reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny myslicie juz o jakichs lekkich parasolkach??bedziecie cos kupowac przed zima??czy raczej na wiosne??
ja mysle teraz nad takimi:
PEG PEREGO ARIA (1272509601) - Aukcje internetowe Allegro albo takim
Britax Verve (1262787826) - Aukcje internetowe Allegro a najlepie oba:p

Gosia wariatko Ty moja! Juz myslisz o kolejnym????? fajny ten perego. A Britaxa odradzam Ci juz teraz. Ja sama sie nad nim zastanawialam bo tu w Anglii jest ich pelno, tak jak zappow i petite star zia. Czytalam wiele opini na temat tego wozka, nie pamietam juz na co sie tak skarzyli ale nie byly to dobre opinie, jezeli dobrze pamietam to pisali nawet ze jest niebezpieczny dla dziecka i powinni go juz dawno wycofac z produkcji.

a mi sie podoba cosatto ispin Cosatto I-Spin Stroller - 40383 2024-day - Bambino Direct

juz teraz go chcialam kupic zamiast mojego ale byly za drogie. Teraz zeszli troche z ceny ale licze ze moze na wiosne kupie juz uzywany ;-)

Gosia wariatko Ty moja! Juz myslisz o kolejnym????? fajny ten perego. A Britaxa odradzam Ci juz teraz. Ja sama sie nad nim zastanawialam bo tu w Anglii jest ich pelno, tak jak zappow i petite star zia. Czytalam wiele opini na temat tego wozka, nie pamietam juz na co sie tak skarzyli ale nie byly to dobre opinie, jezeli dobrze pamietam to pisali nawet ze jest niebezpieczny dla dziecka i powinni go juz dawno wycofac z produkcji.

a mi sie podoba cosatto ispin Cosatto I-Spin Stroller - 40383 2024-day - Bambino Direct

juz teraz go chcialam kupic zamiast mojego ale byly za drogie. Teraz zeszli troche z ceny ale licze ze moze na wiosne kupie juz uzywany ;-)

Klaudzia to Ty tez chcesz jeszcze jeden wozek hehe:-) wiem ze w Anglii tych britaxow pelno ale sa takie sliczne:-)no nic narazie musze spytac m czy cos moge kupic:-)tego peg perego aria ma same super opinie i jest bardzo leciutki a taki wozio by mi sie przydal do samolotu hehe...juz M powiedzialam ze potrzebuje jakis wozek tylko do latania hehe ciekawe czy lyknie hehe

Gie-oska - ten pierwszy wygląda na solidny...
xxxklaudziaxxx- fajny wózek...
Moja spacerówka wożona w samochodzie wygląda tak:
graco.jpg

Gosia ty wariatko :-);-) tyle wózków...
a ty tak często latasz że potrzebujesz wózek do samolotu??
mój mąż by się w życiu nie zgodził

klaudzia
fajny ten cosatto :-) też chciałam kupić z tej firmy wózek ale znalazłam cybexa i na niego jestem zdecydowana :-)

Gie-oska - ten pierwszy wygląda na solidny...
xxxklaudziaxxx- fajny wózek...
Moja spacerówka wożona w samochodzie wygląda tak:
Zobacz załącznik 293201

Ania masz taka sama spacerwke co ja milam dla Mai tylko ze masz super kolorki ja mialam czarno-granatowa...Kacper w niedz jezdzil i wygladl jak kluska czyli srednio sie miesci...

Kasiulla to sa wozki graco mosaic http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=graco+mosaic ja mam i Ci go nie polecam...u mnie ten wozek starczyl na rok intensywnego jezdzenia poza tym jak dla mnie jest ciezki i duzy po zlozeniu...no chyba ze masz duzy bagaznik i Ci to nie przeszkadza

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry