reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ostatnia edycja:
reklama
Aga a który chcesz model bo ja ten CYBEX CALLISTO LUKSUSOWA SPACERÓWKA INDIGO (1264862735) - Aukcje internetowe Allegro ,mam nadzieje że uda mi się go kupić na wiosnę i może będzie trochę tańszy ;) , a na ebayu one są po 139 euro
ooooooo to jeszcze taniej Ania ja ten sam model z tym że ta nowa kolekcja mi się kolorystycznie bardziej podoba natomiast cena już mniej

co do sanek to teście kupili Igorowi te co pokazała Kasia zobaczymy czy się sprawdzą, myślicie że trzeba szelki jeszcze dokupić??

klaudzia[/B] fajny ten cosatto :-) też chciałam kupić z tej firmy wózek ale znalazłam cybexa i na niego jestem zdecydowana :-)

Kurcze jakos nie moge sie przekonac do tego cybexa.... przypomina mi troche wozek sklepowy na zakupy... no i do tego plastikowa raczka... ale pewnie na zywo inaczej bedzie sie prezentowac.

Gosiu ja tez uwazam ze spacerowke to na wiosne kupic teraz nie ma sensu do sniegu. A ceny napewno zejda w dol gdy pojawia sie nowe modele na 2011 rok ;-)

Sama nie pogardzilabym tez nowym zappem xtra ;-) ale to juz 225 funtow najtaniej hehe

Kurcze jakos nie moge sie przekonac do tego cybexa.... przypomina mi troche wozek sklepowy na zakupy... no i do tego plastikowa raczka... ale pewnie na zywo inaczej bedzie sie prezentowac.

Gosiu ja tez uwazam ze spacerowke to na wiosne kupic teraz nie ma sensu do sniegu. A ceny napewno zejda w dol gdy pojawia sie nowe modele na 2011 rok ;-)

Sama nie pogardzilabym tez nowym zappem xtra ;-) ale to juz 225 funtow najtaniej hehe
też chciałam Zappa ale on się nie rozkłada do leżenia , no chyba że się coś zmieniło a ja nic o tym nie wiem ;)

Gosia ty wariatko :-);-) tyle wózków...
a ty tak często latasz że potrzebujesz wózek do samolotu??
mój mąż by się w życiu nie zgodził

klaudzia
fajny ten cosatto :-) też chciałam kupić z tej firmy wózek ale znalazłam cybexa i na niego jestem zdecydowana :-)

też chciałam Zappa ale on się nie rozkłada do leżenia , no chyba że się coś zmieniło a ja nic o tym nie wiem ;)

Najnowszy zapp ma przekladane siedzisko przod- tyl i opcje kladzenia z tym ze chyba do zlozenia juz trzeba sciagnac siedzisko ale rama sklada sie do mini mini rozmiarow. Kolorystyka jedynie czern lub czerwien
Quinny products - gb-en

a teraz zauwazylam ze na polskiej stronie quinny jest nowy wozek quinny senzz quinny > senzz > kolekcje

pierwsze wrazenia ochyda... ale jak sie przygladne to wiecej sie wypowiem heheh w uk ich chyba nie ma

ja nawet nie wiedzialam ze zrobili nowego zappa hehe widze ze to cos ala buzz z tym siedziskiem hehe:-)ciekawe...co do senzz to nie polecam znam osoby co mialy i narzekaja bo podobno szybko sie psuje hamulec... poza tym sa mega drogie...

Najnowszy zapp ma przekladane siedzisko przod- tyl i opcje kladzenia z tym ze chyba do zlozenia juz trzeba sciagnac siedzisko ale rama sklada sie do mini mini rozmiarow. Kolorystyka jedynie czern lub czerwien
Quinny products - gb-en

a teraz zauwazylam ze na polskiej stronie quinny jest nowy wozek quinny senzz quinny > senzz > kolekcje

pierwsze wrazenia ochyda... ale jak sie przygladne to wiecej sie wypowiem heheh w uk ich chyba nie ma
fajnie że pomyśleli o siedzisku ale mi on odpowiadał właśnie dlatego że można go było złożyć i schować do torby, na lotnisku można go wziąć jako bagaż podręczny no a tego nowego nie ,a ten drugi moim zdaniem paskudny ale może na żywo się lepiej prezentuje

reklama
fajnie że pomyśleli o siedzisku ale mi on odpowiadał właśnie dlatego że można go było złożyć i schować do torby, na lotnisku można go wziąć jako bagaż podręczny no a tego nowego nie ,a ten drugi moim zdaniem paskudny ale może na żywo się lepiej prezentuje

No wlasnie to mi sie tez w zappie podobalo. no ale cos za cos.... ja szukalam wozka lekkiego obrotnego i w miare malego po zlozeniu i wsumie wszystko to mam w moim teraz ;-) jestem zadowolona bardzo ale jako wozkoholiczka kupilabym jakis inny... gdyby nie moj K to mialabym juz pewnie z 10 wozkow na koncie hehehe

Do góry