reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Fajny ten wózioi. ta purpura mi sie podoba. No alle ja lubie roz,fiolet..tylko co jak potem chlopak???lepiej jakis uniwersalny kolorek brac...

No dokładnie Natt. Po wielu debatach doszłam do pomarańczowo-czarnego. Bo taki wesoły. I zielone dodatki też będą pasować.
Ale jutro mój jeszcze zwiedzi szybko inne sklepy, bo bardzo bym chciała porównać go z chicco simplicity a tu w pobliżu nie ma:(

Efe a nie lepiej podzwonić i popytać czy mają. Taniej wyjdzie niż jeżdżenie samochodem. Ja tak zawsze robię :-).

No dokładnie Natt. Po wielu debatach doszłam do pomarańczowo-czarnego. Bo taki wesoły. I zielone dodatki też będą pasować.
Ale jutro mój jeszcze zwiedzi szybko inne sklepy, bo bardzo bym chciała porównać go z chicco simplicity a tu w pobliżu nie ma:(

Oba wóżki widziałam i miałam okazje prowadzić. Osobiście uważam, że prowadzi się je równie lekko i łatwo, ale chicco zajmuje mniej miejsca w samochodzie i wydaje mi sie, ze ma nieco głębsza budkę.

Fajny ten wózioi. ta purpura mi sie podoba. No alle ja lubie roz,fiolet..tylko co jak potem chlopak???lepiej jakis uniwersalny kolorek brac...

Fiolet odpowiedni dla chłopca i dziewczynki, gorzej z różem...

Efe a nie lepiej podzwonić i popytać czy mają. Taniej wyjdzie niż jeżdżenie samochodem. Ja tak zawsze robię :-).
Jemu po drodze to nie zaszkodzi jak się tatuś trochę zaangażuje w kupno wózka.
A ten różowy jest ciemny róż prawie fioletowy ale dla chłopca to ja go nie widzę. Choć mój uważa, że i tak przy drugim dziecku będę chciała kupić nowy. Ale to takie męskie gadanie.

Ewelinko wydaję mi się że ma rację. Przy drugim będziesz chciała nowy :p.
Jak ma po drodze to co innego :-).

fiolet mi sie podoba ale chłopca bym w niego nie wsadzała ;/
a pomarańczowy sam w sobie jest bardzo ładny tylko nie wiem czy dziewczynka ubrana w róż (moja ma 90% ciuszków różowych) będzie dobrze w nim wyglądała. Dlatego dla siebie wziełam zielony wózio

reklama
wow jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy zastanawianie się czy kolor dziecięcych ciuszków pasuje do wózka:rofl2:;-) Zwłaszcza że mam i chłopca i dziewczynkę i pewnie jak ich razem pakuje to się już kolorystycznie gryzą:rofl2: Jak dla mnie fiolet jest ok i chyba właśnie on mi się z tych kolorów podoba najbardziej. Tez mam seledynowy wózek i mogę Ci powiedzieć że jakoś do spacerówki te muszki nie latały, hmmm nie wiem dlaczego może kwestia powierzchni?? Tak czy siak fiolet jest przede wszystkim praktyczny bo ciemny, a jasne kolory to się brudzą jak psi, szczególnie spacerówka jest narażona na wszelkie ataki ze storny soczków ciastek itp ;-) i jak dla mnie fiolet pasuje zarówno dla chłopczyka jak i dziewczynki:tak:
W ogóle wózio pierwsza klasa jak dla mnie, bardzo mi się podoba!!

Do góry