reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

EVI podaj wszystko co przemawia za maclarenem :-):-) ja na 99,9% przekonana do CYBEXA jestem ale zawsze jest 0,01%
mi się też cybex podoba :tak: ale mój nie bardzo chce się zgodzić na kupno kolejnego wózka :-( , ale może uda mi się go przekonać ;-)

Kasiula wg mnie cybex jest ładniejszy choćby dlatego że ma pojedyncze kółka , bo jakoś te podwójne mi się nie podobają ;-)

reklama
dziewczyny osttanio was tak czytam wiecej i zastanawia mnie jedna rzecz ... aguś ty mowisz ze chcesz CYBEX czyli taki CYBEX CALLISTO LUKSUSOWA SPACERÓWKA 3 kolory (1199256922) - Aukcje internetowe Allegro < ?????????> to czym np ten sie rozni o tego Wózek TRAVEL 2010 BABY DESIGN +FOLIA+OKRYCIE+KURI (1201159052) - Aukcje internetowe Allegro albo tego Spacerówka Delti Liv Deltim HIT-2010! (1208676206) - Aukcje internetowe Allegro ?? firma czy czyms jeszcze ?;/

cybex rulez, na przyszla wiosne koniecznie:)

kira i jak wyglada? fajnie sie prezentuje?Sa lzejsze wozki niz 8 kg?

marta mnie sie podoba taki, to nie jest calisto tylko onyx no i jest tanszy, ale podejrzewam ze te z roku 2010 bede za rok tansze;)SKLEP CYBEX ONYX kolor sand - spacerwka GuGu !
waga 7kg

dla mnie prezentuje sie super, u mnie tylko musze ignaca przymierzyc do niego na zywo bo te spacerowki jakies takie waskie, mam nadzieje ze moja parowka sie zmiesci:D

reklama
dziewczyny osttanio was tak czytam wiecej i zastanawia mnie jedna rzecz ... aguś ty mowisz ze chcesz CYBEX czyli taki CYBEX CALLISTO LUKSUSOWA SPACERÓWKA 3 kolory (1199256922) - Aukcje internetowe Allegro < ?????????> to czym np ten sie rozni o tego Wózek TRAVEL 2010 BABY DESIGN +FOLIA+OKRYCIE+KURI (1201159052) - Aukcje internetowe Allegro albo tego Spacerówka Delti Liv Deltim HIT-2010! (1208676206) - Aukcje internetowe Allegro ?? firma czy czyms jeszcze ?;/

wiesz Kasia różnica jest spora nie dość że wizualna to jeszcze te tańsze wózki nie mają amortyzacji, plastikowe stukające kółka, zobacz jak działa daszek w tym cybexie dla mnie różnica ogromna:-):-)

Do góry