reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
wózek Baby Design Sprint +pokrowiec+folia+KURIER (1246322060) - Aukcje internetowe Allegro
No więc ten mi ciągle chodzi po głowie. Wiem że royanna go ma. Miałam go kupić ale z racji ,że zaraz zima to nie chciałam takich małych piankowych kółek. W sumie tez nie chce jakies wózka dużego bo mi miejsce zajmuje ale wiem ,że musze wymienić na nowy. Także zastanawiam sie czy poczekac do wiosny i mu sprawić a teraz coś innego mu kupić jakąś zabawkę itp.

Ten wózek jest duży, wczoraj miałam okazje zobaczyc go na żywo i stwierdzam ze mi sie nie podoba.

To ja już nie wiem sama. ;/
Może sie wstrzymać do wiosny?
A teraz jakiś (tylko co?) prezent małemu na urodziny/chrzciny kupić i już.

A my chcyba weźmiemy tego x-landera (jeśli nikt nas nie wyprzedzi), pokazałam B powiedział,że mu sie podoba ale dopiero jak zapłacimy za mieszkanie i wodękupi cZyli po 15tym. Hmmm a ja chce i nie chce bo tak mi się wydaję że dziecko "wpada" w tym wózku do środka .Ja się przyzwyczaiłam do tego że ma tak prosto a tu takie wgłebienie :/ mały lubi sobie siedzieć sam bez oparca a tam raczej będzie wpadać... ehhhale ja to jestem niezdecydowana. :(

I ja wtrącę swoje trzy grosze.... na zimę najlepsza spacerówka z pompowanymi kołami... łatwiej się prowadzi... powiem szczerze, że gdybym miała spacerówkę z małymi lanymi kółkami poprzedniej zimy to bym nigdzie nie mogła wyjść, przy takim śniegu.

reklama
I ja wtrącę swoje trzy grosze.... na zimę najlepsza spacerówka z pompowanymi kołami... łatwiej się prowadzi... powiem szczerze, że gdybym miała spacerówkę z małymi lanymi kółkami poprzedniej zimy to bym nigdzie nie mogła wyjść, przy takim śniegu.
no popieram, zwłaszcza gdy tak jak u mnie zupelnie nei odśnieżąne. Zeszlej zimy w jednej ręce wózek w drugiej sanki, w tym roku mam nadzieję, ze same sanki będę ciagnęla bo jak sobie przypomnę tamta zimę grrrr

Do góry