reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózek... ale jaki?!

reklama
na przyszła wiosne zamiana na spacerowke maclarena xt albo xlr. Gdyby nie to ze u nas zima zawsze duzo śniegu to od razu kupilabym maclarena. Pozdrawiam!
popieram zakup!
Ja jestem zdecydowana na Maclarena techno xlr:tak: w sierpniu jedziemy:tak: na urlop i wlasnie ten wozek zabierm ze soba:tak:
Heledorka ja na początku myślałam o podwójnym wózku, ale zrezygnowałam. Kupuje wózek Espiro GTX: Zobacz załącznik 527471 i dokupuję dostawkę do wózka Litaf Seat2Go: Zobacz załącznik 527472
dobry wybor:tak:kjp/9h
zdecydowanie 3 w 1
Dzieciaczki Nasze spedza w gondoli marzec, kwiecien a ktowie jaki bedzie maj...
przy corce mialam 3 w 1 ale teraz nie zamierzam takowego kupowac
Na poczatek tylko wozek gleboki a na lato parasolka Maclarena:tak:Fotelik tylko do auta:tak:

Jeśli chodzi o gondolę powiem Wam, że ja mam bardzo mieszane uczucia. Kupiłam wózke 3w1 bo właśnie bardzo mi na tej gondoli zależało, zwłaszcza że Szczepcio miał się urodzić w styczniu ale urodził się w lutym, na dodatek ciepło bardzo było a On dziecię ciekawe świata bardzo i skończyło się na tym, że gondolę może z miesiąc używaliśmy, bo mimo tego iż ma regulowane oparcie to widok ograniczony i mały spacerów w niej nie lubił, jak jechaliśmy gdzieś to fotelik wpinałam w stelaż no i na spacerówkę szybko się przerzuciliśmy, w niej dla odmiany spacery uwielbiał a i mnie wygodniej było bo wózek dużo lżejszy.
W każdym razie gdybym nie miała gondoli to teraz bym myślała bardzo długo czy warto kupić.
Jednak trzeba brać pod uwagę, że dzieci bardzo różne, znajoma urodziła w kwietniu a gondoli używała ponad pół roku bo córeczce wygodnie było

Ala 84 dzięki za wiadomość znalazłam stołka za niecałe 2000 zł z pełnym wyposażeniem plus dodatki typu spiworek, itp mam jeszcze pytanko napewno będziesz wiedzieć jako stara uzytkowniczka :) ja w temacie jestem jeszcze zielona - pierwsze dziecko w drodze
Napisz mi kochana czy dokupic zaczepy umożliwiające montaż fotelika maxi cosi
Czy znasz temat ? Nie mam pojęcia ale wydaje mi sie chyba przydatny ? Co o tym sądzisz ? Będę wdzięczna za podpowiedź

ja mam adaptery i jak często jeździsz autem to polecam:) Jak bobas zaśnie w aucie to nie musisz go budzić tylko hop na stelaż fotelik i po sprawie:)

reklama
Zakupiłam X lander xq 2 w 1 - tylko 200f
fotelik dokupię sama
prawie 6 miesięcy czaiłam się na ten model aż w końcu się udało - kolor też w miarę.
wózek ma 5 miesięcy w tym 3 stał w domu bo babka też w foteliku samochodowym do samochodu nosiła:-D
mam nadzieje że nie będę żałować decyzji

wózek.jpgwózek1.jpg

Do góry