reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Walker.. fajny wozek. Ja tez bede kupowac z Baby Design, ale Sprinta. Jest lzejszy o 1 kg i nie ma tacki z przodu tylko palak. Ale ten tez mi sie podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Roxiak ja byłam na 99% przekonana do srinta ale kolumbryna straszna! Masywny taki i szeroki. Ten mi się zgrabniejszy wydał. Ale firmę mogę polecić, bo mamy łóżeczko i krzesełko (choć wcale nie planowanie) Kurdę muszę o jakąś zniżkę się upomnieć!!! No bo teraz wózek jeszcze hihi
Aaa Aneczko ten chicco macałam i powiem że cienizna taka. Lekki ale pałąk z przodu porażka, tylko plastik. Ale składa się super i jednym palcem go nieść można.

Efe fajny wózio. A jaki chicco oglądałaś? Bo ja nie widziałam nigdzie z pałąkiem nie widziałam, mało wogóle wózków na obecnie pałąk, przynajmniej tutaj.

ja mam ten [video=youtube;XgI-JzAiSfw]http://www.youtube.com/watch?v=XgI-JzAiSfw&feature=related[/video]
[video=youtube;tjiKUI1GSyo]http://www.youtube.com/watch?v=tjiKUI1GSyo&feature=channel[/video]
ma dwustronną tapicerkę z drugiej strony jest czarna więc jak mi znudzi się cały czerwony to se zmienię
ale gondolka i fotelik są bardziej w bordo kurde muszę małemu zrobić jakąś fotkę w gondolce zanim ją odstawimy

Efe- bardzo fajny:)gratuluję że wreszcie sięudało:)
Ja mam parasolke tako - jest niezniszczalna a tak duża ze spokojnie jeszcze mogłabym Karola w niej wozic...ale modelu nie znam bo juz uzywaną kupowałam

Miranda oglądałam Chicco Simplycity i tylko taki był tej firmy w tej hurtowni. W sklepach w ogóle u nas chicco nie ma chyba że w Trójmieście.
I był bardzo fajny tylko kolor beee niebiesko - zielony i już widać było że długo stoi. A ja się uparłam żeby już kupić, bo pogoda piękna i w końcu chcę trochę niezależnie z domu móc wychodzić. I tak nie spojrzałam na wagę. Ale kit tam. Grunt, że jest już w końcu i ten problem mam już za sobą, bo to normalnie jakaś batalia była. Hihi ja tak mam jak komórkę co 2 lata zmieniam. Najpierw napalałam się na ładny telefon i decydowałam się w salonie. POkazywali mi błyskotkę a ja od razu się decydowałam a potem żałowałam. Od jakiegoś czasu staram się najpierw przeszukać internet i znać się na tym co wybieram. I tak teraz z wszystkim robie. Mój to ma mnie już dość. Wolał jak się decydowałam na miejscu szybki i sprawnie. A teraz to ja się każe wozić po sklepach i muszę oglądać :D

reklama
Do góry