reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

a mi sie podoba uniwersalny turkus:) no a ztymi ubraniami to nie przesadzajmy:)
przy drugim to może i sie chce nowego ale czy sie kupi to juz inna sprawa...

reklama
No dokładnie Basiu. I mam nadzieję, że temat wózka spacerowego przerabiam ostatni raz i chcę jak najbardziej uniwersalny, żeby był na każdą okazję że tak powiem:)

A ja już się pogubiłam kurczę. Niby mamy zaklepany ten z TAKO flash - parasolka,
ale jakiś mi się wydaje taki jakby go miał zaraz wiatr zdmuchnąć...hmmm...

No a w ogóle chcę sprzedać ten Patti Luna 2w1...Może macie kogoś, kto potrzebuje?

asset.php

A ja już się pogubiłam kurczę. Niby mamy zaklepany ten z TAKO flash - parasolka,
ale jakiś mi się wydaje taki jakby go miał zaraz wiatr zdmuchnąć...hmmm...

No a w ogóle chcę sprzedać ten Patti Luna 2w1...Może macie kogoś, kto potrzebuje?

miałam parasolkę TAKO i służył mi 5 lat był fajny kupiliśmy go dla najstarszego Maxa jak miał roczek jeździł nim dwa lata potem urodził się Alex i nie kupowałam innego wózka bo ten ma rozkładane siedzenie na całkiem leżąco dokupiłam tylko śpiwór i Aleks przejeździł w nim kolejne 3 lata szybko się składa amortyzacja w miarę jak na parasolkę , na spacerach mały spał wygodnie minusy mały kosz na zakupy i siedzenie na stałe tyłem do kierunku jazdy , miał mi służyć też dla Kacperka ale w końcu zdecydowali my że kupimy nowy i zależało mi żeby to była parasolka ale z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach i tak po bardzo długim myśleniu padło na loola up bo to parasolka z pełną rączką i oczywiście z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach a TAKO sprzedam w zeszłym roku jesienią i jeszcze jedno jak to u nas większość rzeczy dla chłopców miałam niebieskich poprzedni wózek też więc teraz mam wózek cały czerwony łącznie z gondolką i spacerówką a tako taki miałam nie wiem czemu wkleiło mi fotkę u góry

Ostatnia edycja:
asset.php

miałam parasolkę TAKO i służył mi 5 lat był fajny kupiliśmy go dla najstarszego Maxa jak miał roczek jeździł nim dwa lata potem urodził się Alex i nie kupowałam innego wózka bo ten ma rozkładane siedzenie na całkiem leżąco dokupiłam tylko śpiwór i Aleks przejeździł w nim kolejne 3 lata szybko się składa amortyzacja w miarę jak na parasolkę , na spacerach mały spał wygodnie minusy mały kosz na zakupy i siedzenie na stałe tyłem do kierunku jazdy , miał mi służyć też dla Kacperka ale w końcu zdecydowali my że kupimy nowy i zależało mi żeby to była parasolka ale z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach i tak po bardzo długim myśleniu padło na loola up bo to parasolka z pełną rączką i oczywiście z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach a TAKO sprzedam w zeszłym roku jesienią i jeszcze jedno jak to u nas większość rzeczy dla chłopców miałam niebieskich poprzedni wózek też więc teraz mam wózek cały czerwony łącznie z gondolką i spacerówka taki tako miałam nie wiem czemu wkleiło mi fotkę u gury

Dzięki Taszka. Trochę te moje wątpliwości powiało precz.
Zobaczymy jak się Mani w nim spodoba:)

Dziewczyny jaką macie folię przeciwdeszczową na spacerówkę? Ja ma wózek x-landera i do niego srebrną folię. Strasznie niepodoba mi się ta folia bo nie jest przeźroczysta i zastanawiam się nad zakupem takiej uniwersalnej. Czy one wszystkie są takie same? Czy może macie jakieś rozpinane, z bajerami czy coś :) No i moze jakaś firma robi takie, których nie warto kupować?

reklama
O foliach to się nie wypowiem, bo może z 2 razy użyłam do gondoli.

Za to pokazuję nową furę mojej Gabrysi. Kolor turkus, bo zielony nam się zdecydowanie znudził (dosłownie wszystko ma zielone łóżeczko, krzesełko, duży wózek) a morski niebieski mój najulubieńszy kolor, więc będzie i dla synka w razie ...

Ach i zapomniałam dodać ze 100zł tańszy od tamtego ładnego więc mam dla małej zaoszczędzone na ciuszki.

Załączniki

• walker_opis..jpg
    walker_opis..jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 83
Do góry