reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Deli, Mitemil, dzięki za odp w sprawi Mutsy. Ostatnio znajoma, chciała mi go odsprzeać za 500zl-rok go uzywała,ale wyglada jak nowy. No i się tak waham-brać czy nie,czy lepszy od tego x-landera czy porównywalny. Ale kusi mnie ta mozliwośc odwracania spacerówki...

Ja dziś się przeniosłąm z Nati do spacerówki x-landera. No szału nie ma,ale też nie jest źle. Pałąka nie zamontowałam,bo jego wysokosć jest beznadziejna. Aha i jeszcze jedno. Jak kupowalismy ten wózek w komplecie była moskitiera i folia( miedzy innymi oczywiście). Akurat dziś padało i chciałąm założyć tę folie,a tu d....:wściekła/y:Nie chciała wejść na spacerówkę:shocked2:. Czy ta folia jest tylko do gondoli zrobiona??? A moskitiera?? Dobrze,ze miałam taką folię uniwersalną i ta pasowałą idealnie na spacerówkę,bo ze spaceru byly by NICI...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
natt - folia przeźroczysta i moskitiera są do gondoli. Na spacerówkę jest inna folia taka srebrna. Ale ją trzeba chyba dodatkowo kupić.

Dzieki zylcia. Tak też mi się wydawało,po tej próbie naciagniecia folii na spacerówkę,ale wolałam się upewnić,bo moze coś źle robie...
Kurcze to muszę kupić moskitiere na spacerówke jescze i tę folię...echhhh

natt - a jak naciągnęłaś tę folię uniwersalną to nie pasowała? Ja się zastanawiam nad kupnem takiej zwykłej uniwersalnej bo mi nie pasuje, że ta srebrna od x-landera jest nieprzeźroczysta. Jeszcze jej nie urzywałam - a już mi nie pasuje...

natt, no to naprawdę nie dużo chce ta Twoja znajoma za Mutsy :szok::-)
tylko wiesz co, zależy jeszcze, jaki konkretnie to jest model, bo jest ich kilka, np. UrbanRider, 4Rider (zdaje się Deli i Mitemil go mają:confused:), Transporter, i cos tam jeszcze- tyle pamiętam. Oblukaj je sobie na necie, bo zdaje sie, ze transporter nie ma opcji przekładania siedziska spacerówki, choć mogę sie mylić :sorry2:

Tak też zrobie Jakubka. I podpytam faktycznie czy w tym jej można przekładać to siedzisko...Bo jak nie to lipa!
Dzięki za podpowiedź:)

A ta cena jest taka niska,bo ta znajoma nie wie co z kasą robić i kpiła teraz jakąś wypasioną furę swojemu dzidziusiowi,a tego po prostu chce sie szybko pozbyć,zeby jej miejsca nie zawalal-dobre co??

Niektórzy to nie wiedzą co z kasą robic...Ja gdyby nie ta okazja w zyciu bym nie pomyślała o kupowaniu wózka typu x-lander( bo co innego taka parasolka),no chyba ze faktycznie coś by w nim było tak rażącego,zagrażającego dzicku..No ale co zrobić...Jedni mają tak inni inaczej-pewnie dlatego jak się spotykamy od czasu do czasu to nie możemy sie dogadać w wiekszości spraw. ..

Ostatnia edycja:
reklama
Help!
Byłam dziś z moim w sklepie z wózkami i się zabujałam w jednym wózku (coś wam to przypomina? łóżeczko? nawet firma ta sama!!!!)
Nawet małą przymierzałam!
WÓZEK MAGIC 4 ESPIRO SPACERÓWKA PARASOLKA W-wa%% (955061763) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek był na mojej liście...ale ma pare wad. No ale co ja poradzę że się zabujałam. Tylko nad kolorem musiałabym się długo zastanawiać. Widziałam ten purple. I co śmieszne mojemu się podoba a mi mniej, bo taki inny. Będę się na mojej wsi rzucać w oczy jak nigdy.

Może podam plusy:
Składa się do na prawdę mikroskopijnych rozmiarów.
Waży tylko ciut ponad 7 kg
Jest wbrew zdjęciom szeroki i pojemny
Ma oparcie regulowane na pasek (można sobie dzięki temu dowolnie ustalać kąt położenia dziecka, rozkłada się prawie na płasko) boki są połączone z oparciem, nie ma żadnych prześwitów.

Minusy:
Mały koszyk
Małe kółka (choć bardzo zgrabnie się go prowadzi)

Ostatnia edycja:
Do góry