reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No na zimę mam tą moją kolumbrynę
szukam czegoś lekkiego na wiosnę i lato
no i żebym mogła na 4 piętro wnieść z dzieckiem na drugim ręku
o! widzisz Iwonka jak miło że masz kogoś. A powiedz mi w jakich kolorach mają te wózki, bo do mojego seledynu strasznie muszki leciały w lato i teraz jakaś ostrożna jestem???
o! widzisz Iwonka jak miło że masz kogoś. A powiedz mi w jakich kolorach mają te wózki, bo do mojego seledynu strasznie muszki leciały w lato i teraz jakaś ostrożna jestem???
No na zimę mam tą moją kolumbrynę
i jeszcze ci powiem,ze obie mieszkaja na 4 piętrze i wnoszą wózek razem z dzieckiem
jedna ma seledynowy a druga niebieski,a na miescie jeździ tez pomarańcz
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
no zielonego mam chyba już dość choć to sensowniejszy wybór bo mam i torbę i parasolkę w tych kolorach ale co tam
niebieski jest morski i śliczny - bardzo lubię ten kolor
w pomarańczu się zakochałam pierwszy raz jak mi mignął w sklepie (choć nie jestem pewna czy to na bank był ten model ale czarno-pomarańczowy mi się bardzo podoba, choć z różem mojej córy pewnie się będzie gryzł hihi)
I to paskowe regulowanie oparcia mi się podoba bo teraz mam 3 stopnie i choć jeżdżę parę dni to mnie wkurza
A Iwonka jaki ty masz model z tej firmy?
niebieski jest morski i śliczny - bardzo lubię ten kolor
w pomarańczu się zakochałam pierwszy raz jak mi mignął w sklepie (choć nie jestem pewna czy to na bank był ten model ale czarno-pomarańczowy mi się bardzo podoba, choć z różem mojej córy pewnie się będzie gryzł hihi)
I to paskowe regulowanie oparcia mi się podoba bo teraz mam 3 stopnie i choć jeżdżę parę dni to mnie wkurza
A Iwonka jaki ty masz model z tej firmy?
Ostatnia edycja:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No wiem że to przeprawa z tym 4 piętrem...samo dziecko mi ciąży
Ja mam kiepską kondycję
najgorsze że tego chicco co i tobie się podobał to nigdzie nie ma
bo bym porównała
co mi kurdę po zdjęciach w necie
baby design spirit pięknie wygląda a kolumbryna z bliska straszna i ciężki
a na mieście się za nim oglądam ((
Ja mam kiepską kondycję
najgorsze że tego chicco co i tobie się podobał to nigdzie nie ma
bo bym porównała
co mi kurdę po zdjęciach w necie
baby design spirit pięknie wygląda a kolumbryna z bliska straszna i ciężki
a na mieście się za nim oglądam ((
ja mam kolubrynkę ,bo do stelażu doczepiłam spacerówke
a taka lżejsza to dopiero na lato sobie sprawie,bo niestety nie stac mnie na kilka wózków,a ten ma odkupic za rok kolezanka(tak na razie planuje) wiec musimy sie tym powozić,no chyba ze cos sie pozmienia,ale na razie wątpie
a taka lżejsza to dopiero na lato sobie sprawie,bo niestety nie stac mnie na kilka wózków,a ten ma odkupic za rok kolezanka(tak na razie planuje) wiec musimy sie tym powozić,no chyba ze cos sie pozmienia,ale na razie wątpie
Załączniki
Ostatnia edycja:
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Ewelinko na krótkie wypady mam wózek waży niecałe 6kg ale wiesz mi on Jula torebka to porażka jak wracłaam ostatnio zostawiłam go na 1 piętrze w cholerę i wróciłam po niego jak dzieci odstawiłam.
zgadzam się, mój obecny wózek waży 8,5 kg, składam go jak parasolkę i ma rączkę wiec niose go w 1 ręku, Zośkę z drugiej strony no i strasznie mi nie wygodnie było z torebką wiec się przerzuciłam na plecaczek, jest lepiej ale i tak ręce bolą, a ja tylko na 2 piętro :-)
choć wczoraj mi mała usnęła 100 metrów przed blokiem i mi jej szkoda było bo już 5 godzin nie spała i wniosłam ją razem z wózkiem, zadyszke miałam ale dałam rade, choć mam z deka obity bok :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No ja zaoszczędziłam na tym wózku to teraz bym sobie jakiś nowy lekki kupiła.
Na razie samochodu nie mam i jak na wychowawczym to sobie pewnie pomaże jeszcze...taniej kupić mi spacerówkę niż samochód co nie?
A ten twój to widziałam w sklepie ale wisiał to nawet pomacać nie dało rady.
W tygodniu mojego jeszcze do innego sklepu popędzę. Ceny wszędzie prawie takie same. Grunt to wsadzić dziecko i pojeździć.
Choć przyznam małej się w tym śliwkowym podobało. Leżała sobie 15 minut i patrzyła jak mama gada ze sprzedawczynią. No i tak sobie myślę że zielone dodatki do fioletowego wózka będą pasować, więc pewnie po ten wrócę.
Normalnie de ja vu jak z łóżeczkiem!
Straszna jestem
O i jaki myk znalazłam
http://www.allegro.pl/item957290755_lira_4_superlekki_6_kg_magic_kolory_megagratisy.html
Dominika a ty jaki masz? Bo ja już w ogóle oczopląsu dostaje.
Na razie samochodu nie mam i jak na wychowawczym to sobie pewnie pomaże jeszcze...taniej kupić mi spacerówkę niż samochód co nie?
A ten twój to widziałam w sklepie ale wisiał to nawet pomacać nie dało rady.
W tygodniu mojego jeszcze do innego sklepu popędzę. Ceny wszędzie prawie takie same. Grunt to wsadzić dziecko i pojeździć.
Choć przyznam małej się w tym śliwkowym podobało. Leżała sobie 15 minut i patrzyła jak mama gada ze sprzedawczynią. No i tak sobie myślę że zielone dodatki do fioletowego wózka będą pasować, więc pewnie po ten wrócę.
Normalnie de ja vu jak z łóżeczkiem!
Straszna jestem
O i jaki myk znalazłam
http://www.allegro.pl/item957290755_lira_4_superlekki_6_kg_magic_kolory_megagratisy.html
Dominika a ty jaki masz? Bo ja już w ogóle oczopląsu dostaje.
Ostatnia edycja:
Tak też zrobie Jakubka. I podpytam faktycznie czy w tym jej można przekładać to siedzisko...Bo jak nie to lipa!
Dzięki za podpowiedź
A ta cena jest taka niska,bo ta znajoma nie wie co z kasą robić i kpiła teraz jakąś wypasioną furę swojemu dzidziusiowi,a tego po prostu chce sie szybko pozbyć,zeby jej miejsca nie zawalal-dobre co??
Niektórzy to nie wiedzą co z kasą robic...Ja gdyby nie ta okazja w zyciu bym nie pomyślała o kupowaniu wózka typu x-lander( bo co innego taka parasolka),no chyba ze faktycznie coś by w nim było tak rażącego,zagrażającego dzicku..No ale co zrobić...Jedni mają tak inni inaczej-pewnie dlatego jak się spotykamy od czasu do czasu to nie możemy sie dogadać w wiekszości spraw. ..
Uważam, że powinnaś korzystać z okazji. Nawet jeśl Ci się nie spodoba zawsze go opylić możesz, a spokojnie dostaniesz za niego więcej jak 500 zł. Osobicie polecam, bo z wózeczka jestem bardzo zadowolona.
kiedy odwaracamy materac na stronę gryki?
Odwróciłam jak mała skończyła 6 miesięcy i zaczęła stawać w łóżeczku.
Help!
Byłam dziś z moim w sklepie z wózkami i się zabujałam w jednym wózku (coś wam to przypomina? łóżeczko? nawet firma ta sama!!!!)
Nawet małą przymierzałam!
WÓZEK MAGIC 4 ESPIRO SPACERÓWKA PARASOLKA W-wa%% (955061763) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek był na mojej liście...ale ma pare wad. No ale co ja poradzę że się zabujałam. Tylko nad kolorem musiałabym się długo zastanawiać. Widziałam ten purple. I co śmieszne mojemu się podoba a mi mniej, bo taki inny. Będę się na mojej wsi rzucać w oczy jak nigdy.
Może podam plusy:
Składa się do na prawdę mikroskopijnych rozmiarów.
Waży tylko ciut ponad 7 kg
Jest wbrew zdjęciom szeroki i pojemny
Ma oparcie regulowane na pasek (można sobie dzięki temu dowolnie ustalać kąt położenia dziecka, rozkłada się prawie na płasko) boki są połączone z oparciem, nie ma żadnych prześwitów.
Minusy:
Mały koszyk
Małe kółka (choć bardzo zgrabnie się go prowadzi)
Sąsiadka ma taki i jest bardzo zadowolona. Prowadzi się naprawde lekko, ale mały kosz podobno naprawdę denerwuje. Sasiadka ma czerwony.
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Dziewczyny a która to strona materaca to gryka a która to kokos??
Bo już nie wiem czy dobrze miałam
Bo już nie wiem czy dobrze miałam
Podziel się: