reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no i wszystko jasne:-) u mnie teren prosty:-) a uzywasz jeszcze tego vectora czy jakos tak??ktory lepszy quinny czy vector?
vektor stoi w garażu i jedzie z nami w grudniu do PL no i wystawie go na allegro do sprzedania , nie ma porównania z quinny :tak: , wogóle to wymieniłam freestyle na 3xl freestyle comfort no i musiałam mojemu obiecać że to juz ostatni wózek hehe
he, w przyszłości tylko kupuję 3 kołowca ;-) w sumie to mam porównanie, bo używałam przed tym tradycyjnego 4 kołowca bez skrętnych kół i taki 4 kołowiec ze skrętnymi przednimi i ten 3 kołowiec prowadzi się superowo.
quinny speedy sx jest rewelacyjny, no ale ten nowy kosztuje 1000 zł jak nic, a my tyle nie mieliśmy :-( a ten hauck to okazja na maksa, bo aukcja była z licytacją i nówka sztuka z papierami :-)
pewnie że 3kołowce są super , też mam porównanie do 4 kołowca ;-)
a jak się wózeczek sprawuje ??:-)

vektor stoi w garażu i jedzie z nami w grudniu do PL no i wystawie go na allegro do sprzedania , nie ma porównania z quinny :tak: , wogóle to wymieniłam freestyle na 3xl freestyle comfort no i musiałam mojemu obiecać że to juz ostatni wózek hehe

pewnie że 3kołowce są super , też mam porównanie do 4 kołowca ;-)
a jak się wózeczek sprawuje ??:-)

a czym sie rozni quinny confort od freestyle??

MARY !!!

jak ta spacerówka z polski ???? i jaka to dokladnei byla ?? <link prosze :D>

Powiem szczerze ze średnia tzn na wypady do Pl OK ale nie zdecydowałam sie jej zabrac do ie bo miala twarde podłoze dla dziecka i czuc bylo rurki w srodku oraz niewygodnie sie prowadzi bo ma niewiele przestrzeni miedzy kólkami = trzeba drobic kroczki i tuptac jak (cyt. Ł) "paniusia" ;)
Wiecie - my do terenówek przyzwyczjeni... ;)
A która to była to juz nie pamietam a w historii allegro nie moge znaleźć. Musiałabys watek przekopac...

a czym sie rozni quinny confort od freestyle??
comfort to też freestyle ttylko nowsza wersja i ma obracane siedzisko że mogę młodego wozić przodem lub tyłem do kierunku jazdy , oparcie jest opuszczane "normalnie" a nie taśmą i przednie koło jest obrotowe a w starym nie
stary 10_141028073.jpg a to nowy 69_1447879108.jpg z tym że mój jest czerwony
zależało mi żeby jednak Kuba siedział do mnie przodem

comfort to też freestyle ttylko nowsza wersja i ma obracane siedzisko że mogę młodego wozić przodem lub tyłem do kierunku jazdy , oparcie jest opuszczane "normalnie" a nie taśmą i przednie koło jest obrotowe a w starym nie
stary Zobacz załącznik 287746 a to nowy Zobacz załącznik 287747 z tym że mój jest czerwony
zależało mi żeby jednak Kuba siedział do mnie przodem
u mnie na osiedlu jest jeden ten confort bo babka wozi go przodem do siebie:-)a wymienilas sobie z kims wozek tak??

reklama
kupiłam na miejscu używany ,bo mi się Kuba wydzierał jak szłam z nim na spacer zwłaszcza jak ktoś szedł z nami i on nas nie widział a słyszał że rozmawiamy heheh , nauczony w vektorze że mnie widzi no i musiałam coś z tym zrobić ;) , miałam tego starego sprzedać ale go chyba zostawie ,schowam w garażu ,nigdy nic nie wiadomo ;)

Do góry