reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Megaczka bez taktyki ani rusz. Teraz trzeba liczyć każdy grosz, więc nie chcę niepotrzebnie wydawać. A tak 350zł to nie aż taki majątek. A wózek sprawdza się na razie super. Dziecko me nie wnosi sprzeciwów. Może trochę zwiewnie jest ale wiadomo to spacerówka nie można liczyć że będzie chroniła dziecko jak gondola, prawda? No i ona jeszcze taka malutka pomimo zimowych ubrań to ginie w tym wózku.

o rany:) a ja ciagle mam ten sam wozek gracco quatro de lux:) od poczatku go uzywamy i chyba przy nim zostaniemy::) bo tu wybor moze i jest ale ceny niekoniecznie ciekawe:)i tak jak u Mirandy z palakami to rzadkosc.....
moze jak w koncu do polski sie wybierzemy to wtedy cos kupimy tam:)

Co śmieszniejsze Kasiu ten wózek był na końcu mojej listy ze względu na wagę. Ale w sklepie zupełnie inaczej te wózki wyglądają. A jakbym trafiła taką okazję jak ty to też bym się już listą nie sugerowała.

Efe fajny wózio- kolorystyka tez bardzo mi sie podoba - turkusik z czarnym mmm... ja na razie jezdze moim dziadowskim, tym z którego gondole zdjełam...dopiero jak Alcia bedzie chodzic to chyba jakąs parasolke wygodna kupie. Tylko do tego mojego musze chyba taka prawdziwą parasolk ekupic jakąś bo nie miałam w zestawie a mam wrazenie ze Małej juz to słabe słonko przeszkadza...
uzywacie juz parasolek?
no chyba ze nie dlatego nei chce mi w wózku siedziec...eh ja się z Nią mam heheheh prawie na kazdym spacerku jak troche pospi to w koncu na rękach u mnie ląduje bo jape drze :p

reklama
właśnie ja też muszę domówić parasolkę do mojego wózka bo małej też przeszkadza słonko :-) jak wychodzimy to jeszcze ok bo szybciej usypia :-) no ale później to już nie bardzo

Do góry