reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no i ja mam problem wózkowy bo podwójny juz za mały dla Kuby a on z kolei nie dojdzie za daleko, a do sprinta sie nie da przyczepki przyczepic. Mam jescczez anmar z pompowanymi kołami ale cięki grat straszliwie no i stary, pordzewialy miejscami. I teraz nie wiem co robić, wypadaloby kupic nowa spacerówke i do niej przyczepkę tylko skad na to kasy brać?

A konieczna jest ta spacerówka dla Kuby? Bo Julka już bardzo rzadko kiedy jeździła w jego wieku, a jak jechaliśmy na dłuższą wyprawę braliśmy składana parasolkę.

A konieczna jest ta spacerówka dla Kuby? Bo Julka już bardzo rzadko kiedy jeździła w jego wieku, a jak jechaliśmy na dłuższą wyprawę braliśmy składana parasolkę.
no właśnie niby wózek mu nie potzrebny ale jak gdzies dalej to nie dojdzie, a my wszędzie na pieszo, o auta nie mamy. Dlatego dobra byłabby dostawka. Dziaisj ze sklepu szedł 40 minut myslalam, ze ukręcę ten śliczny łepek
myslalam żeby kupic jakąś tanią parasolkę, ale tania oznacza male kólka, a po naszej ulicy małe nie przejadą, a poza tym sama nie dam rady na 2 wózki

ilona to sprzedaj moze podwójny i sprinta ;/ i tym samym bedziesz miala na kolejny wozek i podstawke ;/
podwojny bym sprzedala, ale sprinta mi szkoda, bo super jest (duzy i wielkiie koła, c o u nas na zadupiu bardzo się liczy) poza tym sprzedam oba a zanim kase bede miaal to bez wozka będę i wielce prawdopodobne, ze tak smao je sprzeda jak te buty po kubie sprzedaję (dla niewtajjemniczonych sprzedaję bartki po 20zl i wciąz nie mogę sprzedać)

Ilonko na wlasnie sprzedaj oba wozki i kup podwojny np taki Wózek bliźniaczy Maclaren Twin Techno + gratisy (1272581425) - Aukcje internetowe Allegro no chyba ze Michas spi jeszcze na spacerach??kuba powinien spokojnie sie do takiego zmiescic:-)

Aniawawka a jaki to wozek wygraliscie w sklepie??tez bym chcila hehe
podwójnego wozka to jjuż nei chcę uż z graco mnie szlak trafia i uważam, ze Kuba z wozkiem powinie sie porzegnać

Gie-oska - wygraliśmy parasolkę Graco , w 2008 kupowałam w pewnym sklepie produkty jak się przygotowywałam do porodu z Hanką , był konkurs, kazali wypełnić kupon ;-);-), 1 sierpnia odebraliśmy wózek, a Hanka pojawiła się na świecie 5 ( stwierdziłam, że chciała obejrzeć wózek :-D:-D:-D
Dziubasek08 - kupiłam mikado Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości, w tym moim są słabe felgi, bo są plastikowe, ale w pojedynczym były ok, więc może teraz jakoś zmienili. Chciałam jeden-za-drugim, ale niestety jestem niska i nie mogłam go podnieść, przy pokonywaniu krawężników.... Plusem jest cena, koła przednie skrętne blokowane ogólnie dobrze się go prowadzi, w miejscu można nim zawrócić, tylko ciężar .... :szok::szok:
Kikolek - a Kuba nie ma rowerka? bo może wiosną by na rowerku zaczął pomykać i by nie był wykorzystywany wózek? Czasami Hanka wykorzystywała też taki samochodzik napędzany jej nóżkami :-D:-D , fakt, że na dwugodzinny spacer to raczej nie za bardzo, ale na godzinny ok.

reklama
Gie-oska - wygraliśmy parasolkę Graco , w 2008 kupowałam w pewnym sklepie produkty jak się przygotowywałam do porodu z Hanką , był konkurs, kazali wypełnić kupon ;-);-), 1 sierpnia odebraliśmy wózek, a Hanka pojawiła się na świecie 5 ( stwierdziłam, że chciała obejrzeć wózek :-D:-D:-D
Dziubasek08 - kupiłam mikado Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości, w tym moim są słabe felgi, bo są plastikowe, ale w pojedynczym były ok, więc może teraz jakoś zmienili. Chciałam jeden-za-drugim, ale niestety jestem niska i nie mogłam go podnieść, przy pokonywaniu krawężników.... Plusem jest cena, koła przednie skrętne blokowane ogólnie dobrze się go prowadzi, w miejscu można nim zawrócić, tylko ciężar .... :szok::szok:
Kikolek - a Kuba nie ma rowerka? bo może wiosną by na rowerku zaczął pomykać i by nie był wykorzystywany wózek? Czasami Hanka wykorzystywała też taki samochodzik napędzany jej nóżkami :-D:-D , fakt, że na dwugodzinny spacer to raczej nie za bardzo, ale na godzinny ok.
rowerek ma ale pedalować nie umie i aczej do wiosny się nie nauczy, nie wiem czy kiedykolwiek się nauczy (ma niepełnosprawną nózkę) a pchać wózek i rowerek tez nie bardzo. Ja idziemy gdzies z A. to Michał w wózku, a Kuba na rowerku ale pchany

Do góry