reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózeczki dla naszych maluszków :)

reklama
Klaudixon też się nad tą emmaljungą zastanawiałam, ale w końcu wybór padł na maxi cosi mura 4 Mura Plus 4
. Emmaljunga robi super wózki- mega wytrzymałe z dobrą amortyzacją :) ale jakoś zawsze marzył mi się maxi cosi więc tak już zostało :)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) Też czytałam i emmaljunga ogólnie w opiniach jest bardzo dobra. Jednak marzył mi się Jedo Fyn a Mura też mi się bardzo podobała. W sumie na początku to chciałam mega Mutsy bo ma takie kolory i wygląd super i X-lander. Ale im dłużej czytałam, pytałam, sprawdzałam i jeździłam po sklepach to w końcu w którymś trafiłam na emmaljunga i stwierdziłam że to jest to.

Jednak uważam, że z wózkiem jak z autem, jeden się zakocha w audi a inny w peugot i tyle:) Ważne aby każdy z nas była zadowolona i dzidzie również. Także moim nowym zboczeniem było obczajanie babek z wózkami hahahah

Miałam mutsy! Konkretnie urban rider- zakochałam się w spacerówce i znienawidziłam tą płytką i krótką gondolę... wózek super, ale gondola do niczego. Mała była z końcówki września a na początku lutego musiałam ją na spacerówkę przesadzić bo nie było opcji jeżdżenia w gondoli bo się nie mieściła, dlatego teraz rozpatrywałam wózki tylko z największą gondolą, żeby mały mógł się nią cieszyć do wiosny :)

Matosia no ja byłam na forum gazet.pl tam mają dział wózkomania i tam laski mi wypisały na co konkretnie mam zwracać uwagę. Bo ja to fioletowy Mutsy to już miałam praktycznie zamówiony bo jest super/ wizualnie mnie rozwalił, dwa lekki.

No ale dziewczyny mi właśnie pisały o gondoli, że mam na to patrzeć bo raz że dzidzia rośnie dwa będzie coraz zimniej od września i oprócz ciepłego ubranka do gondoli trzeba włożyć śpiworek/kocyk. Dwa powymieniały mi całą masę przydatnych informacji plus firmy, które one jako wózkomaniaczki polecają:D Także idąc do sklepu miałam listę co sprawdzić i na co zwrócić uwagę bo szczerze jak wchodziłam do sklepu pierwszy raz to cholera kupiłabym co drugi wózek bo są ładne, nowoczesne, mają sprężyny, super kolory:D

reklama
Do góry