reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ja nie mialam komu oddac.... a przy nastepnym dziecku bede juz madrzejsza i nie kupie nieporecznego wielofunkcyjnego tylko mala zgrabna gondolke :) no ale czlowiek uczy sie na bledach :D

a ja slyszalam o tym wozku same dobre opinie..na pazdzierniku 2009 duzo dziewczyn je kupilo i sobie chwala:-)
z trójkołowcami są problemy na podjazdach
ja mam 3kolowca i nie mam problemow na podjazdach...
zakupilismy nowa bryczke dla Amelki... mialo byc graco symbio lecz po rozmowach z kilkoma madrymi panami w kilku sklepach oraz glebokim zastanowieniu z zalem stwierdzilam, ze maja racje i moje dziecko szybko z niego wyrosnie tak wiec stanelo na mclarenie Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /kolekcja 2010 Maclaren.pl poki co jestem zadowolona :-)
sliczny:-)
super!!!! ach ja musze czekac do wiosny na nowe cudo tak z Marcinem zdecydowaliśmy

a ja juz M przekonalam ze jest mi niezbedny wozek i do pazdziernika musze cos wyszukac i nabyc w UK bo tam taniej...:-)

A ja sie juz prawie zdecydowałam na wózek Graco Mirage. Widziałam w sklepie i spodobał mi sie. Na allego jest 90zl tanszy niz u mnie w sklepie:szok:

mnie sie podoba jeszcze tez:

CYBEX ONYX kolor sand - spacerwka OPIS

ale bede musiala chyba zaczekac do przyszlej wiosny:zawstydzona/y:

kira my też kupujemy cybexa komisyjnie wybraliśmy tego: Wózek Wielofunkcyjny Cybex Callisto, Cybex, Wózki dziecięce wielofunkcyjne - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
i też dopiero na wiosnę no bo w sumie nie jest nam teraz strasznie potrzebny a w zimie nie wyobrażam sobie taką parasolką się poruszać a miejsca na 2 wozy nie mam

aga piekna fura:D ja z tych samych powodow czekam na wiosne 2011:/ ten co podlinkowalam to jest z 2008 roku i kosztuje tylko 455zl:/ ale ale...twoj mi sie tez podoba;) moze w przyszlym roku bedzie tanszy...

reklama
Do góry