reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ja tez kupilam w koncu nowy wozeczek. :) jestem mega zadowolona z tym ze Oli jest jeszcze troszke za maly do niego i sie slizga. Ale na zime i tak musze dokupic spiworek do niego wiec to powinno pomoc a na wiosne wozio bedzie w sam raz ;-)
Moze uda mi sie zrobic dzis jakies fotki to wkleje na dniach ;)
A buzza sprzedaje tylko jakos nie moge sie zebrac do tego hehe.... achhh to uzaleznienie... no ale na 2 wozki nie ma miejsca...

Magda tez chcialam tego jeepa kupic dla Mai..daj znac jak sie spisuje:-)

Klaudia a jaki wozek kupilas??jak tak moglas napisac posta bez podania marki wozka hehe:-)

hahaha :D wiedzialam ze taka bedzie reakcja :-D

no dobrze... chcialam kupic Cosatto Cabi lub Cosatto Ispin ale pozostalo no Cosatto Tribo, nigdy go wczesniej nigdzie nie widzialam, wiec walilam w ciemno.... na zywo kolor jest ladniejszy i choc jest wyrazisty nie razi w oczy ;-)
wozek od urodzenia mozna uzywac z wkladka niemowleca ktora Oli i tak uzywa do oparcia heheh (widac ja na zdjeciu)
Jest lekutki w porownaniu do quinny, jedna reka go podnosze do samochodu, sklada i rozklada sie tez superancko i prosto, no i jazda nim to po prostu bajer!!!!! Nigdy wiecej 3kolowcow!
Na razie zdjecie z neta, a moje z Olim wkleje juz niedlugo ;-)
cosatto-tribo-stroller-.jpg

hahaha :D wiedzialam ze taka bedzie reakcja :-D

no dobrze... chcialam kupic Cosatto Cabi lub Cosatto Ispin ale pozostalo no Cosatto Tribo, nigdy go wczesniej nigdzie nie widzialam, wiec walilam w ciemno.... na zywo kolor jest ladniejszy i choc jest wyrazisty nie razi w oczy ;-)
wozek od urodzenia mozna uzywac z wkladka niemowleca ktora Oli i tak uzywa do oparcia heheh (widac ja na zdjeciu)
Jest lekutki w porownaniu do quinny, jedna reka go podnosze do samochodu, sklada i rozklada sie tez superancko i prosto, no i jazda nim to po prostu bajer!!!!! Nigdy wiecej 3kolowcow!
Na razie zdjecie z neta, a moje z Olim wkleje juz niedlugo ;-)
Zobacz załącznik 285350

super kolorek:-) a ile wazy?? duzo kosztuje?
Klaudia no co Ty a buzz??jednak kiepski wozek co?chodz urokliwy:-)

reklama
Do góry