reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

aga piekna fura:D ja z tych samych powodow czekam na wiosne 2011:/ ten co podlinkowalam to jest z 2008 roku i kosztuje tylko 455zl:/ ale ale...twoj mi sie tez podoba;) moze w przyszlym roku bedzie tanszy...

Kira tu masz troche taniej tego cybexa co aga dala *Wózek Spacerówka CYBEX CALLISTO Indigo Nowy*24H (1183887866) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze w tamtym tyg byly na allegro za 650zl plus chyban50zl wysylka bo byly z niemiec...

ja tam zostaje przy maclarenie quescie i moze dla Mai volo nabede tez w uk bo ona to len jeslu trzeba gdzes dlaej isc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a czemuż to kupujecie już nowe wózki skoro spacerówki macie jeszcze z wielofunkcyjnych?
Ja chyba dopiero zakupię na następną wiosnę bo na zimę te "parasolki" się nie nadają np. na śnieg z tymi malutkimi kółeczkami. Poza tym kurczę za wózek teutoni zapłaciłam ponad 4000 PLN i narazie szkoda mi go w kąt rzucić :(.
A tak na marginesie kupiłam teutonię bo firma i sprzedawcy polecali ale koleżanka na Musiaka i dla następnej dzidzi właśnie jego kupię. A kolorki jakie piękne active cofe albo niebieściutki ahh...Chociaż wydaje mi się ze moja teutonia jest tak jaby poręczniejsza. Koleżanka w spacerówce Mutsy wozi jeszcze ponad rocznego smyka, jest o wiele głębsza niż moja teutonia i niby takie same wymiary siedziska ale jakoś więcej msc ma - tak więc tyle myślalam nad wózkiem a i tak źle wybrałam.
Teraz już będę o wiele mądrzejsza, chociaż szczerze powiem, ze te "Parasolki" nawet mclarena mi się jakoś nie widzą, i te kółka podwójne. Może jakoś w realu mnie przekonają bo jak narazie wybredna jestem :(

Dziewczyny a czemuż to kupujecie już nowe wózki skoro spacerówki macie jeszcze z wielofunkcyjnych?
Ja chyba dopiero zakupię na następną wiosnę bo na zimę te "parasolki" się nie nadają np. na śnieg z tymi malutkimi kółeczkami. Poza tym kurczę za wózek teutoni zapłaciłam ponad 4000 PLN i narazie szkoda mi go w kąt rzucić :(.
A tak na marginesie kupiłam teutonię bo firma i sprzedawcy polecali ale koleżanka na Musiaka i dla następnej dzidzi właśnie jego kupię. A kolorki jakie piękne active cofe albo niebieściutki ahh...Chociaż wydaje mi się ze moja teutonia jest tak jaby poręczniejsza. Koleżanka w spacerówce Mutsy wozi jeszcze ponad rocznego smyka, jest o wiele głębsza niż moja teutonia i niby takie same wymiary siedziska ale jakoś więcej msc ma - tak więc tyle myślalam nad wózkiem a i tak źle wybrałam.
Teraz już będę o wiele mądrzejsza, chociaż szczerze powiem, ze te "Parasolki" nawet mclarena mi się jakoś nie widzą, i te kółka podwójne. Może jakoś w realu mnie przekonają bo jak narazie wybredna jestem :(
ja kupilam, bo bardzo czesto jezdzimy po polsce i jak mialam wielofunkc to oprocz niego niewiele sie do bagaznika miescilo :) a teraz mi sie wydaje ze mamy za duzy samochod ;)

ja kupilam parasolke bo poprzedni wozek byl dosc ciezki i tez juz nic innego do bagaznika nie wchodzilo, tez myslalam o mura i strasznie mi sie podobala ale pan w sklepie powiedzial, ze daszek jest doscnisko a mala jest dosc wysoka i szybko bedzie za maly.... tak wiec poczatkowo w ogole nie rozwazalam parasolki ale po uwzglednieniu za i przeciw na zdrowy rozsadek dla nas byl to najlepszy wybor ;-) no i poki co jestem bardzo zadowolona i nie mam zastrzezen, ale gdybym zaplacila 4000tys za wozek to napewno bylo by mi szkoda juz zmieniac chociaz mysle, ze chyba jednak tyle bym nie dala.

reklama
Do góry