zebym miala cos do Polakow ale Ci byli masakryczni :dry: debile oczekiwali ze wozek bedzie jak nowka no pojeb.... baba stwierdzila ze niebieski fotelik sie jej nie podoba wiec kupi se nowy pokrowiec no i ze zielona spacerowka i gondola tez jej kolorystycznie nie odpowiada i pewnie dokupi inne kolory... po jaka cholere kupuje zielony jak sie jej nie podoba no DEBILKA!!!!! nazekala ze logo quinny sie spralo, to niech se kupi nowy wozek. I doszukiwala sie kazdej najmniejszej wady. Na koniec jej facet pyta sie czy go biora napewno? jak kur... czy go biora? juz przeciez sciaglam go z ebaya tylko dlatego ze go chcieli na 100%, a nie tylko dla kaprysu :/ na sam koniec chciala sie jeszcze targowac... no chyba ja pogielo!!!! juz i tak zeszlam z ceny! no ale przynajmniej go sprzedalam i mam na remont salonu i inne duperele ;-)

Polak potrafi ;-) No najwazniejsze ze go sprzedałaś, problem z głowy, a kasa w portfelu hehe

Klaudzia gratki ale super ze tak szybko sprzedalas:-)nie przejmuj sie babskiem w ciazy jest to musi na cos ponarzekac...ale swoja droga wiedziala na aukcji co jest w zestawie wiedziala jakie beda kolorki to nie kumam po co chciala kupowac jak jej 3/4 zestawu nie pasuje???ale masz juz zglowy:-) powiedzialas ze zwrotu nie ma:p:p:p:p

Klaudzia gratki ale super ze tak szybko sprzedalas:-)nie przejmuj sie babskiem w ciazy jest to musi na cos ponarzekac...ale swoja droga wiedziala na aukcji co jest w zestawie wiedziala jakie beda kolorki to nie kumam po co chciala kupowac jak jej 3/4 zestawu nie pasuje???ale masz juz zglowy:-) powiedzialas ze zwrotu nie ma:p:p:p:p

Tez tego nie moge pojac.... heh co za babsztyl wredny... mam nadzieje ze jak bedac w ciazy nie bylam taka wredna... najlepsze ze baba stwierdzila ze najbardziej to sie jej podoba nowy quinny w kolorze UWAGA.... CZARNYM :dry:
no ale najwazniejsze ze sprzedany...
teraz w obroty do sprzedarzy ida kolejne ubranka Oliverka, krzesełko do karmienia, chodzik, playmaty itp ;-)
a za kase z wozka zamowilam juz spiworek do wozka nowego + torba+ siatka przeciwsloneczna na lato ale pewnie jej nie zdaze uzyc haha.
Dzis bede zamawiac fototapete do salonu i moze kupie farby hurrraaaa! ;-)

Tez tego nie moge pojac.... heh co za babsztyl wredny... mam nadzieje ze jak bedac w ciazy nie bylam taka wredna... najlepsze ze baba stwierdzila ze najbardziej to sie jej podoba nowy quinny w kolorze UWAGA.... CZARNYM :dry:
teraz w obroty do sprzedarzy ida kolejne ubranka Oliverka, krzesełko do karmienia, chodzik, playmaty itp ;-)
a za kase z wozka zamowilam juz spiworek do wozka nowego + torba+ siatka przeciwsloneczna na lato ale pewnie jej nie zdaze uzyc haha.

ja tez mam cały worek ubran po Marcelu do sprzedania i tak lezy :baffled: a kolejne dochodzą..... ale na razie sie wstrzymam jeszcze m-c moze dwa jak sie na nowym ułoze to zabieram sie za wystawianie bo teraz mam wystarczajaco duzo haosu...i tak nie wiem co gdzie jest z bieżących rzeczy ;)

ja tez mam cały worek ubran po Marcelu do sprzedania i tak lezy :baffled: a kolejne dochodzą..... ale na razie sie wstrzymam jeszcze m-c moze dwa jak sie na nowym ułoze to zabieram sie za wystawianie bo teraz mam wystarczajaco duzo haosu...i tak nie wiem co gdzie jest z bieżących rzeczy ;)

No ja wlasnie od lipca jestem na swoim i teraz dopiero sie zabralam za to wczesniej nie mialam glowy. Na razie wystawilam typowe rzeczy na zime, z zeszlego roku itp sprzedaja sie jak swierze buleczki niektore rzeczy ;-)

HAHAHA niezla klientka kupila wozek niebiesko- limonkowy a chciala czarny no rewelka:-) haha

Klaudia a jaki spiworek i torbe kupilas pokaz??i co planujesz juz kolejny wozek skoro siatki nie zdazysz uzyc przyznaj sie:-)

a jaka fototapete do salonu bo ja szukam do sypialni i zdecydowac sie nie moge:-)

reklama
HAHAHA niezla klientka kupila wozek niebiesko- limonkowy a chciala czarny no rewelka:-) haha

Klaudia a jaki spiworek i torbe kupilas pokaz??i co planujesz juz kolejny wozek skoro siatki nie zdazysz uzyc przyznaj sie:-)

a jaka fototapete do salonu bo ja szukam do sypialni i zdecydowac sie nie moge:-)

Nie widac wyraznie na zdjeciu ale chcialam do zestawu do wozka zeby pozniej sprzedac razem z tym. No mysle ze na wiosne/ lato skusze sie na jakis haha
COSATTO TRIBO ACCESSORY PACK-FOOTMUFF, C/ BAG+SUNCANOPY on eBay (end time 01-Nov-10 07:58:31 GMT)

a fototapete chce taka New York - NEW Photo Wallpaper Wall Mural on eBay (end time 08-Nov-10 10:45:33 GMT)

a moja mama kupila sobie ostatnio taka do salonu i wyglada bajecznie! ale ja nie chcialam motywu kwiatowego ;-)
Otaksa - Wall Mural Photo Wallpaper on eBay (end time 29-Oct-10 16:00:45 BST)

Do góry