reklama
megaczka
Fanka BB :)
Efe śliczny wózeczek. taktyka kupowania troche bardziej męcząca ale efekty jakie!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Megaczka bez taktyki ani rusz. Teraz trzeba liczyć każdy grosz, więc nie chcę niepotrzebnie wydawać. A tak 350zł to nie aż taki majątek. A wózek sprawdza się na razie super. Dziecko me nie wnosi sprzeciwów. Może trochę zwiewnie jest ale wiadomo to spacerówka nie można liczyć że będzie chroniła dziecko jak gondola, prawda? No i ona jeszcze taka malutka pomimo zimowych ubrań to ginie w tym wózku.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
o rany a ja ciagle mam ten sam wozek gracco quatro de lux od poczatku go uzywamy i chyba przy nim zostaniemy: bo tu wybor moze i jest ale ceny niekoniecznie ciekawei tak jak u Mirandy z palakami to rzadkosc.....
moze jak w koncu do polski sie wybierzemy to wtedy cos kupimy tam
moze jak w koncu do polski sie wybierzemy to wtedy cos kupimy tam
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja również wybrałas dokładnie taki model który sama chciałam kupic no ale jednak padło na innyEfe gratuluje kupna wózka :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Co śmieszniejsze Kasiu ten wózek był na końcu mojej listy ze względu na wagę. Ale w sklepie zupełnie inaczej te wózki wyglądają. A jakbym trafiła taką okazję jak ty to też bym się już listą nie sugerowała.
Efe fajny wózio- kolorystyka tez bardzo mi sie podoba - turkusik z czarnym mmm... ja na razie jezdze moim dziadowskim, tym z którego gondole zdjełam...dopiero jak Alcia bedzie chodzic to chyba jakąs parasolke wygodna kupie. Tylko do tego mojego musze chyba taka prawdziwą parasolk ekupic jakąś bo nie miałam w zestawie a mam wrazenie ze Małej juz to słabe słonko przeszkadza...
uzywacie juz parasolek?
no chyba ze nie dlatego nei chce mi w wózku siedziec...eh ja się z Nią mam heheheh prawie na kazdym spacerku jak troche pospi to w koncu na rękach u mnie ląduje bo jape drze
uzywacie juz parasolek?
no chyba ze nie dlatego nei chce mi w wózku siedziec...eh ja się z Nią mam heheheh prawie na kazdym spacerku jak troche pospi to w koncu na rękach u mnie ląduje bo jape drze
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
właśnie ja też muszę domówić parasolkę do mojego wózka bo małej też przeszkadza słonko :-) jak wychodzimy to jeszcze ok bo szybciej usypia :-) no ale później to już nie bardzo
Podziel się: