reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Megaczka bez taktyki ani rusz. Teraz trzeba liczyć każdy grosz, więc nie chcę niepotrzebnie wydawać. A tak 350zł to nie aż taki majątek. A wózek sprawdza się na razie super. Dziecko me nie wnosi sprzeciwów. Może trochę zwiewnie jest ale wiadomo to spacerówka nie można liczyć że będzie chroniła dziecko jak gondola, prawda? No i ona jeszcze taka malutka pomimo zimowych ubrań to ginie w tym wózku.

o rany:) a ja ciagle mam ten sam wozek gracco quatro de lux:) od poczatku go uzywamy i chyba przy nim zostaniemy::) bo tu wybor moze i jest ale ceny niekoniecznie ciekawe:)i tak jak u Mirandy z palakami to rzadkosc.....
moze jak w koncu do polski sie wybierzemy to wtedy cos kupimy tam:)

Co śmieszniejsze Kasiu ten wózek był na końcu mojej listy ze względu na wagę. Ale w sklepie zupełnie inaczej te wózki wyglądają. A jakbym trafiła taką okazję jak ty to też bym się już listą nie sugerowała.

Efe fajny wózio- kolorystyka tez bardzo mi sie podoba - turkusik z czarnym mmm... ja na razie jezdze moim dziadowskim, tym z którego gondole zdjełam...dopiero jak Alcia bedzie chodzic to chyba jakąs parasolke wygodna kupie. Tylko do tego mojego musze chyba taka prawdziwą parasolk ekupic jakąś bo nie miałam w zestawie a mam wrazenie ze Małej juz to słabe słonko przeszkadza...
uzywacie juz parasolek?
no chyba ze nie dlatego nei chce mi w wózku siedziec...eh ja się z Nią mam heheheh prawie na kazdym spacerku jak troche pospi to w koncu na rękach u mnie ląduje bo jape drze :p

reklama
właśnie ja też muszę domówić parasolkę do mojego wózka bo małej też przeszkadza słonko :-) jak wychodzimy to jeszcze ok bo szybciej usypia :-) no ale później to już nie bardzo

Do góry