reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ostatnia edycja:
i jak polecasz? wydaje mi sie ze te wózki pod dupka sa twarde strasznie ;/ ja potrzebuje jakiegos lekkiego do samochodu i co malo miejsca zajmuje mimo ze mamy kombi ...
ten ma pod dupka tylko material, a pod nim "napinacz", wiec moze byc bardziej sztywno/rowno, a moze tez byc takie "zwisajacy"- tylko ze wtedy maly wpada i tak jakby "wisi" w nim. nie moze miec usztywnienia - no bo te wozki sie maja poskladac.
moge szczerze powiedziec, ze polecam - a wyjatkowo duzo go "meczymy"(wozek, nie tomka hehe) - my ciagle w trasie, dziennie ze 2-3 razy spacer, jest szeroki - czasami widze na miescie takie powciskane dzieciaczki w spacerowki, ze ledwo siedza, praktycznie sztywno, a Tomi ma miejsce jeszcze na gruby koc i miska ma obok - bo on obowiazkowo z jednym miskiem z domu wychodzi hehe.
jedyny minus dla mnie to ze sie nie zdejmuje tapicerka - no ale za taka cene to nie liczylam nawet na to, z wozek ma jasna lamowke i musze ją czesto przepierac. :)

Gie-oska - upsss, tak to jest nie pamiętać modelu wózka :zawstydzona/y: i robić trzy rzeczy naraz...
Ja bym się tam wstrzymała z kupnem wózka... na wiosnę pojawią się nowe modele, stare trzeba będzie sprzedać, więc ceny też spadną.... a zapowiadają zimę długą ... :szok::szok:

Gie-oska - upsss, tak to jest nie pamiętać modelu wózka :zawstydzona/y: i robić trzy rzeczy naraz...
Ja bym się tam wstrzymała z kupnem wózka... na wiosnę pojawią się nowe modele, stare trzeba będzie sprzedać, więc ceny też spadną.... a zapowiadają zimę długą ... :szok::szok:

Boshhhhhhhhe znowy dluga zima nie chceeeeeeeeeeeeeee:-(

Gosia teraz to tylko sanki trzeba kupić ;-) , a spacerówkę to dopiero na wiosnę
moja znajoma ma tego britaxa i generalnie nie słyszałam żeby na niego narzekała , teraz ma drugie dziecko i dokupiła sobie fotelik do stelaża i na zakupach maleństwo w tym wozi :tak:
no i ja tak jak Aga będe chyba polować na Cybexa ;-)

moja znajoma ma tego britaxa i generalnie nie słyszałam żeby na niego narzekała , teraz ma drugie dziecko i dokupiła sobie fotelik do stelaża i na zakupach maleństwo w tym wozi :tak:
Ania te co są na allegro to są z Niemiec sprowadzane ciekawe ile tam kosztują

reklama
sanki mam:p wozek terenowy tez...oj to super ze kolezanka zadowolona z tego britaxa a jaki ma kolor??
Ania te co są na allegro to są z Niemiec sprowadzane ciekawe ile tam kosztują
dziewczyny mi sie cybex tez podoba i sie znowu nakrecilam przez Was:p

Aga ale te z niemiec to mowilas ze starszy rocznik a Ty chcesz ten najnowszy tak?

prosze babeczki po tyle sa na niemieckim ebayu http://cgi.ebay.de/CYBEX-PROMI-BUGG..._Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item35aa8eac86 i to chyba te nowsze modele??

Ostatnia edycja:
Do góry