reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Ja mam parasolkę od tamtego wózka zieloną no i nie pasuje mi teraz (tak samo jak torba) ale chce kupić sobie torebkę zwykłą z dłuższym regulowanym paskiem i tyle. No ale parasolkę będę musiała dokupić:(

reklama
Ja mam parasolkę od tamtego wózka zieloną no i nie pasuje mi teraz (tak samo jak torba) ale chce kupić sobie torebkę zwykłą z dłuższym regulowanym paskiem i tyle. No ale parasolkę będę musiała dokupić:(

ja też mam od tamtego wózka parasolkę i też zieloną no a teraz mamy czerwony wózek wiec nie bardzo... a ja sobie ostatnio kupiłam w decathlonie plecak taki nie za duży w kolorze czerwonym za 15 zł, i jestem bardzo zadowolona bo jak wychodzimy z domu to plecak na plecy, Zośka na 1 rękę, wózek w 2 i nic mi nie przeszkadza, a pod blokiem plecak do kosza pod wózkiem i jedziemy :-)

No ja szukam torebki takiej z dłuższym paskiem regulowanym żeby mogła zawiesić na rączkę i mieć pusty koszyk bo tam zawsze jakieś zakupy lądują. Ale jak na złość nic nie mogę znaleźć wrrr

Parasolke bede musiala dokupic bo slonko razi a na torbe mam uchwyty w stelarzu wiec zostaje ta sama ktorej uzywalam przy gondoli. A tak w ogole powiem Wam ze jestem niezadowolona ze swojej spacerowki! (mam loole z bebe confort). Niech tylko mala zacznie chodzic to kupie lekka, mala parasolke a tego sie jak najzybciej pozbede!

Ostatnia edycja:
my mamy parasolke ale prawie nie używałam nigdy i jakoś tak właśnei wspominam że zawsze był problm z ustawieneim

reklama
Do góry