reklama
Ech ja byłam wczoraj o ginekologa i doktorka nie wydrukowała mi zdjęcia Pytam się jej, gdzie jest zdjęcie a ona... ooo nie wiedziałam, że Pani chce ! No nic, najważniejsze, że widziałam ten mój cud z bijącym serduszkiem w tempie 174. Na następnej wizycie będę miała fotostory
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
M@gda
Moderatorka
eklerkaa
Fanka BB :)
Madziula jakie sliczności <3
...........:::::::6tydz i 3dni:::::::::..........
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Cudny! :-)
Witam, byłam na wizycie w piątek okazało się ze to 4t4d na usg widać było tylko pecherzyk ciazowy 4 mm teraz idę w środę na potwierdzenie czy dobrze rośnie. Powinien to być 5t2d czy będzie juz widać zarodek?? czy dużo powinien urosnąć pecherzyk? jutro wstawię fotkę z usg
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Witam, byłam na wizycie w piątek okazało się ze to 4t4d na usg widać było tylko pecherzyk ciazowy 4 mm teraz idę w środę na potwierdzenie czy dobrze rośnie. Powinien to być 5t2d czy będzie juz widać zarodek?? czy dużo powinien urosnąć pecherzyk? jutro wstawię fotkę z usg
Witaj. Powyzej jest moje zdjecie z 6t0d i dopiero zaczelo byc cos widac w pecherzyku. 5t2d z duzym prawdopodobienstwem jeszcze nic nie bedzie widac w pecherzyku, bo po prostu to za wczesnie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gie_er
Fanka BB :)
U mnie w 5t3d nie było zarodkaWitam, byłam na wizycie w piątek okazało się ze to 4t4d na usg widać było tylko pecherzyk ciazowy 4 mm teraz idę w środę na potwierdzenie czy dobrze rośnie. Powinien to być 5t2d czy będzie juz widać zarodek?? czy dużo powinien urosnąć pecherzyk? jutro wstawię fotkę z usg
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom