reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Nie widac wyraznie na zdjeciu ale chcialam do zestawu do wozka zeby pozniej sprzedac razem z tym. No mysle ze na wiosne/ lato skusze sie na jakis haha
COSATTO TRIBO ACCESSORY PACK-FOOTMUFF, C/ BAG+SUNCANOPY on eBay (end time 01-Nov-10 07:58:31 GMT)

a fototapete chce taka New York - NEW Photo Wallpaper Wall Mural on eBay (end time 08-Nov-10 10:45:33 GMT)

a moja mama kupila sobie ostatnio taka do salonu i wyglada bajecznie! ale ja nie chcialam motywu kwiatowego ;-)
Otaksa - Wall Mural Photo Wallpaper on eBay (end time 29-Oct-10 16:00:45 BST)

Moj M chce wlasnie fototapete z motywem miasta do sypialni...sliczna ta kwiatowa...

reklama
Ja tez czekam do wiosny. wstepnie podoba mi sie taki najzwyklejszy....nie musi byc firmowy. lekki i tani. o taki: Wózek Spacerowy ORSO NOVE 2010 -tylko 5,2 kg- NEW (1289338763) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze pisze ze do 15 kg dziecka....nie wiem ile mały bedzie miał ale skoro teraz maja po 10-11 kg heh a troche powinien posłuzyc. jest jeszcze taki do 25 kh ale hmmm no ten jest ładniejszy :(

Mojej kuzynki córka majac 1,5 roku ważyła 15kg więc nie wiem czy warto taki wózek kupić .

Mojej kuzynki córka majac 1,5 roku ważyła 15kg więc nie wiem czy warto taki wózek kupić .

no tez wlasnie ubolewam...bo ładny ale te kilogramy :baffled: trudno, trzeba szukac innego. Zaywazylam tez ze w opisach na allegro duzo innych wózków nie ma podanej max wagi dziecka. Jakby tez nie mial to kto by wiedzial ze tylko do 15 hm? Czy Wy tez zwracacie uwage na tą wage?

no tez wlasnie ubolewam...bo ładny ale te kilogramy :baffled: trudno, trzeba szukac innego. Zaywazylam tez ze w opisach na allegro duzo innych wózków nie ma podanej max wagi dziecka. Jakby tez nie mial to kto by wiedzial ze tylko do 15 hm? Czy Wy tez zwracacie uwage na tą wage?
ja nie zwracam przewaznie wozki sa do 15kg ale ja woze w Kacpra wozku czasami Maje a ona wazy ok 17kg i nic sie nie dzieje..mi sie wydaje ze te kg to pic na wode:-)

Wozek sie sprzedal ale teraz zaluje :dry: oczywiscie okazalo sie ze wozek chca kupic polacy :/ nie zebym miala cos do Polakow ale Ci byli masakryczni :dry: debile oczekiwali ze wozek bedzie jak nowka no pojeb.... baba stwierdzila ze niebieski fotelik sie jej nie podoba wiec kupi se nowy pokrowiec no i ze zielona spacerowka i gondola tez jej kolorystycznie nie odpowiada i pewnie dokupi inne kolory... po jaka cholere kupuje zielony jak sie jej nie podoba no DEBILKA!!!!! nazekala ze logo quinny sie spralo, to niech se kupi nowy wozek. I doszukiwala sie kazdej najmniejszej wady. Na koniec jej facet pyta sie czy go biora napewno? jak kur... czy go biora? juz przeciez sciaglam go z ebaya tylko dlatego ze go chcieli na 100%, a nie tylko dla kaprysu :/ na sam koniec chciala sie jeszcze targowac... no chyba ja pogielo!!!! juz i tak zeszlam z ceny! no ale przynajmniej go sprzedalam i mam na remont salonu i inne duperele ;-)

klaudzia super że sprzedałaś ale szkoda że tak mało zażyczyłaś sobie to gdzieś będzie 900 zł w PL byś pewnie więcej za taki MEGA zestaw dostała z tym że więcej zachodu by było
no ale najważniejsze jest kasa jest remont:-):-)

Nie widac wyraznie na zdjeciu ale chcialam do zestawu do wozka zeby pozniej sprzedac razem z tym. No mysle ze na wiosne/ lato skusze sie na jakis haha
COSATTO TRIBO ACCESSORY PACK-FOOTMUFF, C/ BAG+SUNCANOPY on eBay (end time 01-Nov-10 07:58:31 GMT)

a fototapete chce taka New York - NEW Photo Wallpaper Wall Mural on eBay (end time 08-Nov-10 10:45:33 GMT)

a moja mama kupila sobie ostatnio taka do salonu i wyglada bajecznie! ale ja nie chcialam motywu kwiatowego ;-)
Otaksa - Wall Mural Photo Wallpaper on eBay (end time 29-Oct-10 16:00:45 BST)

super ta tapeta NEW YORK
Klaudia a ten twój wózek ma pałąk?? czy trzeba dokupić?? czy nie ma??

reklama
klaudzia super że sprzedałaś ale szkoda że tak mało zażyczyłaś sobie to gdzieś będzie 900 zł w PL byś pewnie więcej za taki MEGA zestaw dostała z tym że więcej zachodu by było
no ale najważniejsze jest kasa jest remont:-):-)

super ta tapeta NEW YORK
Klaudia a ten twój wózek ma pałąk?? czy trzeba dokupić?? czy nie ma??

No pewnie bym dostala wiecej w PL i na aukcji teraz zaluje ale tak zawsze jest. nie ma co ubolewac najwazniejsze ze jest na remont i najpotrzebniejsze rzeczy ;-)
a co do palaka to wlasnie nie ma i strasznie zaluje bo bardzo by sie przydal na zabawki Oliverka, bo on szybko sie nudzi i nie mam go jak zajac. ale przyczepiam mu taka kierownice do zabawy i to sluzy za palak. wklejalam kiedys fotke Oliverka w albumiku ze spacerku i z moja nowa fryzura to tam bylo widac.

Klaudzia Ty w swojej aukcji buzza mialas na raczce taka czarna torebeczke zaczepiona gdzie ja kupilas??funkcjonalne to??

Zajebi... funkcjonalne, jeden z lepszych zakupow, wszystko co najwazniejsze pod reka z tym ze w nowym wozku nie mam na to miejsca bo raczka jest bardzo blisko budy i sie nie miesci. ale szczerze polecam!!!!

Do góry