reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No dokładnie Basiu. I mam nadzieję, że temat wózka spacerowego przerabiam ostatni raz i chcę jak najbardziej uniwersalny, żeby był na każdą okazję że tak powiem
A ja już się pogubiłam kurczę. Niby mamy zaklepany ten z TAKO flash - parasolka,
ale jakiś mi się wydaje taki jakby go miał zaraz wiatr zdmuchnąć...hmmm...
No a w ogóle chcę sprzedać ten Patti Luna 2w1...Może macie kogoś, kto potrzebuje?
No a w ogóle chcę sprzedać ten Patti Luna 2w1...Może macie kogoś, kto potrzebuje?
A ja już się pogubiłam kurczę. Niby mamy zaklepany ten z TAKO flash - parasolka,
miałam parasolkę TAKO i służył mi 5 lat był fajny kupiliśmy go dla najstarszego Maxa jak miał roczek jeździł nim dwa lata potem urodził się Alex i nie kupowałam innego wózka bo ten ma rozkładane siedzenie na całkiem leżąco dokupiłam tylko śpiwór i Aleks przejeździł w nim kolejne 3 lata szybko się składa amortyzacja w miarę jak na parasolkę , na spacerach mały spał wygodnie minusy mały kosz na zakupy i siedzenie na stałe tyłem do kierunku jazdy , miał mi służyć też dla Kacperka ale w końcu zdecydowali my że kupimy nowy i zależało mi żeby to była parasolka ale z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach i tak po bardzo długim myśleniu padło na loola up bo to parasolka z pełną rączką i oczywiście z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach a TAKO sprzedam w zeszłym roku jesienią i jeszcze jedno jak to u nas większość rzeczy dla chłopców miałam niebieskich poprzedni wózek też więc teraz mam wózek cały czerwony łącznie z gondolką i spacerówką a tako taki miałam nie wiem czemu wkleiło mi fotkę u góry
Ostatnia edycja:
miałam parasolkę TAKO i służył mi 5 lat był fajny kupiliśmy go dla najstarszego Maxa jak miał roczek jeździł nim dwa lata potem urodził się Alex i nie kupowałam innego wózka bo ten ma rozkładane siedzenie na całkiem leżąco dokupiłam tylko śpiwór i Aleks przejeździł w nim kolejne 3 lata szybko się składa amortyzacja w miarę jak na parasolkę , na spacerach mały spał wygodnie minusy mały kosz na zakupy i siedzenie na stałe tyłem do kierunku jazdy , miał mi służyć też dla Kacperka ale w końcu zdecydowali my że kupimy nowy i zależało mi żeby to była parasolka ale z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach i tak po bardzo długim myśleniu padło na loola up bo to parasolka z pełną rączką i oczywiście z możliwością montowania siedziska w dwóch kierunkach a TAKO sprzedam w zeszłym roku jesienią i jeszcze jedno jak to u nas większość rzeczy dla chłopców miałam niebieskich poprzedni wózek też więc teraz mam wózek cały czerwony łącznie z gondolką i spacerówka taki tako miałam nie wiem czemu wkleiło mi fotkę u gury
Dzięki Taszka. Trochę te moje wątpliwości powiało precz.
Zobaczymy jak się Mani w nim spodoba
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
ja już wczoraj jej nie widziałam :-)
Dziewczyny jaką macie folię przeciwdeszczową na spacerówkę? Ja ma wózek x-landera i do niego srebrną folię. Strasznie niepodoba mi się ta folia bo nie jest przeźroczysta i zastanawiam się nad zakupem takiej uniwersalnej. Czy one wszystkie są takie same? Czy może macie jakieś rozpinane, z bajerami czy coś No i moze jakaś firma robi takie, których nie warto kupować?
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
O foliach to się nie wypowiem, bo może z 2 razy użyłam do gondoli.
Za to pokazuję nową furę mojej Gabrysi. Kolor turkus, bo zielony nam się zdecydowanie znudził (dosłownie wszystko ma zielone łóżeczko, krzesełko, duży wózek) a morski niebieski mój najulubieńszy kolor, więc będzie i dla synka w razie ...
Ach i zapomniałam dodać ze 100zł tańszy od tamtego ładnego więc mam dla małej zaoszczędzone na ciuszki.
Za to pokazuję nową furę mojej Gabrysi. Kolor turkus, bo zielony nam się zdecydowanie znudził (dosłownie wszystko ma zielone łóżeczko, krzesełko, duży wózek) a morski niebieski mój najulubieńszy kolor, więc będzie i dla synka w razie ...
Ach i zapomniałam dodać ze 100zł tańszy od tamtego ładnego więc mam dla małej zaoszczędzone na ciuszki.
Załączniki
Podziel się: