reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Ja polecam taki daszek przeciwsłoneczny ; teutonia sklep internetowy, w u nas sprawdza się świetnie i nie trzeba się bujać z ustawianiem parasolki

No ja znalazłam takie coś ale musiałabym pomacać i przymierzyć do naszej spacerówki. No i ciekawe czy przy rozłożonej budce da radę to zastosować?
Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci...
sunshine kids daszek przeciws oneczny

Fajne, ale chyba wole swoją parasolkę, którą najwyższy czas zamontować do wózka.

reklama
Mi się podoba taki daszek:)-chyba kupimy:)

Dziewczyny ,a co myślicie o wózku-parasolce Maclarena??? Ma ktoś doświadczenie z tymi wózkami,albo moze słyszłyście coś o tych spacerówkach?

Nie wiem jaką mam kupic spacerówkę.....Chce cos porządnego,co się nie rozleci na wybojach,no i zeby się nie zlożyla w czasie jazdy,albo nie pękła-bo ponoć to się zdarza...

Kurcze tyle tego jest...A z jakością róznie...

podobno maclareny bardzo dobre wózki,solidne i napewno wytrzymałe,a no i chyba xlr jest bardzo lekki, aczkolwiek jak dla mnie miały za małe kółka no i bez możliwości przekrecenia siadziska wiec z góry odpadł. Ale jakbym miała przesadzać Zosie do lekkiej spacerówki później czyli jak bedzie starsza to bym sie nad nim poważnie zastanawiała :-)

U nas w ogóle mclarenów nie ma w sklepach Natt także nie pomogę. Ale na mieście widziałam czarny bardzo fajny i to zimą. Ładnie wyglądał i laska wyglądała jakby jego pchanie po ośnieżonych chodnikach nie sprawiało jej problemu. A kółka miała taaakie tycie.

Właśnie macie racje,te koła są małe...hmmm...No cena tez w sumie spora za te wyższe modele...Ale jak by miał być taki solidny to może i się opłaca wydać i później miec dla drugiej latorośli,prawda??

Dzieki dziewczyny za wypowiedź:)

Jeszcze Peg Pergo wydają mi sie porządne...Ejjjj..juz sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
ja byłam bardzo napalona na peg perego switch ale Zosia nie bardzo wyglądała a i facet powiedział że mniej mu schodzi tych peg perego p3 niz inglesiny zippy no i że zippy nie wracająa klienci nie narzekają.No i inglesina miała większe kółka niż pp3 a i troche szersze oparcie ale krótsze niż w pp3. No i kupiliśmy tą inglesine zippy tylko model z przekładanym siedziskiem czyli i. zippy free i ja to jestem bardzo zadowolona i Żośka chyba też- wkażdym bądź razie się nie skarżyła :-)

natt ja też rozważałam zakup Maclarena xlr - macałam w sklepie i byłam zachwycona lekkością podbijania, budką i wagą; ostatecznie wybraliśmy angielski odpowiednik - tańszy - cosatto swift lite supa; jedyne czego mi brakuje w porównaniui do Maca to ta powiększana budka i kieszonka na budce na różne drobiazgi - poza tym jestem zadowolona; acha, no i w Macach podobały mi się kolory, a raczej to, że są mało kolorowe, a ten co mam jest brązowo-różowy (a ja za różem nie przepadam) ;)

Andariel,dzięki za cenne rady w sprawie wózka:)

A wy już tą spacerówką właśnie śmigacie,?? Bo my niby mamy ten x-lander,ale cholercia nie jestem zadowolona za bardzo. Chce coś lzejszego mieć:)

reklama
a ja marzę o wózku który da się złozyć i schować do torebki..., dobra... ewentualnie do plecaka :-D

mam tak mało miejsca między drzwiami wejściowymi na klatkę a schodami, że żeby otworzyć te drzwi wózek musi stać na drugim schodku :-( jak męża nie ma w domu żebyśmy razem znieśli wózek to jestem cała spocona przy wychodzeniu z domu :-(
no i mój wózek ma za dobre amortyzatory - wózek podskakuje na schodach jak dziki... no i zastanawiam się nad wózkiem z piankowymi kołami....

oooo...jakie modele maja duże piankowe koła??

Do góry