reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Gosiu wozek kupilam nowke za 100 funtow plus 6 funtow przesylka wiec nienajgorzej za taki wozio. Wazy 8 kg ale naprawde nieczuc. Oli wazy 9 kg i ciezej mi sie go niesie niz wozio hehe.

No a co do Buzza to na zawsze pozostanie w mym sercu i pamieci hehehe. Cudo no ale nie praktyczny dla starszego dziecka.
Ale i tak zawsze bede uwazac ze zajebiaszczy jest wygladowo :-D

reklama
no i dziś nam przyszła spacerówka :-) pierwszy spacerek zaliczony, prowadzi się super lekko, skrętna co bardzo mnie cieszy :-) nie jest wywrotna, ogólnie wysoka, z mozliwością regulacji raczki, odpowiada mi bardzo :-) Małemu też wygodnie, szkoda tylko, że nie ma w zestawie pokrowca na nóżki, ale w sumie na zię to i tak śpiworek będę musiała kupić.
Na załączonej fotce Patryk śpi :-)

Madzia super wozek sie prezentuje podobny do mojego speedziaka taki obszerny sie wydaje i ja tez uwazam ze 3kolowce nie sa wywrotne..przynajmniej moj:-)

he, w przyszłości tylko kupuję 3 kołowca ;-) w sumie to mam porównanie, bo używałam przed tym tradycyjnego 4 kołowca bez skrętnych kół i taki 4 kołowiec ze skrętnymi przednimi i ten 3 kołowiec prowadzi się superowo.
quinny speedy sx jest rewelacyjny, no ale ten nowy kosztuje 1000 zł jak nic, a my tyle nie mieliśmy :-( a ten hauck to okazja na maksa, bo aukcja była z licytacją i nówka sztuka z papierami :-)

reklama
he, w przyszłości tylko kupuję 3 kołowca ;-) w sumie to mam porównanie, bo używałam przed tym tradycyjnego 4 kołowca bez skrętnych kół i taki 4 kołowiec ze skrętnymi przednimi i ten 3 kołowiec prowadzi się superowo.
quinny speedy sx jest rewelacyjny, no ale ten nowy kosztuje 1000 zł jak nic, a my tyle nie mieliśmy :-( a ten hauck to okazja na maksa, bo aukcja była z licytacją i nówka sztuka z papierami :-)
ja kupilam speedziaka w stanie idealnym za 400zl no alenowik sa drogie..

Do góry