reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

No wlasnie to mi sie tez w zappie podobalo. no ale cos za cos.... ja szukalam wozka lekkiego obrotnego i w miare malego po zlozeniu i wsumie wszystko to mam w moim teraz ;-) jestem zadowolona bardzo ale jako wozkoholiczka kupilabym jakis inny... gdyby nie moj K to mialabym juz pewnie z 10 wozkow na koncie hehehe

co Ty chcesz mnie przebic w ilosci wozkow??:p ja Ci dammmmmmmmmmm nie wolno:p:p:p:p:p

reklama
No wlasnie to mi sie tez w zappie podobalo. no ale cos za cos.... ja szukalam wozka lekkiego obrotnego i w miare malego po zlozeniu i wsumie wszystko to mam w moim teraz ;-) jestem zadowolona bardzo ale jako wozkoholiczka kupilabym jakis inny... gdyby nie moj K to mialabym juz pewnie z 10 wozkow na koncie hehehe
hehe ja obecnie mam 4 z czego jeden muszę sprzedać jak będziemy w PL :tak: , przy zakupie ostatniego musiałam obiecać że to ostatni ale mój D wie że i tak na pewno coś wymyślę , póki co czekam do wiosny ;-)

co Ty chcesz mnie przebic w ilosci wozkow??:p ja Ci dammmmmmmmmmm nie wolno:p:p:p:p:p

Ciebie raczej nie przebije ale wiesz... Oli to moje pierwsze dziecko a napewno na jednym nie skoncze a kto wie jakie cuda beda jezdzic za 2/3 lata ;-D haha Na pewno nastepnym razem bede rozwazniej wybierac... hahaha tak zeby szybko dalo sie sprzedac w razie gdyby haha

hehe ja obecnie mam 4 z czego jeden muszę sprzedać jak będziemy w PL :tak: , przy zakupie ostatniego musiałam obiecać że to ostatni ale mój D wie że i tak na pewno coś wymyślę , póki co czekam do wiosny ;-)

Ja w sumie mialam 3 tzn 2 z czego do buzza mialam 2 inne siedziska... i 2 ramy hehe moj K ciagle mi to przypomina...
ale jezeli sprzedam tego co mam teraz i kupie kolejny "w tej samej cenie" (K nie musi wiedziec ze bedzie pewnie drozszy) to mi chyba pozwoli hehehe a zreszta nie bede pytac o zdanie i pewnego dnia po prostu zobaczy nowy wozek w domu. on i tak praktycznie nigdy go nie prowadzi bo mu nie daje gdy gdzies idziemy hehehe

jak masz 4?? dwa quinny,jeden espiro czy jakos tak a czwarta sztuka??i widzze ze masz taka taktyke jak ja obiecuje ze to ostatni ale wszyscy wiedzia ze tak nie jest hehe..ja obiecalam ze do jesieni(ale powiedziane po cichutku)nic nie kupie hehe
Ciebie raczej nie przebije ale wiesz... Oli to moje pierwsze dziecko a napewno na jednym nie skoncze a kto wie jakie cuda beda jezdzic za 2/3 lata ;-D haha Na pewno nastepnym razem bede rozwazniej wybierac... hahaha tak zeby szybko dalo sie sprzedac w razie gdyby haha

Ja w sumie mialam 3 tzn 2 z czego do buzza mialam 2 inne siedziska... i 2 ramy hehe moj K ciagle mi to przypomina...
ale jezeli sprzedam tego co mam teraz i kupie kolejny "w tej samej cenie" (K nie musi wiedziec ze bedzie pewnie drozszy) to mi chyba pozwoli hehehe a zreszta nie bede pytac o zdanie i pewnego dnia po prostu zobaczy nowy wozek w domu. on i tak praktycznie nigdy go nie prowadzi bo mu nie daje gdy gdzies idziemy hehehe

Klaudzia sprzedaj w koncu tego buzza:-) i co chcesz juz kupowac:p zappowskiego??

jak masz 4?? dwa quinny,jeden espiro czy jakos tak a czwarta sztuka??i widzze ze masz taka taktyke jak ja obiecuje ze to ostatni ale wszyscy wiedzia ze tak nie jest hehe..ja obiecalam ze do jesieni(ale powiedziane po cichutku)nic nie kupie hehe
no w PL mam jeszcze jeden wózek Avanti (trójkołowiec) http://picasaweb.google.com/AniaS007/PobytWPL#5455840270982039826którego używam jak tam jestem żeby nie wozić wózka , Vektora teram mam zamiar sprzedać no i zastanawiam się czy jednego quinny też się nie pozbyć żeby mieć miejsce na spacerówkę wiosną :))
mój też się ze mnie śmieje że on wie że długo nie wytrzymam :)

no w PL mam jeszcze jeden wózek Avanti (trójkołowiec) którego używam jak tam jestem żeby nie wozić wózka , Vektora teram mam zamiar sprzedać no i zastanawiam się czy jednego quinny też się nie pozbyć żeby mieć miejsce na spacerówkę wiosną :))
mój też się ze mnie śmieje że on wie że długo nie wytrzymam :)
sprzedaj drugiego quinny po co Ci dwa podobne wozki??zawsze cos zarobisz i bedzie na nowy:p a uzywasz obu quinnych??W ogole mieszkacie w domu czy mieszkaniu??

wynajmujemy mieszkanie ale jest duży ganek gdzie stoi jeden wózio no i mamy garaż duuuży na 2 auta a że sąsiadka z góry auta nie ma ,a nasze się nie mieści więc stoi przed domem to mam gdzie parkować te wszystkie wózki :tak::tak::tak:
to jest jakby dom jednorodzinny podzielony na 2 mieszkania ze wspólną klatką schodową i gankiem

reklama
Do góry