reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Madziek a moze wybierz sie do sklepu gdzies obejrzec je moze maja w sprzedarzy ? ja mam Babyactive jet picasso 3w1 ... jest SUPER bo zwraca uwage na siebie lekko sie prowadzi <lzej niz Coneco 3v> itp ... ale jest strasznie ciezki i nie zniose go z 3 pietra... dostep do kosza jest beznadziejny bo i z przodu i z tyłu praktycznie zabudowany ! wiec lepiej zerknac na zywo go i zoabczyc wiec jak masz mozliwosc fajnie by było sie przejechac i porównać a kupic na allegro :)

reklama
Kasia jest na Krakowskiej we Wrocławiu sklep gdzie mają te wózki w sprzedaży (519 zł), na allegro można kupić już za 459 zł u sprzedwacy, który gratis wysyła. Ale dziś widziała też, że jedne modele są tylko z piankowymi kołami, a drugie mają tył pompowany, przód piankowy i może w tym jest chwyt, że te tańsze są piankowe- muszę zapytać sprzedającego i upewnić się przed zamówieniem przez internet z jakimi kołami go dostanę, bo wolałabym pompowane.

aga4444 chyba wlaśnie ten kupimy, ale najpierw muszę sprzedać ten wielofunkcyjny, bo mąż się śmieje, że z wózków to zupę mogę ugotować ;-)

laski była wczoraj u mnie kumpela ona ma spacerówę peg perego si normalnie jestem w szoku ten wózek jest tak lekki zwrotny, naprawdę wart swojej ceny a kosztuje coś ok 1000 zł ....

Aga a to prawda ze ten si jest lekkim wozeczkiem??i Twoja kolezanka ma z palakiem?Mi tez sie on podoba i zastanawiam sie czy zamiast maclarena go nie wziasc:p

fajny :) i kolorek ciekawy
pochwal siejak dojdzie, jak sie sprawuje :)

Wozek użytkuje juz jakis czas i jest oki. Dobrze sie prowadzi, łatwo rozkłada do spania, miejsca jest sporo dla dziecka, łatwo składa-nic nie trzeba odczepiac, przekladac. Wkurza mnie trzeszczenie kółek-wiem wiem trzeba nasmarowac i bedzie git. Także moge polecic: Coneco Traper

reklama
Do góry