reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Walker.. fajny wozek. Ja tez bede kupowac z Baby Design, ale Sprinta. Jest lzejszy o 1 kg i nie ma tacki z przodu tylko palak. Ale ten tez mi sie podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Roxiak ja byłam na 99% przekonana do srinta ale kolumbryna straszna! Masywny taki i szeroki. Ten mi się zgrabniejszy wydał. Ale firmę mogę polecić, bo mamy łóżeczko i krzesełko (choć wcale nie planowanie) Kurdę muszę o jakąś zniżkę się upomnieć!!! No bo teraz wózek jeszcze hihi
Aaa Aneczko ten chicco macałam i powiem że cienizna taka. Lekki ale pałąk z przodu porażka, tylko plastik. Ale składa się super i jednym palcem go nieść można.

Efe fajny wózio. A jaki chicco oglądałaś? Bo ja nie widziałam nigdzie z pałąkiem nie widziałam, mało wogóle wózków na obecnie pałąk, przynajmniej tutaj.

ja mam ten [video=youtube;XgI-JzAiSfw]http://www.youtube.com/watch?v=XgI-JzAiSfw&feature=related[/video]
[video=youtube;tjiKUI1GSyo]http://www.youtube.com/watch?v=tjiKUI1GSyo&feature=channel[/video]
ma dwustronną tapicerkę z drugiej strony jest czarna więc jak mi znudzi się cały czerwony to se zmienię
ale gondolka i fotelik są bardziej w bordo kurde muszę małemu zrobić jakąś fotkę w gondolce zanim ją odstawimy

Efe- bardzo fajny:)gratuluję że wreszcie sięudało:)
Ja mam parasolke tako - jest niezniszczalna a tak duża ze spokojnie jeszcze mogłabym Karola w niej wozic...ale modelu nie znam bo juz uzywaną kupowałam

Miranda oglądałam Chicco Simplycity i tylko taki był tej firmy w tej hurtowni. W sklepach w ogóle u nas chicco nie ma chyba że w Trójmieście.
I był bardzo fajny tylko kolor beee niebiesko - zielony i już widać było że długo stoi. A ja się uparłam żeby już kupić, bo pogoda piękna i w końcu chcę trochę niezależnie z domu móc wychodzić. I tak nie spojrzałam na wagę. Ale kit tam. Grunt, że jest już w końcu i ten problem mam już za sobą, bo to normalnie jakaś batalia była. Hihi ja tak mam jak komórkę co 2 lata zmieniam. Najpierw napalałam się na ładny telefon i decydowałam się w salonie. POkazywali mi błyskotkę a ja od razu się decydowałam a potem żałowałam. Od jakiegoś czasu staram się najpierw przeszukać internet i znać się na tym co wybieram. I tak teraz z wszystkim robie. Mój to ma mnie już dość. Wolał jak się decydowałam na miejscu szybki i sprawnie. A teraz to ja się każe wozić po sklepach i muszę oglądać :D

reklama
Do góry